194

Анонимен

преди 6 години

Никога не вярвай на комунисти !Русия, Куба, Венецуела, Северна Корея, Ирак, Сирия, Ангола, Либия - ето до къде се стига при комунизЪма - беднотия, разрушения, диктатура и избиване на нормалните хора.

193

Dies Irae

преди 6 години

Ако си мислите, че тогава и ГРОБ и БКП и РЕГРЕСАТОРИТЕ и ПАРЛАМОТИТЕ и сите други няма да почнат да стрижат и вас като за вас самите и за нас избягалите жестоко се лъжете. И ще дойде момента в който ще се сетите, ей имаше едни дет ги мислихме за *** дето ни писаха какво следва и ние ги плюхме и им се смяхме и се радвахме като стана държавна политика да ги гоним от тая държава, а накрая те па зеха, че се оказаха прави. Сложиха ни го като за нас и за тях. Заслужавате си го. Още 100 БКП да ви ..

192

Поредната лъжа

преди 6 години

ДОД 10% Плосък данек го вкараха комунистите. Преди това данъка пак си беше прогресивен.Така тези с големите заплати, не плащат повече % данъци, както е в ЕС и нормалния свят.Сега комунистите искат да върнат прогресивният данък, но ... само на думи!Като дойдат на власт нека го направят бе, що не го направиха преди ?!

191

Dies Irae

преди 6 години

Когато в тая държава останете само минимално осигуряващи се, пенсионери, държавни заплатополучатели и социално слаби да ви питам кой ще плаща? След като всичките ще сте наредени на хранилката да чакате и няма кой дори и един буламач да ви сипи? Кой ще ви изработи пенсиите, помощите и заплатите? Частниците са на ръба да си набият камшика заедно с всички читави хора останали по тези географски ширини и ще останете само тия чакащите на помощи и тия на които мозъка им не стига и за 2 стотинки!

190

Нов

преди 6 години

Тия наистина се вземат насериозно. Бюджети правят. Данъци сменят. Добре че всичко е наужким и никой не се интересува от заниманията им :)

189

Dies Irae

преди 6 години

Тия с 4-5к заплати за да се осигуряват на толкова не са олигарси, те хората които са богати и което вие си представяте като богати и олигарси те данъци НЕ ПЛАЩАТ. Водят ги ключови инвеститори, от тях пари не се искат. Иска се от тия които не са търчали по дискотеките и не са зяпали на азис ***, а са учили, работили от млади години, за да натрупат стаж и са се борили с лишения и безсънни нощи за тази заплата. Те се осигуряват на толкова и те скоро ще си заминат и ще останете с бюджет от 1 лев

188

Кривондел

преди 6 години

Браво на Нинова! Желание да накаже средната класа с доходи около 2500 лева (3300 лева бруто се равнява на около 2500 лева нето), желание още да вдигне майчинските за онези, които раждат, за да получават майчински.Един вид - да дозагробим младите и образовани българи със средни доходи, но да поощрим раждаемостта сред една специфична етническа група... Браво, щастлив съм, че не сте на власт!!!

187

Dies Irae

преди 6 години

До риторично100 поста съм писал защо трябва да се забрани плащането на данъци в тая скапана държава! И, че в момента тези които се осигуряват на големи суми така или иначе плащат много повече от мързелите като теб! Мързеливите сте проблема - 1 път държавата харчи пари да ви образова, харчи после за здравето ви, харчи за социални помощи да ви стимулира, то не бе евро проекти незнам си какво и накрая пак сте си същите *** които и минимална заплата неможе да заработите! Напъни се и работи!

186

Столичанин

преди 6 години

И какви са тия "богаташи" с 30000-5000 лева заплата бе, хахаха?! Това ли са "богаташите"?:)) Ще ме уморят от смях другарите. А в това време едни хидроинженери по документи се водят безработни и не са внесли и 1 стотинка в държавната хазна. Но това е типично по сталинистки - разделяй и владей. Дай да посочим малкото честни хора в тази държава с пръст, като най-големите богаташи и капиталисти. А ов_цете бързат да налапат тази въдица, и си мислят, че ще заживеят богато като прецакат средната класа:

185

Пич

преди 6 години

До риторичноТоя па, и защо си мислиш, че като вземеш от някой високообразован повече, и твоя мизерен живот ще се подобри? Не разбра ли, че необразования цъ_рвул винаги ще си остане миз_ерник? НЕ да ти виновни тия, които взимат 5000 лева заплата. Това не са богаташи, това е някаква средна класа. Богаташите не плащат и 1 лев данъци, те са ти проблема. А това е отвличане на вниманието и насочване на недоволството на хората в грешна посока.

184

Анонимен

преди 6 години

До риторично Др. червен каскет стани лекар, програмист или архитект и ще получаваш голяма заплата .Ти хем си неграмотен, хем си и нахален.

183

мдаа

преди 6 години

Сетила се Мара да се побара... Нали Станишев и БСП въведоха плоския данък ,за да не им облагат милионите . Изглежда като не знаят какво да правят играят опозиция на самите себе си.

182

Пич

преди 6 години

Аууу, чудесно. И без това тия 50-тина хиляди ИТ-та (може и толкова да няма) са на ръба да си хванат багажа, и да оставят големите хитреци с парите под масата да се оправят сами. Сега просто им давате повод да вземат окончателно решение. А то в момента ИТ професията е най-конвертируема в света,така че няма да е голям проблем и последните плащащи данъци върху реалните си доходи,да напуснат дружно. Много ми е интересни от кого тогава ще взимат данъци - от таксиджиите или от безработните бизнесмени?

181

Анонимен

преди 6 години

Същите празни приказки за повишение на доходите БСП говореше последния път когато бяха на власт. След това повишиха пенсиите с 4.50 лв. НА МЕСЕЦ и си биха камшика . Иначе самия факт , че г-жа Лъжа говори е срамно за Държавата;

180

риторично

преди 6 години

До АнонименДа заминават, никой не ги спира. В чужбина да работят за по- малък данък и да видят какви данъци се плащат там.Какво да кажат тия, които са на 460лв и цял живот са на ръба?! Така както е тръгнало, никой няма да остане тук. Тия с доходи над 5000лв- 40% данъкХората с доходи над 2000лв- 30% данък. За другите- 10%. Хората на МРЗ- без данък.

179

Анонимен

преди 6 години

Не стига, че хората които реално си плащат данъците за доходи над 3000лв са на ръба да останат в България ами...

178

риторично

преди 6 години

До Dies IraeА, стига си обвинявал ***!100 поста си писал едно и също. Като не дадат парите на ***, да не мислиш, че ще ги дадат на народа!?Във всяка държава има социални плащания и има хора на социални помощи. Разходите на Германия, Франция, Холандия са много по- големи, отколкото на Бг. Като развалена грамофонна плоча- ***, ***...

177

Анонимен

преди 6 години

идва светлото бъдеще : пари ще има но не за всички. А в мозъка на тая има пукнатина от катастрофата

176

ф

преди 6 години

БСП пак се гласят да крадат от народа! Никога повече БСП и ДПС на власт!

175

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗащото 10% от 150.000.000 са 1.500.000, а ако им искат повече, просто ще се изнесат другаде.-----не бой се, те ако не са печалба изобщо няма да седят тукако се изнесат къде ще намерят такива овце за стригане и роби за 200 евро на месец.Да ни мислиш че в Европа има толкова нисък данък печалба? Във Франция стига 70 %