82

Ala_Bala

преди 6 години

На 3 март 2018 ще посрещнем Путин на Шипка заедно с Плевнелиев, Ненчев и Митов. Ще му целунат даже ръка. Дай Боже!

81

111111

преди 6 години

Вулканът ще изригне всеки момент. Каза го врачката на Берлускони и като изригне ще изпепели Русия и ще донесе свобода на целия свят. Този вулкан е високотехнологично оръжие на САЩ, разработено още по времето на студената война.

80

СатаНАТО™

преди 6 години

Русия не смее да пррръъдддне, с извинение.Всичко това са съскания на натикана в кьошето усойница.Русия няма никакъв ресурс да води война с Щатите в Сирия.Американската армия ще измете пода с путинските наемници.

79

Анонимен

преди 6 години

След хилядата дрънканици, които прочетох тук, мога да кажа само: Да пази Бог от подобен конфликт! Дано сте ме разбрали.

78

Край

преди 6 години

Русия -150 млн. готови да умрат за родината - САЩ 300 млн. човека без родина. Залагайте.

77

Росен Плевнелиев

преди 6 години

Тази новина много ме зарадва и аз вече съм си приготвил униформата и оръжието за да ходя на барикадата. Време беше да победим Русия, само че не мога да си намеря червилото и май ще се наложи да не ходя на барикадата.

76

111111

преди 6 години

До 72 :Вулканът изригва средно през 670хил. години.Учените немогат да предвидят кога точно ще изригне,но могат да предвидят диапазона и според тях това няма да е в близките поне 1000 години.Има множество критерии по които може да се съди.

75

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 6 години

АЗ МРАЗЯ ЗАЩОТО НАЙ-ОБИЧАМ ДА МРАЗЯ И МРАЗЯ ТЕЗИ ДЕТО НЕ ОБИЧАТ ДА МРАЗЯТ И НАЙ-МРАЗЯ ТЕЗИ КОИТО МРАЗЯТ БОЙКО И САЩ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ МРАЗЯ ТЕЗИ КОИТО ТВЪРДЯТ ЧЕ БОЙКО Е БИЛ КОМУНИСТ И ЗАТОВА МРАЗЯ РУСИЯ

74

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНяма нужда да си купуваш пуканки, само царевичка си вземи тя ще стане на пуканки, ако се почнат.

73

до 78

преди 6 години

По-добре си купи парцел в гробищата.

72

Анонимен

преди 6 години

Australia suspends air missions over Syria amid US-Russia tensions. TheGuargian

71

Анонимен

преди 6 години

Русия и САЩ на крачка от военен конфликт..:)) даже вече почти не отварям статии в които аха-аха и да започне "сблъсъка на титаните"поне да кажат кога е точната дата, че да си купя навреме пуканки или семки...

70

до 73

преди 6 години

Учените са установили, че Йелоустоун изригва през около 500 000 години!Срока отдавна е минал! Никакви учени не могат 100% да предвидят кога ще избухне!Не само САЩ този супервулкан заплашва всичко живо със следващата го ядрена зима!

69

Анонимен

преди 6 години

не помните Русия, вскоро вспомните Турциюбий роба по простата глава. Българите са били най-силни, когато са били ниско склонени роби

68

Анонимен

преди 6 години

американците защитават ИД на територията на Сирия. Били се защитавали. Борците срещу тероризма всъщност създадоха и въоръжиха днешните ИД. Не им се ще милиардите дето наляха да са за нищо.Само абсолютен *** и *** отричащ фактите може да не види какво се случва.Слепите прогледнаха само тъпите НЕ.

67

Блядистан форевър

преди 6 години

Вън *** от Сирия! Каква работа имат там, освен да са патерица на кървавия режим на Асад?

66

ссдд

преди 6 години

Z-man Руснаците може и да имат оръжия ,но със сигурност САЩ са десетилетия пред тях на тази тема.Това лично го потвърждават и говорителите на Локхийд Мартин.И каква е тая глупост за Йелолстоун ,дето си написал ? Равнището се било повишило с 2 метра за 2 години..Ти въобще в час ли си ? Равнището се повишава с 5-6 сантиметра на година и според учени ,вулкана няма да изригне в близките 1000 до 100хил години.

65

Z-man

преди 6 години

Чета и не вярвам на очите си.Света си няма и понятие с какви оръжия разполагат Руснаците.Но те чакат ,а американците бързат,защо ли ?Америка ще бъде унищожена в най-близко време от природен феномен-гиганско земетресение в парка Йелоустоун.За последните две години равнището на гигантския кратер се е повишило с повече от два метра.Ще настъпи апакалипсис на земята затова живейте и не се впускайте с коментари за този или онзи.Всичко се крие ,а конфликтите се насаждат да отвличане от общите проблеми

64

Ала_Бала

преди 6 години

Ще го посрещнем и ще как. На Шипка, Бойко и Плевнелиев ще дойдат ли? Ще има 300 000 души!

63

Анонимен

преди 6 години

До ссддНа русия не им пука за Асад или сирия, просто се опитват да влязат на световната сцена.