15

Анонимен

преди 8 месеца

Явно за провеждането и организирането на фестивала е било известно отдавна щом много младежи от цял свят се отправили на фестивал в този район до този град да го посетят за повече дни като фестивал на открито,направо на мястото под небето за провеждане без да ползват хотели за нощувка в близките градове щом случилото се с тях е било извършено рано сутрин в 6 часа на мястото на фестивала като туй време едва ли е било фиксирано за програмно,че предошли легално и младежи от бойни групи за фестивала

14

Анонимен

преди 8 месеца

До Мюсюлманин питаТерористите от Хамас са убили един (то не е само един всъщност) напълно невинен чужденец, а ти ги защитаваш. Няма оправдания за такива убийства.

13

Анонимен

преди 8 месеца

12 да те евреите са имали баш злато в Бухенвалд. Държавата формално е направена от победителите от втората световна. Кибуците са колективни аграрни стопанства. Франция им подарява ядрени реактори за да имат ток.

12

Анонимен

преди 8 месеца

10 по скоро наблюдаваме твоето прокси с цъкане на оценки и опорки укропитешки, тъпотиите ти и отдръпване на гермаците от финансирането на хамас. Справка - Германското правителство днес обяви, че преразглежда помощта си от стотици милиони евро за палестинците след най-голямото нападение срещу Израел от години насам, извършено от палестинската групировка "Хамас", предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите след 2та Световна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в кибуци и РАЙ. Световната Здравна Организация, Европа, Израел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. Хамас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на Израел ! Русия, Иран и Китай снабдиха джихадистите с оръжия ! Всички въвлечени в този тероризъм ще бъдат наказани !

10

Анонимен

преди 8 месеца

Какво братско, сръбско, славянско име Мор!

9

Евроатлантик

преди 8 месеца

Наблюдаваме ислямизация сред копейките

8

До аре бе

преди 8 месеца

Аха. А в Израел няма опозиция и всичко са във възторг от нетаняху? Нали до вчера го съдиха за корупция. Когато е на власт винаги започва война с палестинците. Защото в мътните води най-лесно се задържа. Сега като са във война, няма кой да се занимава с неговите корупционни схеми. Замислял ли си се и за това? Че такъв сребролюбец и властолюбец като него може да е проспал умишлено атаката? Как до вчера не даваха пиле да прехвръкне, а онзи ден шепа делтапланеристи ги окупираха едва ли не?

7

А!

преди 8 месеца

Евроатлантиците станали евреи и громят словесно арабите, които нападнали свещения Израил. Гледай ти, гледай ти. Пък иначе ни обясняват колко добрички са арабите и другите мюсъли, които пълнят Европа. Къде отиде изведнъж толерантността и мултикултурата на евроатлантиците? Тц тц тц...

6

Аре бе

преди 8 месеца

Нямало какво да губят - само молим ти се не ги говори тия неща все едно не помним как по соц време се наливаха пари в палестинските другари да си стоят в Газа и да хвърлят бомби там щот видиш ли трябва да се бори капитализма по цял свят а еврейския бил най лош. Да не говорим как тръгнат ли си от Газа какво точно ще прави Хамас и от кой ще точи пари - в Палестина има опозиция която няма нищо общо с тия катили. Страхливци са тия да се крият зад собствения си народ и да паразитират

5

Анонимен

преди 8 месеца

Какво имат да губят ли? Ще загубят всичко , щом са се вързали с Путин. Отговор на един от господата. Като си се вързал с дявола само ада ти е решението. Това ще получат Хамас , Хизбула и всеки ,който е с Путин.

4

Мюсюлманин пита

преди 8 месеца

Бог да прости момчето. Станало е жертва на хора, загубили всичко и нямащи какво да губят повече. Когато Израел напада години наред и убива жени, деца и младежи защо няма отделна статия с раздирателна история за всяка жертва? Защо животът на евреите е по-скъп от рози на мюсюлманите? Злодея, както представят навсякъде Мухаммед Масри ака Дейф е човек загубил двата си крака, едната ръка, жена си, новородения си син и 3-годишна дъщеря. Какво има да губят такива хора повече? Запитайте се.

3

ФАКТИ

преди 8 месеца

Интересни Факти - Израел има територия колкото София и Перник заедно . Ивицата Газа е колкото квартал Люлин в София .Англия има територия колкото България .

2

с.т.

преди 8 месеца

Жалко, много жалко за всички убити от терористите. Колко много сила е нужна на близките им, за да издържат психически! Ако възмездието съществува, тези зверове-терористите, трябва да си понесат наказанието.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Айде бе копейки, няма ли да пишете "браво на Хамас" и там подобни? Или, когато става въпрос за сърбин, т.е. русофил, не ви е толкова хубаво и Хамас стават лоши? Или просто мълчите гузно под статията?