Снимка: iStock/dima_zel

Планетата на подземния свят, промените и трансформациите Плутон започна ретроградното си движение на 1-и май и то ще продължи до 10-и октомври. През периода ще можем да намерим търсения завършек и да затворим някои страници. Ето какво ни очаква, според "Collective World".

Овен
 
Да намерят своето място в света ще е по-лесно за тях сега, тъй като Плутон им дава увереност да заявят и покажат силата си. Може да има промени в приятелския кръг и професионалната среда. Неразрешените проблеми през последните 18 години най-накрая ще бъдат разрешени и ще има завършек. Някои приятелства приключват, други започват на чисто. Работата ще доведе до нови, различни прозрения. Може Овните да имат повече отговорности или да трябва да влязат в ролята на лидери. Готови са за предизвикателства.
 
Телец
 
Изкачването към върха е главна тема за Телците през периода. Трябва да намерят баланса между това как изразходват силата си и как създават граници. Амбициите и целите им се променят. Ще бъдат много по-решителни и мотивирани да постигнат това, което желаят. Ще преоценят философията си, вижданията си и плановете си за кариерата и бъдещето. Получават увереност и най-накрая намират музата, която ги вдъхновява и им помага да постигнат успехи в работа.

Близнаци
 
Това да обичат себе си и да приемат себе си напълно ще им даде сили и ще ги направи могъщи през периода. Близнаците ще бъдат окуражен да излязат от черупката си и да са в синхрон с творческите си способности. Ще разберат кои са силните им страни и ще решат да се фокусират над занаят, хоби, майсторство. Ретроградният Плутон им позволява да бъдат по-търпеливи, за да постигнат това, което искат.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase