64

do 98

преди 2 години

До Kresi: Американофилите още не могат да разберат, че доларът е бита карта. Ама, те са си тъй, бавно загряват и това е още от преди да се надупчат с експерименталките(част от които почнаха да ги забраняват в самата САЩ)

63

Kresi

преди 2 години

Действително веднага след 1989г ни беше много необходим един пиночет.Той е намерил най ефикасното лекарство срещу червена чума

62

Анонимен

преди 2 години

Чакай? Че не сме ли?

61

Не се

преди 2 години

Заблуждавай, троянско маг аре!

60

Бай Гроздан

преди 2 години

Хипнозата на самозомбиралите ще приключи към преди зимата,както е показала историята по тези ширини.

59

Анонимен

преди 2 години

Нинова и Радев ни накараха да изглеждаме като Троянски кон. Това не са държавници. Работят за собственните си интереси.

58

Пенсионер

преди 2 години

Защо БСП не напуснаха коалицията ? Радев , Нинова и Костадинов са виновни . Възраждане щели да ни възродят..! От какво ?Винаги сме си били мизерници и такива ще си останем.

57

Бай Гроздан

преди 2 години

Като чета и слушам разсъжденията на нашите и европейските политици,че неутралитетът е подкрепа за агресора,то излиза че държави с над 80% от световното население го подкрепя само Китай ,Индия и Бразилия са над половината и като консуматори.Дори една Турция член на НАТО не е наложила санкции.И кого ще ударят санкциите - агресора или наложилите ги?С по-слаби икономики по-големи ресурси ли ще имат за помощ било на бежанците или на населението в Украйна?Писнало ми е всеки ден да ни учат правоверци.

56

Лепилар

преди 2 години

Дишайте си лепилото, сънувайте си че сме някакъв фактор и не се занимавайте да разсъждавате. Зеленяка и той е разчертал чертиците и шмърка като прахосмук. Че всеки ден може да му е последен. Бай Вова скоро ще им сцепи наци-нарко-комунката в Киев.

55

БАЧКАТОР

преди 2 години

Знаеш ли кое го боли българина за НАТО, Валентине?

54

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантическа България е трагедия, не троянски кон. Наближаваме да станем 5 милиона, заедно с малцинствата и българите в странство, иначе натовските ни фасони много големи. Бензинът гони 5 лв, но ние сме ларж евроатлантици, ще пъдим лукойл да кривим на Русия капата. А какво ни очаква още, никой не знае... Но хората са казали, каквото сам си направиш, никой не може да ти го причини.

53

Бог прощава Вова не

преди 2 години

Бай Вова ни спря газа Въпрос на време е и хляба да ни спрат. Ще си останем само евроатлантическите ценности на гол тумбак

52

Не изглеждаме

преди 2 години

Ние сме! И на нашите комунисти не им трябваше лустрация, а Пиночет. Изпуснахме момента, за да заприличаме на бяла държава. За това сме и на дъното, за какво се сетиш. И там ще си останеме. Той и Путин ни гледа вече с насмешка и презрение.

51

Анонимен

преди 2 години

'' метаморфозата на Путин '' .............................. в момента в Украйна срещу украинцитe се бият други украинци от Донбас и Крим, които путин облича в руски военни униформи и под оръжие застава да се бият на фронта. Ако например путин успее да завземе източна България, българи от източна България ще се бият срещу българи от западна България под заплаха от разстрел ... това е стратегията на путин - поробване и за пушечно месо ... като оставим настрана грабежите и изнасилванията на деца

50

Анонимен

преди 2 години

Колко още военнолюбиви психари може да се появят по телевизиите? Като им слушам глупостите вече разбирам защо сме влезли в Първата и Втората световни войни - заради такива като тях. Напълно неадекватни хора.

49

Анонимен

преди 2 години

Че тя България друго била ли е?Цялата поза за Нато беше дело червени б..ци писали се за десни.Вън България от ЕС и Нато.

48

Нарко плъх

преди 2 години

Само най-големите наркота са останли в Азовстал-а. Крият се по подземията и се бодат като изоглавени с каквото намерят после лягат и сънуват как Украйна печели войната, а нарко-клоунът в Киев и шепата нацисти около него оглавяват прогресивния Запад и раздават хапове на кило на всички от сърце.

47

нЕкой си

преди 2 години

Баш така си е. От комунисти и п_утлерасти сме на това дередже тук. Не пускат кокала б_оклуците.

46

Анонимен

преди 2 години

За какво ще ставате всички пушечно месо, заради тези евреи? Просто ги застреляйте и се помирете с Путин, за да не пострадате.

45

Щирлиц

преди 2 години

Още един антибългарист на хранилка.