15

Анонимен

преди 6 години

И в какво точно прогресира България? Малкото печеливши компании бяха раздадени/продадени за без пари, за да дойде някой да ни научи да си плащаме. Кривата джука и още дузина комсомолци затвориха няколко реактора дето произвеждаха най-евтиния ток, че да дойдат задокеански другари, за да ни препродават от наши източници. И какво стана с Белене? Ние ще изплатим всичко, че някой да ни препродава.

14

Анонимен

преди 6 години

Смешници такива и като изгоните чуждите "колонизатори" какво ще стане бе ще цъфнете и вържете ли??? :) Или ще стане чудо и комунизма ще възцари във Вселената за 1000 години?

13

Анонимен

преди 6 години

Спешно референдум за напускане на Нато-блато и Евр(оп)ейският Съюз.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонименизраелското разузнаване напредна много с техниката и миграционната политика, разбраха се със султана, шерифа и императора да пращат търсачите на райски девици пак на север по газопотоците, вместо на юг

11

Анонимен

преди 6 години

Закривай фалшивият прогнил и корумпиран ЕС. ЗАКРИВАЙЙЙ!

10

Анонимен

преди 6 години

До Корупционното блато Ти изобщо разбираш ли за какво става дума в статията? Така като гледам, не.

9

Helleborus

преди 6 години

Не, че конкуренцията е лошо нещо, но според мен някакъв закон трябва да забранява прекомерното окрупняване на бизнесите, защото най-накрая един човек ще произвежда всичкия хляб по света, а друг - всички четки за зъби. Измамата тук беше купувай, защото е по-евтино. Но не е по-евтино, като останеш без пенсия, а децата ти без работа. Трябва да се стимулират местни производства и да има някакво ограничение на размера на производствата. А предстои и роботизацията...

8

Анонимен

преди 6 години

"Голям интеграционен проект"...!Ето под коя трънка се крие заека ама нашите "политици" се правят на отнесени и не си признават!И кой го е проектирал този проект?САЩ овските и израелските ционисти най вероятно!Абе защо в Израел от години няма атентати а се прехвърлиха в Еурупастан.

7

Helleborus

преди 6 години

Това е резултата от свободната конкуренция. Тя беше след падането на комунизма изправяне един срещу друг на хора с различни възможности, надвиването ни беше като да вземеш сладолед от малко дете. Без никакви познания и опит, българите се втурнаха да правят магазинчета или да откриват малък бизнес, с дребни кредити, докато изведнъж се изправиха срещу сто годишни огромни компании с опит, възможности и контакти. Фалираха дори някои от онези с куфарчетата. Това не беше конкуренция, а погром.

6

Анонимен

преди 6 години

Дай боже да ивестира западна европа, а не турция и ориенталците. По добре холандска колония, отколкото турска. 500 години стигат.

5

ла Хабана

преди 6 години

на кой му дреме, Волен се жени - прави Деница порядъчна жена

4

Анонимен

преди 6 години

Няма безплатен обяд,не може и агнето цяло и вълкът сит.

3

Корупционното блато

преди 6 години

Орбан никога няма да позволи унгарците да се превърнат в *** роби, в каквито за съжаление се превърнаха българите - три пъти се спъват в една и съща Тиква, която на всичко отгоре стана и Суджук.

2

Анонимен

преди 6 години

Непокорни колонии- точно казано.

1

Анонимен

преди 6 години

РОТШИЛД & ЗОРОШ харесват това.Материалът му харесва да блее докато го доят и стрижат.