139

тя

преди 7 години

А бе хора - какви реформи , то тук само се краде от нар. пред. , министри , зам такива ,съд, полиция , банки и всички държавни служители на високо и средно ниво ,корупцията е пална! *** сме от горе до долу! Пример КТБ и много други като нея!

138

Анонимен

преди 7 години

По времето на комунизма при управлението на диктатора Тодор Живков СССР постоянно питаше България къде са ви реформите, но комунистите криеха това от народа защото тогава нямаше свобода и демокрация.

137

Анонимен

преди 7 години

Циганик, как е старият дядо Хасан? Още ли му носиш чай от кафенето на ъгъла след обед?

136

dmx

преди 7 години

България подписа десетки хиляди страници договори за "хармонизиране" на законодателството си с това на ЕС. Какво се оказа, че има в тях? Права за корпорациите. Всички тези "глави", които ги затваряхме десет години? Това какво беше? Кръгла нула. За по прагматично ЕС реши да се сдружи с олигархията и да се изпърди в лицето на хората. ТОВА БЕШЕ ИЗМАМА. Няма ЕС, не го ли разбрахте.

135

Анонимен

преди 7 години

В събота БНТ излъчи нова версия на ВИНЕТУ!!!Това е филм за национален празник на новото султанство със султан ББ

134

Анонимен

преди 7 години

тези от брюксел много заспали чак сега се сетиха

133

СТРАНДЖАТА ДО 135

преди 7 години

Въпроса ти е ***, ако вече си на дъното и не искаш да се отлепиш от там със никакви средства стой си там в мръсотията и мизерията и не чириликай. Hякои хора искат и могат и ще вървят напред, а ти си чириликай отдоле СДС времето е наше и подoбни лозунги.

132

Циник до 112

преди 7 години

***, и ти не си Вазов...ама приличаш на онзи с мускалите в пояса!

131

Евролюб

преди 7 години

До Анонимен 139За това кой кого е избирал - само българските граждани имат избирателни права за Народното събрание. Лесно е да хвърляте тежестта другиму. Вярно е обаче, че нямаше избор, когото и да бяхме избрали, докладът щеше да е същият

130

Анонимен

преди 7 години

Още една година управление под вещото ръководство но ББ и ще изключат България от ЕС

129

Анонимен

преди 7 години

На Лилето Павлова в чантите

128

Анонимен

преди 7 години

Как къде ,във офиса във ЦУМ са.И защо към България а не към ЦУМ ? Има си висше ръководство в ЦУМ обърнете се към тях

127

Анонимен

преди 7 години

Брюксел да не се прави на ул.ав, ами като толконва много иска да има реформи в България да оттегли подкрепата си за ти.свата.

126

Smurf

преди 7 години

Боце усвоява той няма време да се занимава с глупости като реформи

125

Анонимен

преди 7 години

Бедност,задлъжнели компании, увеличаващи се ножица между бедни и богати, дългосрочно безработни и млади на пазара на труда България е най-бедната държава в ЕС. Това констатират препоръките на Брюксел по координацията на икономическото управление на ЕС, известна още като Европейски семестър. АРЕ СТИГА БЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА! Я ПИТАЙТЕ ЧОВЕКО С ГОЛЕМАТА ТИКВА ДА ВИ КАЖЕ ЧЕ ВЕЧЕ Е НАПРИЛ 3-ТИЯ МИЛИАРД! КАКВА БЕДНОСТ КАКВА МИЗЕРИЯ ПРИ ТЕЗИ 3 МИЛИАРДА? А ЧЕ ИМА БЕДЕН НАРОД ТОВА КАКВО ГО БЪРКА?

124

Анонимен

преди 7 години

Кой да ви ги направи тия реформи.Бойко Тиквата от село Банкя,или Шкембе войвода,или Винкелът,или Бялата Златка,или Магарешки.Ами вие си ги избрахте.Сега си плащайте за поредната глупотевина и не мрънкайте.

123

Б.Б.

преди 7 години

Само ние си знаем реформите. Те като не ги виждат техен си проблем.

122

u4en

преди 7 години

От 1990 год. *** решиха да осребрят властта си с помоша на заблудените червени гласоподаватели ! Кражби+лъжи+власт. Резултата - нац.катастрофа 96год. След 2000г пак лъжи...нови партньори в кражбите. 2014г - чрез ***----ки серГея..сарайте и Сид--ов отново крадат като за последно-КТБ и др. А в Словения мин.пенсия стана 500?....А някои знае ли как е Бисеров...а сина на Първанов върна ли 8 000 000 заем...а сина на Корни завърши ли в Калифорния...а серГея къде в Швейцария е купената къща

121

Анонимен

преди 7 години

Странджа, ако някой е на дъното, а друг е на върха, за кого е по-лесно да върви нагоре и за кого е по-лесно да падне долу? ;)

120

Анонимен

преди 7 години

на "големите икономики" скоро ще им трябват нови планети, за да продават стоките, които бълват денонощно ...или война.Както знаем от историята, винаги е второто.D иначе се загрижили...доообре.