104

Анонимен

преди 2 години

Ние сме население с промито съзнание. Това, което Русия ни нанесе и продължава да ни нанася като загуби не може да се възстанови никога! Преди пак да обвинявате САЩ и ЕС си спомнете някои уроци по нова българска история и бъдете далновидни- Русия ни опустошава от 1944 насам. Русофилските *** тук са доказателство за опустошителното влияние върху мозъчната дейност на руските манипулации.

103

Анонимен

преди 2 години

Аман от нихилисти.Айде грабвайте пушките и отивайте на фронта.Вечно се вглеждаме в това,какво щели да кажат другите за нас.А иначе се крием като мишки и само плямпаме по студията.

102

Анонимен

преди 2 години

Да припомним: Когато бяха бомбардироеките на Югославия, американците спряха сателитната навигация на кораби и самолети, изложиха на опасност включително съюзниците си от Европа, след което в Европа се заговори за самостоятелност и във въоръжаванетом и в сателетите. 2. Съвсем неотдавна САЩ едностранно просто анулираха сделка за няколко атомни подводници на Франция с Австралия, т.е. унижиха Франция, по-рано чрез анулиране на иракския договор смазаха и бизнес за доста милиарди на страни от ЕС....

101

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТРОЯНСКИ КОН, А РУСКИЯ КОН В НАТО.

100

Анонимен

преди 2 години

България е жертва да охранени, организирани тумби връзкари с оръжие, които би трябвало да пазят България и законите и.

99

Анонимен

преди 2 години

Пък НАТО изглеждат като троянския кон на САЩ в Европа.

98

Анонимен

преди 2 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ МИЛИЦИОНЕРИ НА ВЛАСТ!

97

Козя ноздра

преди 2 години

Азовците ходят по болниците да им шмъркат аспириннЯ. На болните деца изшмъркаха лекарствата. После стрелят от болничните стаи в дивашко опиянение. Накрая като изядат ракетите, се чудим що болниците били обстрелвани.

96

Питане

преди 2 години

А Турция каква е в НАТО?!

95

Анонимен

преди 2 години

ехти рев на милиционери загубили привилегиите си

94

Вярно

преди 2 години

Така е,но за да се стигне до тук вина има и баба Меркел...тя и немските фондации създадоха чудовището Тиква колко години го крепяха.

93

Анонимен

преди 2 години

Хайде ,предлагам всички депутати, за рачичка да отиват в Украйна да помагат,неси мръдват задниците от стола а само нареждат, българинът алчен за пари ,не мисли за последствията.

92

Анонимен

преди 2 години

БРАВО НА ПРЕМИЕРЪТ КИРИЛ ПЕТКОВ ЧЕ СРИТА РАДЕВ ПОД КИЛИМА.

91

Анонимен

преди 2 години

България никога повече няма да бъде държава на военни и полицаи. Тези две съсловия - опора на комунистическата власт губят привилигирования си властови статут и стават като всички други, както е по цял свят. Ако не им харесва да емигрират.

90

Анонимен

преди 2 години

Все повече започваме да изглеждаме като градска тоалетна.

89

Анонимен

преди 2 години

КОЙ ПУСНА РУСКИЯ ПАТОК В БЪЛГАРИЯ КОЙ?

88

Анонимен

преди 2 години

Ha фона на САЩ с 4 млрд долара военна помощ, какво ще дадеш ти? Барабар Петко с мъжете да се покаже. Не може да имаме собствено мнение и трябва все да сме ориентирани към някого.

87

Анонимен

преди 2 години

Че то вижте глупавата русофилщна която се вихри в България даже президента е такъв.С което се защитава Путин и войната се удължава във времето.

86

До....

преди 2 години

До До Понтти и подбни ,,Не е глупав този който не умее да чете ,а онзи който счита че всичко което прочита е истина "-Иво Андрич!! И това се отнася точно за режимите, които управляват в момента България и Окрайна!!

85

До Понтти и подбни

преди 2 години

,,Не е глупав този който не умее да чете ,а онзи който счита че всичко което прочита е истина "-Иво Андрич!!....Ти къде беше и какво видя и помниш от ,,избиването на хора" в Донбас?? Още от *** -Рибентроп знаем кои са фашистите и комунистите ,как си разделят Полша ! Руснаците избиват в Катин 22хиляди души,а немците обвиняват поляците че са ги нападнали?и и почват! ВСВ.А мечтата за Световна революция не е спряла 100 години/!вкл и унас атентата на Св.Неделя /!Комунизъм =фашизъм са едно и също