35

Анонимен

преди 6 години

Нане в кръчмата на Вуте:- Вуте, сипи една ракия !Вуте: - ОК, кеш ли ще платиш или на вересия ?Нане: А, а, Вуте, ти май искаш да ме колонизираш !?

34

Андрешко

преди 6 години

До #32. Не се кахари колонизаторът в преговорите за Брекзит ще си вземе парите с лихвите. Как мислиш ЕС дава пари на България,само заради *** очи на Борисов или поставя и условия,и при неизпълнение на условията чрез съда си прибира парите обратно,а като продължаваме да не изяълняваме техните условия,ще почнат да ни налагат всекидневна лихва тези лихвари. Пресен случай Калиакра.

33

Анонимен

преди 6 години

Източна Европа са марионетки на запада. За тях ние сме нищо, едни бедни боклуциза които е пет Евро не дават. Най вече тук на балканите.само фесове и китайци инвестират тук.

32

Анонимен

преди 6 години

Като се замисли човек "демократична" България отговаря повече на критериите за колония от времето на социализма. Ако у нас растяха банани щяха да ни наричат бананова държава.

31

Анонимен

преди 6 години

Англия е пример, как една високо развита икономика и колонизатор сама се остави да бъде "колонизирана" - от ЕС ! След като Англия реши да се деколонизира се разбра, че Колонизатора ЕС е в загуба от "колонията си" десетки млрд. евро !Въпрос с повишена трудност: Кой в този случай е колонизатора ?

30

Анонимен

преди 6 години

България винаги е била управлявана от предатели мазни и корумпирани егоисти.

29

РАЗДВОЕН СЪМ

преди 6 години

КОЯ Е ПО МАЛКАТА ОТ ДВЕТЕ ЗЛИНИ - западния колониален модел на МЕРКЕЛ, ИЛИ модела ЕРДОГАН за който обикновенните хора все пак значат нещо.За какво освобождение и НЕЗАВИСИМОСТ може да иде реч, когато ВЛАСТА НА СУЛТАНА бе заменена с тази на една АНГЛОСАКСОНСКА ДИНАСТИЯ довела България до две национални катастрофи?!В РЕПУБЛИКА България и сега има цар от тази КОБУРГСКА ДИНАСТИЯ който ни управлява било то директно, било то като председател на ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ или пък чрез ГАВАЗИНА СИ БОРИСОВ.

28

до27

преди 6 години

Самочувствието ни ще се върне когато си вирнем държавата и когато лъжливите чилячета като теб си получат заслуженото. Те тогава ще има мрън-мрън

27

напротив

преди 6 години

До Анонимен 24Щом българина мрънка,значи нещо не харесва!А щом нещо не харесва,започва да мисли!И му намира колая!За това и българина е НЕУНИЩОЖИМ!

26

Анонимен

преди 6 години

Къде ни е самочувствието?Никой не пише,че статията е обидна за нас.Имаме история,ядрена енергетика,военно промишлен комплекс,земеделие и природа.Все пак БВП е на около 70 място в света.Само мрън-мрън...

25

Анонимен

преди 6 години

Експерта е абсолютно прав, Източна Европа се превърна в поредната колония на шайката англо-саксонски скакалци опустошаващи цял свят.Но нищо не е обратимо, след приватизация и колонизация, следва национализация и разбира се ще има и ... разстреляция. Сметка от поредните "цветя на нацията" ще бъде потърсена и то ще е скоро.

24

Анонимен

преди 6 години

До don 21Прав си, ама с тролчетата няма да се пребориш.....Не си прави труда да пишеш, на всеки смислен коментар, има подредени 5-6 тролчета, които бълват злоба и ***.ти.я.....безмислено е........трябва да почакаме, тъпата система сама ще си се разруши! Както виждаш, краварията така се тресе, че даже тука се вижда.........Баба Ванга се оказва права!!!

23

Анонимен

преди 6 години

До 22Вие освен да мрънкате друго не умеете. Все някой друг ви е виновен на вас. Калпав народ!

22

Анонимен

преди 6 години

Я бе я престанете с това "инвестиране"!!!! Това, на съвременен език е едновремешното "корониализиране"!!! И само тъпана.рче.та.та с две гънки в мозъка си го наричаха "демократизиране"!!!! На ви сега "демокрация".....На нашите бедни нема какво да им вземат, ама ми се ще на богатите всичко да им приберат! И ще стане.....иде следващата голяма криза и милионерчетата ще го.......

21

Анонимен

преди 6 години

В заглавието е и отговора.Западняците са тук за да правят пари.Пука им за "работещите бедни",за нашата икономика или как живеем.За тях ние сме втора ръка хора и що да не ни доят.Дали нещо зависи от нас...

20

don

преди 6 години

Ако някой мисли ,че България е свободна и демократична държава жестоко се лъже.В момента ние сме колониална държава на западна Европа и САЩ.Така ни използват като бели роби.Разбиха ни икономиката и енергетиката в едно със селското стопанство.В момента туризма почва да се въстановява ама няма кой да работи.в чужбина какво работят според ценза си болно гледачи строители нискаплатени.Така хвалените инвеститори в България защо не плащат и не дават на е правителства да вдига заплатите ДУХАМЕГО

19

Анонимен

преди 6 години

До 18Добре, че мечтите ви са безплатни иначе не ви мисля. Коя е тази продукция? И моля те не ми давай за пример Беларус. По-голяма *** няма. И какво? Ще направим всичките които работят в ИТ сверата в чужди фирми трактористи и ще пратим на нивата? Като едно време? Вие наистина живеете в някакъв свой измислен свят.

18

Анонимен

преди 6 години

Helleborus, още малко и съвсем ще се сетиш до какво води конкуренцията. Ням един да произвежда хляба на света, а друг - салама. Един ще произвежда абсолютно всичко и ще управлява абсолютно навсякъде зад маската на "демократично" избрани политици.Задай си въпросът - защо никой не знае кой всъщност стои зад една корпорация, чия е тя? АД, собственост на консорциум, който пък е собственост на... и всъщност половината свят се оказва собственост на 5 човечета. Те това е конкуренцията.

17

до предишния

преди 6 години

става това, че започваме да изнасяме милиони тонове селскостопанска продукция за русия и близкия изток, също така и ще започнем отново да печелим стотици милиони от мита. да не говорим за концесиите от които в момента получаваме смешни стотинки. освен това ако сме вън от нато ставаме автоматично неинтересни и на терористите. справка беларус. хората живеят спокойно и добре и никой не им се меси в образьователните, военни и социални стратегии.

16

Анонимен

преди 6 години

Добре де много сте силни сте , ясно. Я ми дайте визия за това какво следва след като напуснем ЕС и НАТО? Какво става в Икономически план?