Снимка: BMW
fallback

Мъжете познават по-добре как действат и къде се намират възловите части на автомобилите им, отколкото собствената си анатомия, установи британско проучване, цитирано от в. Daily Mail и разпространено от БТА.

Представителите на мъжкия пол знаят по-добре какво става под капака на любимите им возила, отколкото как функционират ключови техни органи.

От направеното проучване на сайта Лойдсфармаси става видно, че 90 на сто от анкетираните могат безпогрешно да посочат къде точно се намира пръчката за измерване на нивото на маслото в колата им, а 89 на сто - местоположението на радиатора. Но едва 6 на сто от запитаните могли точно да определят на какво се дължи еректилната дисфункция и какви са симптомите на най-честите венерически болести.

Една трета от запитаните неправилно отговорили, че импотентността се дължи на носенето на тесни дънки, а 10 на сто предположили, че тя се дължи на прекомерна мастурбация на младини. В проучването участвали 1500 британци. Когато били запитани кои от техните анатомични части са отговорни за производството на семенната им течност и къде се намира семепроводящият им орган, свързан с тестисите, само 52 на сто дали правилни отговори.

Досега се знаеше, че за мъжете две неща са приоритетни в техния живот - колите и сексът. Но от направеното проучване проличава, че британците са доста невежи относно анатомията и механиката на тяхната мъжка гордост. Специалистите изтъкват, че когато на британеца му се повреди возилото, той незабавно търси специализирана помощ. Но не така стоят нещата със сексуалното му здраве - поданикът на Нейно Величество е склонен да ги пренебрегва.

Други невежества, открити от изследването - 5 на сто от британците считат, че обезводняването е най-честият симптом на венерическа болест, а 1 на сто от запитаните вярвали, че топлото време и пиперливата храна причиняват смущения в ерекцията.

Както се вижда, британците нямат особено задълбочени познания нито за автомобилите, нито за собственото си тяло. Къде обаче сме ние, българите?

Още любопитни новини от света на автомобилите вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 11 години

Любимите статии на днесбеге тип "полезни съвети и изследвания за ***"

11

доктор Хаус

преди 11 години

"Но едва 6 на сто от запитаните могли точно да определят на какво се дължи еректилната дисфункция и какви са симптомите на най-честите венерически болести."Еректилната дисфункция не е като пръчката на маслото - щом показва под чертата, значи трябва да доливаш.Еректилната дисфункция може да се дължи на хиляди причини и дори специалист андролог/уролог едва ли може да определи на прима виста.Те се класифицират на психологични и физиологични. А физиологичните се дължат на куп заболявания.

10

имигрант

преди 11 години

"От направеното проучване на сайта Лойдсфармаси става видно, че 90 на сто от анкетираните могат безпогрешно да посочат къде точно се намира пръчката за измерване на нивото на маслото в колата им..."Аз това си го мислех че и от жените го знаят 90 на сто.

fallback