124

Чичо

преди 2 години

В Швейцария са уникални - правят шоколад от какао, прибират ти парите по лична молба, карат ски през лятото, правят ръчни часовници, колиета, *** и всякакви сувенири, а всички останали сме "много зле"

123

Чичо

преди 2 години

Не си вдигай толкова много цената! Изглеждаме си каквито сме били винаги, сиреч българско *** нанизало се с троянска сливовица, помислило се за расов кон

122

Анонимен

преди 2 години

Референдуми не се правят от *** народ, при Швейцария населението е много добре образовано и знае точно какво го питат и как да отговори, така че страната да върви напред.

121

баба мара

преди 2 години

ние сме без референдум в на то и ес и сега виждаме резултата обществото еразделено затова трябва като в швеицария за всяко нещо референдумвкл за рогата на кравите българия от 1878 до сега все на грешната страназащото избираме цър-ву-ли не мислим на изборите не можем да преценимкандидатите критериите са много занижени

120

Факт

преди 2 години

Българският народ никога не е крил, че е с Русия. Измислени политици като този се опитват да лъжат Запада, че сме срещу Русия. И от това изказване следва, че армията на политическите трупове се е увеличила още с един. Когато се проведат референдуми за НАТО, ЕС и АЕЦ "Белене" без измислени изисквания за броя на участвалите, тогава ще започна да мисля, че в България има наченки на демокрация. А мантрата за простия народ я разнасят тези, на които не им харесва какво иска и мисли този народ.

119

ние СМЕ

преди 2 години

Нашите комунисти,маскирани като демократи,си мислят,че лъжат Запада!Да,ама не!Цял свят им се смее на акъла!

118

Анонимен

преди 2 години

Започваме ли? Винаги сме били ! Членството ни в НАТО и ЕС е формално .Политиците го игнорират и водят про руска политика.

117

Анонимен

преди 2 години

Българския народ не е дорасъл да живее добре. Тука сме си с ориенталско- средноазиатско мислене с ужасно лоша образователна система. Имахме голям късмет да сме в НАТО и ЕС, без въобще да сме за там.

116

Анонимен

преди 2 години

Прав е на 100%.

115

Най-ми е интересно

преди 2 години

още колко години харвардските мошеници и измислената коалиция от службогонци ще оправдават собствената си негодност да вземат решения,некадърност и корупционни практики,с "тежкото наследство"?При ГЕРБ хората живееха по-добре,нямаше инфлация,цените бяха стабилни,растежът им започна в края на лятото 2021.При ГЕРБ имаха проблеми фирмаджиите тарикати,свързани със сегашните аферисти,на които аферистите от ГЕРБ не даваха пространство."Промяната" смени едните с другите,но удари народа с цените.Оставка!

114

Неуморния

преди 2 години

Ами 15 години.Руска губерния сме от 100 години.Защо мислиш сме най бедните на европейския континент?!.Гърция е фалирала и задлъжняла държава и пак е 10 пъти по добре. Прочети и коментарите като написани от руснаци са не като европейци. ЛЕВСКИ и Ботев са май последните истински българи.

113

Анонимен

преди 2 години

Ставаш за смях ти,гербав дупедавецо!Питаш ли народа какво иска или за теб и шайката това никога не е имало значение?

112

Анонимен

преди 2 години

Защо да изглеждаме.Ние от 15 години сме троянския кон на Русия.

111

Анонимен

преди 2 години

Ние помагаме на украинците много повече от други държави.90 000 човека сме ги настанили в 5* хотели,а в Германия те са в бежански лагери.В Швейцария се редят на опашки за помощи,а това са най-богатите държави.Америка и Европа им дават достатъчно оръжия,не са опрели до нашите,които са годни само за скраб.Поправката на военна техника също е помощ.Айде,стига вече!

110

Анонимен

преди 2 години

Тиквените мишки пак изпълзяха.А когато лижеха г.за на Путин им беше много хубаво.

109

Анонимен

преди 2 години

И *** и Пульо се изтропа по въпроса.Само не чух къде са българските интереси.Унгария и Турция все членки на НАТО си купуваха руски оръжия и изтребители и пет пари не даваха кой какво ще каже за това.А ние вечно се самобичуваме и подлагаме на силните на деня.Докога,бе?

108

Пепи

преди 2 години

Хайде стига с тая дискусия. Стигнахме до перфектно решение-и хората са спокойни, и оръжията си вървят през посредници и в арсенал заплати взимат, тъй като не го "даваме", а "продаваме". И вълка сир и агнето на кайма.

107

Анонимен

преди 2 години

Просто както винаги от всички влиятелни посолства привикват премиерчето ни и той тича да се хареса на всеки. Накрая сме надупени като ***..ва към всеки който го пожелае. А ***..вите както знаем всеки иска да ги такова и им обяснява колко са готини,за да пускат,но в действителност никой не иска да живее с тях,защото е публична тайна какви ги вършат и с другите.

106

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Троянски руски кон в НАТО нямаме, но имаме един димитровградски, един габровски, един банкянски, и едно пловдивско магаре... а да и една *** от Крушовица.. а от Учиндол една камила.

105

Христо Христов

преди 2 години

И какво? Трябва да сме част от ста'дото казва овцътъ?!