62

Анонимен

преди 6 години

Лепилата С-300 и С-400 лепят много добре руски дървени глави.

61

ссдд

преди 6 години

Руснаците трябва да престанат да подкрепят терориста Асад ,само заради това че единствената им военна база извън Русия е в Сирия.В момента са Асад и Русия ,срещу целия свят и ако си позволят да свалят Американски самолет, най-вероятно това ще им е края.Не ми се вярва да са чак толкова ***,никой неможе да върви срещу САЩ или още повече НАТО.

60

Анонимен

преди 6 години

Трета световна, че ще има ще има. САЩ , Русия, Катар, Турците, СА, ОАЕ. И двете страни в момента си опъват взаимно нервите и на никой не му стиска да направи първата крачка за да не влезе в историята като агресор... стойте и гледайте сеир.

59

Анонимен

преди 6 години

Руснаците все на крачка седят... и с Турция и със САЩ и с кой ли не. Истината е, че не могат да си позволята война със САЩ финансово.

58

аз

преди 6 години

До азА - да - Путина нам не очень хочется встречать в Болгарий! Только Радев и несколько болгарских олигархав он нужен! Другим - все равно!

57

аз

преди 6 години

До АнонименПомним! Помним! Ваш царь Александр II Освободитель! Назван так не за наше "освобождение", а за освобождение руских крестьян! Иначе он хотел завладеть Балканах, не освобождать болгарав!PS. Если мой русский не очень харош - извините! 20 лет не пользовал!

56

Анонимен

преди 6 години

Аз ОБИЧАМ България, ОБИЧАМ и Русия, ОБИЧАМ и Турция, ОБИЧАМ и Виетнам, ОБИЧАМ и САЩ, ОБИЧАМ и Гърция, ОБИЧАМ ВСИЧКИ държави!Но не мога да се съглася с мъpшата в някои от тях...

55

Анонимен

преди 6 години

До НаблюдателНаблюдателче, точно Русия щеше да провокира ТСВ на 12.06. Щото не друг, ами руснаци за 1 ден направиха марш на скок тогава.

54

Наблюдател

преди 6 години

"Не бъркайте флегматичността на Русия със слабост. Русите дълго запрягат, но бързо пристигат" / Бисмарк. И да помнят НАТО на 12.06.1999 как за малко да не провокират началото на ТСВ. Евала на британския генерал Майк Джаксън, който не послуша командващия НАТО ген. Уесли Кларк.

53

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 6 години

Русия? Ама то има ли още такава държава? Американските самолети били мишени за Русия? Вие шегувате ли се? Жалките пияндури никога няма да си позволят да свалят американски самолет, то не че могат лесно да го направят с допотопната си военна техника! Дори и да го направят това веднага би задействало член 5 от Вашингтонския договор на НАТО, което ще означава че руската *** ще бъде въвлечена във война с 27 държави от НАТО (3 от които с ядрен арсенал) и ще бъде заличена от картата за часове!

52

nkavrakov

преди 6 години

Скоро някой ще стъпи накриво.Пазете си кеша...ще ви трябва ...

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен-Не помнят потаму що под падушки имет чалмииии

50

Анонимен

преди 6 години

Утре може да бъде свален американски самолет", прогнозира Алексей Чепаа по-правилното е да се моли да не бъде свален, щото отиде и Хмеймим, и Латакия и средиземноморския флот барабар с всичките касманафти :)

49

Анонимен

преди 6 години

Добре че сирийската страна не отвърна на действията на коалицията, иначе щеше да започне ескалацияколко да ескалира? Час-два и ще вадят Асад от някоя шахта, както Саддам на времето :)

48

Анонимен

преди 6 години

Колко руски самолета трябва да паднат, че да я направят тази крачка?Сигурен съм, че и един американски да падне Тръмп няма да се поколебае да стовари цялата американска мощ.

47

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До св.св.Мaркс и Енгелс 47 -Кремълските фенове никога не сте се отличавали с кой знае какъв ум...Ама ти чупиш рекорди-хайде пий си хапчетата и в леглото.

46

FAKE news

преди 6 години

Те все са на крачка и накрая нищо не става.

45

Анонимен

преди 6 години

До КИРОВХА! Киров, ти си описал идеалано ситуацията в източна Украйна бе човек.

44

Ala_Bala

преди 6 години

Когато предстоят сериозни преговори, потенциалните преговарящи се стремят за заемат по-удобни позици. Сирия е разделена изкуствено както преди 100 години е образувана. Великите сили няма да се сбият, защото знаят, че е опасно. Ще разделят и ще настройват едни срещу други по-малките. Справка посещението на Тръмп в Арабския свят. После продаване на оръжия и жертви но от другите. Лицемерие и алчност, християнско лицемерие!

43

Анонимен

преди 6 години

Спрете да пресирате и плашите всеки ден хората с подобни заглавия!Знаем че медиите сте продажници и лакей. Манипулатори, и лъжете на поразия. Знаем че ролята ви е точно тази. Да държите хората в паника от нещо. Това е целта на онези горе. По лесно се правят закони и веднага се приемат от наплашени хора. Медиите сте лешоядите които им вършат мръсната работа.