147

Горкото дете!

преди 4 години

Това е много тъжно.Ужасно е!Не мога да повярвам как може да има толкова безчовечни "хора".Детето е викало и е плачело в асансьора, а "хората" от блока не му са помогнали. ЗАЩО?Какво толкова щеше да им стане, ако бяха отишли до асансьора?Мислели си са, че виковете идват от детската площадка.Това са пълни глупости!Много добре си личи кога едно дете вика от радост, и кога едно дете вика за помощ и плаче.Тук изглежда има нещо гнило.Странно ми изглежда това с тези съседи.Те не са му помогнали нарочно

146

Анонимен

преди 6 години

Позновах я беше добро момиче

145

Анонимен

преди 6 години

Сега ще напишете, че съм луд. Да, луд съм, и има много като мен. Пазете децата си, да няма после сълзи.

144

Анонимен

преди 6 години

Страхотна снимка, много добре подбрана, да подчертае красота и сексапил. Хубави, добре оформени устнички...... Това момиченце знае как да привлече батковците. И чичковците. Жалко, че така неочаквано е свършило, щяло е много хора да ощастливи.

143

Trad

преди 6 години

Bg armia ot ubiici raste...

142

Reptile

преди 6 години

Убиеца да получи максимума от 15 години, родителите поне по 5 години за липса на адекватни грижи.На напусналият баща - може и 10 години. Щом си създал дете - трябва да се грижиш за него, ако не можеш - затвор!

141

Анонимен

преди 6 години

11 годишно дете - 4 клас, с профил с похотливи снимки в социална мрежа с 3000 "приятели".Къкво търси от центъра на града в друг квартал в чужд блок с 15 годишен *** в асаньор??? Къде са отивали???Къде е родителският контрол???Тя дори не е тийнейдърка,тя е дете токущо навършили 11 години.Не е достатъчно да родиш дете,а да го отгледаш,възпиташ и направиш от него човек.

140

Endut

преди 6 години

Sadebnata bg ministarka skoro ste ima nai-goliam eu harem ot beli bg maje ubiici v bg zatvori norvejki i belgiiski standart...

139

Анонимен

преди 6 години

"Меден рудник" е аналога на "Люлин". И на двете места живеят само зомбита.

138

Kasket

преди 6 години

Slavata na bg beli maje ubiici raste v sveta. Vse si namirat povod za ubiistvo.

137

Анонимен

преди 6 години

Това ми прилича на случая в Пловдив,където кучето беше самоубило бизнесмена.Тук имаме убийство с ОСОБЕНА жестокост. Такива неща правят наркоманите,когато са надрусани и/или в абстиненция. Изключва им дънната платка.С наргилето е по-лесно.Случаят е ясен,разкриваемоста се увеличава.

136

Грозната истина

преди 6 години

Децата са отражение на родителите си. Те копират родителите си. От къде това дете се е научило да си прави такива похотливи снимки ? Защо отива в апартамента на мъж/момче,което дори не познава? Бойко,Путин и Шорош ли са ви виновни пак.Слагайте минуси и трийте,ако това ще ви успокои съвестта.

135

Анонимен

преди 6 години

Бургас-зоната на здрача.

134

Анонимен

преди 6 години

Истина е че малките пикли много пищят,особено като има наоколо батковци! Това е факт, иначе няма да са интересни, и смятат че чрез пищенето ще им влязат в полезрението... Другото в статията е ала бала! Манипулирана,и лъжовна! Истината е различна но не искат да я споделят с обществото! Както и да е, жалко за момичето!

133

резултат

преди 6 години

И майката на убитото момиче и убиеца приличат на джуревци.И двете деца оставени на сомотек на уличното "възпитание".Бащата Любомир Йончев,няма какво да "реве" в социалната мрежа "Сладката ми Никол си отиде"...след като той самия си отишъл от отглеждането и възпитанието на собственото си дете чак във Великобритания с втората си жена.

132

Sigri

преди 6 години

Reklama na bg roditeli i vazpitateli na maloletni bg ubiici. Christianska cultura.

131

varg

преди 6 години

За такива престъпления главен виновник е демокрацията.Ако беше комунизъм всичко щеше да е много по-строго да се следи и да има контрол.

130

Аз

преди 6 години

Разведени родители.Майката бачка в козметичен салон и изглежда закръглена бяла българка.Бащата мяза на ***, много тъмен.Убиеца е бял българин.Неговите показиния нямат полза щото е малолетен.Е тва го разбрах за 2 мин, фейсбуците на всички са отворени.

129

нереалист

преди 6 години

Може и да е теория на конспирацията, ама ми се струва, че някой се прикрива. Някой пълнолетен стои в основата. Има нещо гнило.

128

Анонимен

преди 6 години

Махнете снимката на убитото момиче!