Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Внукът на дългогодишния редактор на музикалната програма на Радио Нови Сад, днес най-известният сръбски туристически екскурзовод в Светите земи Душан Михалек, беше открит мъртъв, съобщи сръбската телевизия Ен 1.

"Няма го вече нашият Мор (роден през 1999 г.). Армията и социалните служби дойдоха да ни съобщят, че тялото му е намерено. Няма повече надежда", написа във фейсбук Душан Михалек.

Михалек обяви в събота, че внукът му е изчезнал близо до границата с Газа.

Oще по темата
"Нашият най-голям внук, Мор, изчезна на границата с Газа. Не знаем нищо за него. Молете се", написа тогава Михалек в профила си във Фейсбук.

По време на нападението на „Хамас“ в Израел близо до границата с Газа имаше музикален фестивал, на който присъстваха много млади хора от цял свят.

Израелската спасителна организация "Зака", която се занимава със събирането и идентифицирането на телата на загиналите, съобщи в неделя вечерта, че 250 тела са открити в парк близо до кибуца Рейм, където се проведе фестивалът. Там се бяха събрали стотици младежи. Те бяха нападнати рано сутринта от въоръжени членове на „Хамас“, които откриха огън по участниците във фестивала. (БТА, Райна Асенова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 8 месеца

Явно за провеждането и организирането на фестивала е било известно отдавна щом много младежи от цял свят се отправили на фестивал в този район до този град да го посетят за повече дни като фестивал на открито,направо на мястото под небето за провеждане без да ползват хотели за нощувка в близките градове щом случилото се с тях е било извършено рано сутрин в 6 часа на мястото на фестивала като туй време едва ли е било фиксирано за програмно,че предошли легално и младежи от бойни групи за фестивала

14

Анонимен

преди 8 месеца

До Мюсюлманин питаТерористите от Хамас са убили един (то не е само един всъщност) напълно невинен чужденец, а ти ги защитаваш. Няма оправдания за такива убийства.

13

Анонимен

преди 8 месеца

12 да те евреите са имали баш злато в Бухенвалд. Държавата формално е направена от победителите от втората световна. Кибуците са колективни аграрни стопанства. Франция им подарява ядрени реактори за да имат ток.

fallback