75

Един българин

преди 6 години

На Гибралтар официалният държавен глава е кралица Елизабет II.А на България кой е? Ангела Меркел?

74

Един българин

преди 6 години

В настоящия момент в Европа единствената колония е Гибралтар, според дефиницията на ООН за колонии, като даже и това определение е спорно.Хубаво е да наричаме нещата с истинските им имена а не разни поетични епитети.

73

Анонимен

преди 6 години

Нагло-саксонците - немци, англичани винаги са ни имали за трета категория. През ВСВ ние снабдяваме армията на Хитлер с храна, а те ни пращат с напечатани от тях левчета. Имаме голям късмет, че като са дошли руснаците не са постъпили с нас както фашистите в Полша, Русия, Сърбохърватия, Гърция...

72

До 62

преди 6 години

Куку

71

Анонимен

преди 6 години

Колонизирани сте още в 90-те години. Покажете ми какво остана в български ръце? Огледайте се ослушайте се и вижте че няма нищо българско! Тока е в в три чужди фирми. Водата и тя е в чужди ръце. Банките и те са чужди. Храната и тя е внос. Какво произвеждате какво изнасяте българско? Ще ви кажа! Нищо няма българско и децата и тях вече ги правят чужденци. За къде сте се запътили се пита в задачата? Ами към края си сте се запътили. Няма да сте първите нито последните които ще изчезнете като държава!

70

Един българин

преди 6 години

Авторът явно не знае какво означава колонизация и колония. Времето на колониализма е безвъзвратно отминало с последния му идеолог - Уинстън Чърчил.Чехия и в момента изнася коли по света.А Мерцедес отдавна не е немска машина.Произвеждат я дори в Китай!Добре дошли в 21-вия век!

69

Анонимен

преди 6 години

Румъния толкова дръпна в последните години, че вече са най-бързо развиващата се икономика в Европа. Минаха и Турция, и Полша. Румънците само ги е яд, че е имало комунизъм, че сега можеха да са заедно с Германия. Така гледат на нещата в Румъния. Гледат напред, и ако продължават с тези темпове на растеж (6 % на година) скоро ще станат икономическо чудо и ще минат доста държави и от Запада.Хората искат Румъния да е добре и го правят.Но те нямаха "безкръвен преход" и сега техните комунисти кротуват

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62Хи-хи-хи-хи...........още един, който размества местата на годините!!!!! Абе, откъде изпълзявате толкова неграмотни дечурлига? Абе, вие не ходите ли на училище? Или вече ги затвориха? Ммммм...не съм чул, ама нищо чудно! Като ви чете човек бръщолевенията............

67

Андрешко

преди 6 години

До #44. Точно така,нали и аз това казвам,че под различни форми,те си вземат парите с лихвите..Няма безплатни обяди...

66

Анонимен

преди 6 години

Мнозина българи са принудени да работят в Източна Европа в страните от бившият соц лагер. В Чехия например. Чех под 1000 евро няма, който да работи. На българинът му дават по-малко, но той и на това е доволен, защото в България и толкова няма. Отделно те гърбят като луд. Унгарците също взимат хубави заплати, да не говорим пък за словенците. В Румъния от 1.01.2018 г. всички заплати в бюджетният сектор започват да скачат с 2-2,5 ПЪТИ.Румъния сега произвежда всичко, няма корупция и има закони.

65

джай хои каун

преди 6 години

комунистите се събудиха социалисти и окрадоха България.

64

Анонимен

преди 6 години

До кирил 63Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха......."международна компания с чист бизнес"..........ха-ха-ха......е те това си беше вицот на века!!!!! Е, може и да си прав донякъде.......ПЕРАЛНИТЕ са измислени отдавна, даже преди ал-капонето.......Абе, ти откъде падаш? Доколкото знам от географията НИКОЯ друга планета в радиус на една светлинна година не е заселена! ТИ ОТКЪДЕ СЕ ПРЪКВАШ, толкова заблуден (да не кажа т.ъ.п!)

63

До 62

преди 6 години

Важното е сам да си вярваш!!!!!!

62

ГЛУПОСТИ НА КУБ!!

преди 6 години

КОЙ СТАВА ПАТРИОТ --НА ГОЛ *** И ПРАЗЕН СТОМАХ ,БЕ....??!!!КВО ДА ЗАЩИТАВАМ...?!

61

Хахах

преди 6 години

Полша - 2/3 от ЕКПОРТА, но дали ако ги изгонят местните компании ще генерират такива обеми ЕКСПОРТ? Чехия - 42% добавена стойност - същият въпрос!!!

60

64

преди 6 години

да,завършил е защото е бил стипендиант на отворено общество на сорос.малко се запознай с биографията и тогава пиши

59

Анонимен

преди 6 години

дай боже повече филиали на западни компании у нас

58

кирил

преди 6 години

за кой е по добре да работиш,за бг мутра,новоизлюпен *** политик с подставени лица или за международна компания с чист бизнес,добра заплата,специализация и да те осигурява на реалната заплата

57

Анонимен

преди 6 години

През 1978 г. НРБ достига темповете на икономическо развитие на Царство България от 1939 г...Преди 1944 г. се произвеждат самолети, Български. Всеки е заможен, има земя, има бизнес, има пари, учи на Запад, пътува свободно по Света.Идва 1944 г. и България умира буквално. Всичко спира. Къде е сега самолетопроизводството?Комунистите не можеха само да боядисат самолетите, които Царство България построи.

56

ГЛУПОСТИ!

преди 6 години

КВО МИ ПУКА ЗА ДЪРЖАВАТА !ТАМ КЪДЕТО ЖИВЕЯ ДОБРЕ--ТАМ МИ Е РОДИНАТА!АЗ --ДА САЪМ ЖИВ И ЗДРАВ И СЕМЕЙСТВОТО МИ!АЗ--СЪМ ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!