122

Отговор

преди 6 години

До Русия е велика 150 Да вилика е , но не колкото САЩ.Путин разбира това за разлика от теб и омекна.САЩ си правят каквото си искат.

121

Анонимен

преди 6 години

До БобиМомчета и момичета над половината от сухопътните войски на САЩ са емигранти от знайни и незнайни страни които да получат гражданство след като служат еди колко си време.-----------А другата половина, скаппаняко, са чисти американци с деди от Дивия Запад.Емигрантите служат в логистичните части, тиловаци.А колко са дръпнатите очи в путинската орда?

120

Анонимен

преди 6 години

Те на турците замълчаха , че на Гиганта САЩ ли , ще се перят :)) Нали ще им надуят камбаните . Ще видят Ф22 Раптора от близо жопъчките.

119

Нфб

преди 6 години

и коя е червената линия....и какво правим ако я прекрачим....Русия да не наложи ембарго...да не би да изхвърли мак доналд...виза...мастеркарт...

118

petko76

преди 6 години

Сащ отново открито помагат на джехадистите!

117

Нфб

преди 6 години

без съюзник Русия няма шанс...но и Китай без Русия няма шанс...тези две страни трябва да се научат да водят огледална политика...да работят с афро и латиносите в сащ...

116

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Бобикъде наби периметър в тва махленско мерене на ***.режисьора на дискусиите тая вечер си не е пил траминера, явно.

115

Анонимен

преди 6 години

Я по-полека с ракетите, че още не можем да се оправим от Чернобил и Фукушима

114

Анонимен

преди 6 години

Всичко това са глупости. Процесът отдавна е описан от вехти пророци и нови месии и той, вместо "Христос Спасител", се нарича "Китай Спасител". Просто Китай си прибира Угория и Сиберия, за което разполага с около 60 мил. малки учтиви жълти човечета, които не съществуват. Точно тези, които нямат документи, никога не са се раждали, не са ходили на училище, не могат да работят и пътуват и най-същественото НЕ МОГАТ ДА СЕ ЖЕНЯТ! Това е неотменимо и Путин просто изтегли Далекоизточните дивизии.

113

Така

преди 6 години

До 111111 Абе ти си *** бе ,писна ми от .няма ,ли да реагират-гледал си два филма там-знаеш ли как изготвят карта за всичко което се сети-примерно газ-съсъ сателита и торсиона.Мислиш ли че с подобни технологии не в частния а във Мин на ОТбраната и военопром.компл. не могат да смтетнат и определят точната дата час и секунда на вероятен запуск .Ей така да надникнат малко във вероятното бъдеще с торсионите а.Ти си гайда ,ученичка.Изобщо не знаеш за какво иде реч.То затова сме на тоя хал тук

112

Анонимен

преди 6 години

До Боби Съгласен съм .....и това е официалната доктрина.Но кой е казал че в момента няма технологии за премахване на радиацията до няколко седмици и колко ще се използва и кой ще превари и кой ще остане незасегнат .Имат да да изпарят земята и с други оръжия на друг принцип.Но целта е редукция на популация .С биологични оръжия явно не искат или поне го правят тихо .Може би са толкова болни и знаят че 22 грама душевен материал може и да си замине при ядрен взрив т.е заминаваш си не само физически

111

Анонимен

преди 6 години

До Боби Съгласен съм с теб.....но това което аз знам и имам някаква "вътрешна" информация от очевидци при възможен конфликт между Коалицията и Руската федерация ,някои отричат сценария за редуциране на човешки ресурси с опорна точка -робите ще потрябват-но планът се задейства 2000 година и на там отива -дано да избегнем челния сблъсък .Но като цяло показателите сочат че при сблъсък Руската Федерация смила Централна Европа и САЩ с масиран удар .Това е което аз знам.

110

Анонимен

преди 6 години

А дано, ама надали. Те само се ежат. Имате толкова ядрени бойни и нищо друго освен полигонни тестове. Сега е момента! Както казваше един руски генерал, с име на птица и паднал с вертолет: "Най-добре се смее този, който стреля пръв".

109

ХИХИХХИХИИ

преди 6 години

До 111111 Самчо че въпроса който си задават много хора в САЩ е вече не дали САЩ ще ударят с нещо а дали имат въобще годни оръжия с атомни заряди и колко са останали от 60-те години на мин.век.Според америка.експерти техните възможности поради допотопният им характер на необновявана и реновация са сведени до минимални.А бъканите с американски ПРО-тях ги има ама в ниско бюджетните филми и не е ясно дали въобще могат да свалят нещо повече от ракетите на Джибути например.

108

Индже Войвода

преди 6 години

Време е с0р0соидите да се презапасяват с памперси, че от тоя "Доналд Кук" още мирише..

107

много руски продукти

преди 6 години

До Анонименима които да се плъзнали по света обаче за американски татъв..???.а има -купоните за храна които се печатат в краваристан за 70 млн.гладници,обаче хартията -е внос.

106

Анонимен

преди 6 години

116 Кой е този руски продукт който се е плъзнал навсякъде по света

105

Сун Дзъ

преди 6 години

Сваленият самолет е сирийски, а не руски. Така че руснаците никога няма да свалят американски самолет. Обикновено свалят техни самолети.По подобен повод една година не ядоха турски ***.

104

бай благой

преди 6 години

*** ти разбирачите сте всички бе .

103

Анонимен

преди 6 години

Волен Сидеров - президент!България - членка на РФ!Официално говорим език (в Света) - руският.