Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

 Сезонът на Телеца започна на 21-и април и продължава до 21-и май. Вече сме в разгара на пролетта и след динамичния сезон на Овена, сега е време за малко почивка и релаксация. Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще имат много късмет през периода, а неподвижните знаци Лъв, Скорпион и Водолей ще са доста заети. Какво да очаква всяка зодия? Ето прогнозата на американския "Cosmopolitan".

Овен

 
Нека останат фокусирани. След като техния сезон свърши, връщат се към ежедневието и рутината. Струва им се скучно, но трябва да обърнат внимание на всекидневните дейности и да им се наслаждават. Колкото по-здраво работят сега, толкова по-хубави награди ги очакват после.

Телец
 
Светът е в краката им сега! Сега е времето да получат каквото искат, да кажат какво мислят и желаят и да си позволят да блестят ярко! Проектите, работата и връзките, които започват сега, ще имат дългосрочно значение и важност.

Близнаци
 
Винаги живеят за мига, много подвижни и забързани са, не стоят на едно място. Но сезонът на Телците ги връща на Земята. Тряба да спрат, да се забавят и да погледнат назад. Има много неща, с които трябва да се справят - работа, проекти, проблеми в отношенията и т.н. Сега те излизат на фокус. Нека се справят с тях, за да им е спокойно в техния сезон.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase