67

Lan

преди 6 години

70, явно не си в блок с намираща се наблизо детска площадка - писъците и виковете особено по мръкнало са ежедневие...

66

Анонимен

преди 6 години

МОМИЧЕТО Е ЖИВЕЕЛО БЕЗ БАЩА ! ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е ПОВЛИЯЛО !!ТЯ Е ТЪРСЕЛА СВОЯ ТАТКО ДА ЗАПЪЛНИ ПРАЗНИНАТА В НЕЯ :D

65

Анонимен

преди 6 години

Абе стига бе... И ние сме правели шеговити обаждания по телефона, на морето съм виждал разни дечурлига да имитират удавяне и т.н. Келешчета всякакви има и винаги е било така, то Марк Твен чудесно ги е описал в "Том Сойер".Ама хич не ми се вярва от цял блок никой, ама никой да не може да отличи майтап от наистина критична ситуация. Това означава, че там побоите и подобни неща са си ежедневие, друго обяснение нямам.

64

Анонимен

преди 6 години

Не мога да повярвам,какви коментари, говорим за 11-годишно ДЕТЕ, за какво опъване и за какъв секс говорим, няма как да си предтсавите как се чувставт родителите на момиченцето.Как решихте,че след като детето е имало смартфон е било презадоволено и е оставено на автопилот???Какъв човек трябва да си,за да напишеш че детето е било в тежест на родителите си и то без да ги познаваш,без да занаеш защо бащата е трябвало да замине за Англия,едва ли е било от хубав живот.СЪВЗЕМЕТЕ СЕ ХОРА,АКО СТЕ ХОРА!!!

63

Анонимен

преди 6 години

100% това хлапе е било дрогирано, което го прави още по-виновно! Безполезен за обществото, даже вреден и опасен. В затвора ще стане още по-зъл убиец и максимум след 10 години ще излезе за да убива отново! Само смърт за това нещо, друго не заслужава!

62

и аз да кажа

преди 6 години

Слушах сутринта интервюто с някаква жена представител на прокуратурат.По крещяша манипулация никога не съм виждала.По всякакъв начин факти за жервата се представяха по най-грозния начин.Едва ли не-ама тя си го е търдела.А когато питат за убеца,да не я убил за да я ограби,веднага темата се сменя със ,,ама то такава информация нямаме,,.И за тоюи хладнокръвен убиец нито дума,за родителите отгледали и възтитали такъв изверг нито дума.

61

Lan

преди 6 години

Искрено съм потресена, до вчера мислех, че е станало в момент на афект, но НЕ. Младежът не е бил потресен от това, което е извършил, а е бил достатъчно хладнокръвен, че да пребърка трупа на детето и да да прибере вещите вкъщи!

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 59По-напред е семейството!!! Сега за кого е изкарал тези пари??? Преди години и аз мислех да емигрирам сам, но децата ми наближаваха опасната пубертетска възраст и се отказах! Убеден съм, че постъпих правилно!Всеки е свободен да избира приоритетите си:семейството или парите!

59

до 42 ох

преди 6 години

Какво оскверняване след като това 11 годишно дете се е нащракало с пръст в уста и се е качило из социалните мрежи, та чак е стигнало до запознанства там. Абе на 11 години няма ли дечица в класа си, нямали дечица в квартала ти? Какви запознанства онлайн, за бога??? На 11 години вече мислят за батковци и за е**не. Пълен потре, а едно време ни даваха списък с книги за лятото. Родителите днес просто ги няма никакви. Това не е куче, а човешко същество, нуждае се от гледане и повишено внимание!

58

Родител

преди 6 години

На 11 г. ? ; В асансьора , с "приятел" от социалните мрежи ? ;Отиваш да пушиш наргиле ? Момееш се на 11 г. ? Е, от това същество е щяло да се пръкне още една "умна" силиконка. Значи,няма загуба за обществото !

57

Lan

преди 6 години

Някои се учудват, но на мен лично ми се е случвало. Минавам през парк, смрачава се и изведнъж чувам сърцераздирателни детски писъци "Помощ"! Уплашена се затичвам ...и цяла групичка хихикащи 10-11 годишни изкачат от храстите и се хилят: "И тая се хвана!" Възпитанието им такова...

56

Анонимен

преди 6 години

Фейсбук сега е като писането с другарче преди години. Израз са на една и съща нужда, просто фейса предлага много повече възможности.

55

...

преди 6 години

Баси. Като си помисля, че аз на 15 години ритах топка зад блока и това за птичките и пчеличките беше официалната версия за развитието на човешкия род.Малките изр*ди са свръх задоволени. Те само се чудят кой възрастен човек да оберат, да се напушат, да се на*бат и с това се изчерпват стремежите им.Сигурно малкия 15 годишен изр*д едва ли е прочел някоя книга през живота си и едва ли може да си напише името без правописна грешка.Може би е време да се върне смъртното наказание. Поне временно.

54

Анонимен

преди 6 години

Ами човекът е отишъл да изкарва пари за семейството си.Какво да прави тук, да работи за 300 евро ли?И за кое по-напред?

53

heros

преди 6 години

Kakvo pokolenie se zadava.!! Kogo li da vinim za vyzpitanieto mu..mnogo losho.

52

Анонимен

преди 6 години

Не се знае дали е българин.Много от малките момичета като нямат самочувстиве и тръгват с "шведи". В София има такива "двойки". Така че по-леко с квалификациите. Не се знае този какъв е. Разбира се сайта на пише.А родителите да образоват децата си за общуването в интернет, че крие огромни рискове. фейсбука е вреден, но мнозинството в рейсовете само чатят във фейса. И на работата само се чува сигнал, от колеги, че имат съобщение във фейса.Какво толкова му намирате на този фейсбук?

51

онбашията

преди 6 години

ами бащата да се прибира от англия и да си свърши бащиния дълг

50

Анонимен

преди 6 години

Къде е тръгнал тоя пикльо с нож ? Щом го е носил, значи е планирал използването му!

49

нн

преди 6 години

Моралните цености на българите се сриват. Вчерашен ***, да носиш нож, да мушкаш, да убиваш, що за самочувствие и съзнание? Умишлено и целенасочено е било носенето на нож от това идиотче. Родителите му, 100% са допринесли за изграждането на този хлапак като хладнокръвен убиец. То не е станало за ден, два. Нима тези родители не са видели що за син имат? Нима не са видели че носи нож? Кой носи нож, не са се чукнали по главата за какво му е? Тези хора имат колосална вина.

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44Абсолютен г.лу.па.к!!!! Не стига, че си хулиш родината, ами и въобще не разсъждаваш! НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА КОМФОРТА И ЩАСТИЕТО ТИ, АКО НЕ ТИ САМ! Или да питаме тия, които ги задавиха с камионите, дето "знаят" и френски и испански! Да ми прости Господ, ама нямаш акъл в главата си!