87

Анонимен

преди 6 години

Живея близо до детска градина,училище и квартално "кафене".От години насам неразбираемо за мен децата пищят в двора на детската градина,в кафенето с майките си,а в учебния период на годината когато свършват часовете и учениците се прибират мунавайки през кварталните улици все едно минават стадо мънкита...Не може вече и забележка да се направи защото плащат с...знаеш ли кой е баща ми,"закрила на детето"и подобни,а думите които използват са нецензурни и са"горди" от това че ги използват.

86

Горан

преди 6 години

Е, да оставайте си тук децата, ходете да печелите пари в обединеното кралство, после плачете по социалните мрежи! Може ли детето да крещи за помощ и всички без нито едно изключение да си помислят, че това било детска игра от детската площадка? В що за смахнат свят живеем, въобще!?

85

Lan

преди 6 години

76Пък под моята тераса лятото писъците са ежедневни и не пиянски изцепки (и тях ги има, но по-късно)..ДО към 10 вечерта играят децата и всякакви крясъци (включително и такива все едно го дерат детето на живо), викове "Помощ!" "Убиват ме!" са поне по няколко на вечер! Шашках се първите дни...после видях, че дори родителите им не реагират, а спокойно си пият биричката...и ми мина. Като нищо може да стане нещо такова и съм сигурна, че никой от съседните блокове няма да реагира....

84

Циник

преди 6 години

Не мога да си представя ужаса, и агонията на детето борещо се за живота си в АСАНСЬОР!!!Срамувам се от юзърите пишещи за това момиченце пошлости!Дано никога не им се наложи да минават през такова нещо!Срамувам се!

83

A1

преди 6 години

Поредната селяшка история и двамата са били някви идиотчета как може да пушиш на 11?????? Мила и нежна да бе а оня *** сигурно, според мен просто са подобрили генетичният фонд

82

Турчин

преди 6 години

Сега бащата ще коли ли келешчето или ще мрънка че това не е държава, както е обичайно сред умнокрасивия етнос?

81

Анонимен

преди 6 години

Семейството хора, семейството загуби тази стойност която имаше някога. Разпада се и е видимо. Основната причина е в разпада на държавността поради липсата на морал, достойнство и чест в управляващите. Забогатяха невероятно прости хора които дадоха пример за поведение и начин на живот. Културата се свежда до 'жип, силикон, партита, татуси, демонстрации на богатство и власт по най-просташкия начин. Кой чете днес? Запитате Бай *** коя книга чете сега? Или Цецо Цървула. И дали ще отговорят.

80

Трагедиите...

преди 6 години

ще ни следват. Допуснахме глупави чуждопоклонници да ни определят живота, да ни развалят традициите. Техните деца са в чужбина,където за всяко нарушение наказват-от деца до възрастни.А децата на обикновените хора тук растат на пълната свободия и безхаберие.Модерно е да си *** и нечетящ-какви хора растат вече 3 поколения никой не си дава сметка!

79

Бай Х

преди 6 години

да разсъждаваме кой, какво е търсил, чисто хипотетично е толкова безсмислено,важното е след като има престъпление - да има адекватно и бързо наказание

78

нещо май има тука

преди 6 години

Този убиец неродена мома ли е.Нито дума за него.Тази история с наргилето убиеца или жертвата я разказа.Само питам

77

Анонимен

преди 6 години

Щом той е непълнолетен и не може да понесе 100 % вина е редно и родителите на убиеца да носят вина. За убийство трябва да се лежи до края на дните на извършителя. Какво е това обезценяване на човешкия живот и до кога ще е тази дивотия. Адвокатите за пари стават слуги на дявола.

76

bolbov

преди 6 години

Системата в която живеем на мръсен долен капитализъм е заредена със събития от такъв характер.Ще четем и пишем гневно,но нищо няма да променим докато не разрушим капитализма и псевдодемокрацията отново.

75

Анонимен

преди 6 години

Писах, че когато оставите непълнолетната си дъщеря без контрол, най-малкото, което ще и се случи е да я изнасилят. Това Е така , факт.

74

facebook

преди 6 години

Много е просто фейсбук да въведе опцията родителите да имат достъп до акаунтите на децата си и да четат какви ги вършат невръстните чада там, но не го прави. И нямаше ли минимална възраст 13 години за регистрация? Да е глобен и един път фейсбук че пуска 11 годишни да си уговарят срещи през сайта им?

73

до 53 от 44

преди 6 години

Къде видя да хуля родината? Никой не си избира къде да се ражда. Вица за глиста нали го знаеш? Родина ми е, доколкото съм се родил в нея. Имам роднини останали в "родината", еми вярвай не им е лесно. А сега вече са и пенсионери. Така че аз дори и да съм емигрант, то дъщеря ми вече не е. Един живот ми е даден, нямам намерение да го живея скотски и в страх.

72

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е родителите да започнат да носят РЕАЛНА отговорност за постъпките на непълнолетните си деца. Бащата и майката на този убиец трябва да са задържани и вкарани в затвора поне за 5 години ефективно

71

Анонимен

преди 6 години

Lan, точно до блока ми има игрище, макар и буренясало. Младежи редовно мъкнат пейки там, за да си пият. Понякога викат и крещят, така е. В същото време, имам едни съседи, които много се карат. Два пъти съм ходил да проверя какво става, защото наистина е било на зле викането. При други бях ходил за много силно включен телевизор.Защо от цял блок никой не е направил такова нещо?

70

Анонимен

преди 6 години

НИЕ ТУК В ИНТЕРНЕТ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ***!!!-------ТЯ Е ТЪРСЕЛА ПОВЕЧЕ БАЩА!! МЪЖКА ФИГУРА В ЖИВОТА СИ РАЗБИРАЕМО Е! МОЖЕ БИ ДОРИ НЕ ТОЧНО ГАДЖЕ!ОНЗИ Е ЯСНО КАКВО Е ТЪРСЕЛ НО Е БИЛ ГАДИНКА ПОРЕДНИЯ ИЗНАСИЛВАЧ А ТАКИВА АКО ИМ СЕ ОПЪВАШ ТЕ УБИВАТ!!!------------ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ВСЯКА ЖЕНА А ВЪЗРАСТТА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!ЕДНА БАБА КОЯТО Я ЗАПЛАШВАТ С ИЗНАСИЛВАНЕ И НОЖ АКО СЕ СЪПРОТИВЛЯВА НЕ Е ПО-МАЛКА ЖЕРТВА!!!

69

ама моля ви се

преди 6 години

моля примитивните коментари от рода на виждате ли щом на тази възраст един човек има фейсбук и телефон трябва да бъде наръгам с нож да бъдат изтривани,По тази логика трябва да се изтряпят всички тинейджъри.Вие сте по-зле и от убеца на това дете.

68

добро утро

преди 6 години

11 годишни с неограничен достъп до интернет и с по 10 регистрации по разни "социално мрежи" и сайтове за запознанства - там е проблемът.