12

Анонимен

преди 11 години

Любимите статии на днесбеге тип "полезни съвети и изследвания за ***"

11

доктор Хаус

преди 11 години

"Но едва 6 на сто от запитаните могли точно да определят на какво се дължи еректилната дисфункция и какви са симптомите на най-честите венерически болести."Еректилната дисфункция не е като пръчката на маслото - щом показва под чертата, значи трябва да доливаш.Еректилната дисфункция може да се дължи на хиляди причини и дори специалист андролог/уролог едва ли може да определи на прима виста.Те се класифицират на психологични и физиологични. А физиологичните се дължат на куп заболявания.

10

имигрант

преди 11 години

"От направеното проучване на сайта Лойдсфармаси става видно, че 90 на сто от анкетираните могат безпогрешно да посочат къде точно се намира пръчката за измерване на нивото на маслото в колата им..."Аз това си го мислех че и от жените го знаят 90 на сто.

9

Гошо Тъпото

преди 11 години

Аз такива проблеми...нямам.В Кривунделово карам Опел Дийй и...зареждам Марко с магарешкитръни.От същите...тръни пия чай и нямам проблеми с...еректилната дисфункция;като Марко.

8

Анонимен

преди 11 години

Пълни тъпотии. Много ясно, че няма да знаят симптомите на венерическите болести, да не би да боледуват всеки ден! А кола карат постоянно. Ако изкарате два пъти трипер, ще знаете безпогрешно симптомите.

7

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 8Сметките ти са долу-горе правилни, но явно хабер нямаш как се дефинира и прави представителна извадка. Очевидно бъркаш референдум с представителна извадка за социологично изследване.

6

fiat ulisse 1.8i

преди 11 години

до 5.... имах предвид друго каране и други екстри.но толкова ти е умствения багаж

5

Анонимен

преди 11 години

Най-важна за мъжа е катеричката.

4

Купи фиат да те е яд

преди 11 години

До fiat ulisse 1.8i - какво общо имат екстрите със скоростите бе!Я пробвай да вкараш на задна по време не движение - няма да можеш ...ау колко сте некадърни форумните нинджиии

3

fiat ulisse 1.8i

преди 11 години

кола с всички екстри и карат с *** газ и понякога както са се засилили от 5 включват на задна/бъркат скоростите/.................

2

Типично по британски

преди 11 години

"89% знаят къде е радиатора"-останалите 11% явно са бавноразвиващи се;"6 на сто от запитаните могли точно да определят на какво се дължи еректилната дисфункция"-останалите 94% не са уролози;

1

ясен

преди 11 години

Българина си обича повече колата ,от колкото жената!! И няма ка да не е така защото чакаше ред за закупуване по 25год. , а кола на старо струваше колкото едно жилище!!