127

нереалист

преди 6 години

До АнонименВярно е! Затъпява се. И друго се случва, още по- опасно- губи се връзка с реалния живот, реалната среда.Да спрат с компютрите в училище! В училище компютри след 13годишна възраст! 10-годишни специалистки по социалните мрежи?! Ама бащата в Англия и детето научено да общува по скайп.

126

докога

преди 6 години

Всичко за жертвите,нищо за убийците им!!!!!

125

Инфо

преди 6 години

Боже дай светлина и мир на това невинно дете, което дойде при теб. Вината му е, че не е било достатъчно подготвено за този тежък, ненормален живот. Доверило се е на един звяр в овча кожа, който прикриван от родители , близки, учители явно е вършил и други злини. Дано има справедливост и възмездие, ако не на този, поне на онзи свят.

124

Анонимен

преди 6 години

Ако утре всичките 3000 виртуални познати на момичето отидат на погребението му и след това окупират дома на убиеца мълчаливо, истината ще стане ясна.Такъв протест ще покаже, че има живи, за които справедливостта има значение...

123

ПатрИдиот

преди 6 години

От както разбрах, че не е замесен ром изгубих интерес...

122

Анонимен

преди 6 години

Пред нашия блок също има детска площадка, тези деца така пищят все едно някой ги дере живи. Ако стане нещо е невъзможно да се разбере само по виковете. Много кофри исотрия, много... Дете на 11, още какво разбира от живота, че да си отиде по такъв ужасен начин?! Ума ми не го побира.

121

Аз

преди 6 години

И какво сега? Не е виновен 15- годишния *** и детето с курвенско излъчване, пушещо наргиле и срещащо се с непознати батковци още на 10, оставено от великите си родители на произвола на съдбата, а са виновни съседите, които как не ги е срам да не се сетят,че щом има викове най-вероятно някой ръга с нож дете в асансьора?

120

някой

преди 6 години

Може би единственото вярно в цялата статия е, че момичето е било наръгано в асансьор и е починало.Оттам нататък си е една мъгла с много неизвестни.Много неща се спестяват или изопачават.Как пък един 15-годишен хлапак ще "върти на пръста си" прокурори и полиция?Само 2 шамара ще го накарат да си каже всичко.Както и да е, повече от ясно е, че няма да се каже истината.По-скоро ми прилича на грабеж и асансьорът е бил много удобен за целта.Потресаващ случай.

119

Анонимен

преди 6 години

най съм отвратен от журналистическият идиотизъм и заглавия които търсят сензация ..проклети да сте тези които искате да печелите на гърба на тази трагедия

118

Необясними неща

преди 6 години

Отказал да дава обяснения, но как разбраха за наргиле - намериха ли такова?Вчера писаха, че двете деца не са имали познати в този блок?Момчето тръгнало на среща с момиче, взимайки от вкъщи кухненски нож?15-годишен може да съобрази, че като проверят компютъра на момичето, ще установят с кого е контактувала. Въпреки това, не само я убива, но и взиманейни вещи и ги носи у дома си. Не изхвърля и ножа, а дори децата знаят, че след лабораторно изследване ще се установят следи от кръвта на момичето

117

Кретен

преди 6 години

До АнонименЗаслушай се колко писъци на такива девойки ще чуеш за един час отвън? Колко пъти съм поглеждал навън, толкова пъти съм ги виждал, че се забавляват. Минавало ми е през ума, че заради такива патки, човек няма да реагира на действителен зов за помощ.

116

Kolimp

преди 6 години

Sigurno imat zlaten medal roditelite na bg ubieca za nai-vazpitano i nai-dobre gledano bg dete v europa?

115

Анонимен

преди 6 години

Това 11 годишно дете е имало 3000 "приятели" във "Фейсбук" и отделно имала и около 1000 последователи( в какво са я следвали???) Виртуален фалшив живот (на 14 август 2017 е навършила 11 години) и от кога е продълавало това безумие ??????????? Абсолютно родителско безхаберие.

114

Анонимен

преди 6 години

Това е деградирала държава.Закривай!

113

Анонимен

преди 6 години

Защо килър, а не убиец? Каква допълнителна информация носи на читателя англицизмът?

112

Брех

преди 6 години

Пустия фейсбук само пропаднали има. Убийци и изнасилвачи социалната мрежа е много опасна да срещаш хора... Виж сега ако се бяха запознали в кафе или училище тогава щеше да е много по добре то тия хора дето са във Фейсбук не са на улицата сред нас все пак....Глупостта не спира да ме изумява

111

бг

преди 6 години

До LanТова е поколението на гурбетчиите отглеждани от баба и дядо.

110

Lan

преди 6 години

Apocaliptico,не е до година...това е до цели сбъркани поколения, със сбъркани ценности. Все повече ще стават "нещастията" с все по-нелепи мотиви...До толкова, че следователите ще спрат да изучават фактора "мотив" при убийство...Това е деградацията на цялото общество.

109

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно си е мислела само да му направи с вирка за 2 лева, но животното е поискало пълна програма, а за това мама е щяла да и се кара... А иначе да ми обяснявате как мама и била заета с работа за да я изхранва... Мама и сигурно е същата бръмчалка, от тия дето се снимат по сутиен в Гепито.

108

Анонимен

преди 6 години

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ СА СПОРИЛИ ЗА НАРГИЛЕТО, НО НАРГИЛЕТО В ГАЩИТЕ МУ!