37

Анонимен

преди 7 години

Случват се аварии, но в случая има липса на поддръжка - 30 години тръбата не е пипана и колкото и здрави да са нещата правени по байтошово време, без поддръжка и без подмяна след определен период не става, а на управляващите демократи им се свидят парите, които иначе ще откраднат. Това им е избора - да откраднат парите и да ви е студено или парите да ги вложат по предназначение без да ги крадат и да ви е топло. Не забравяйте как скачахте и ревяхте по площадите и искахте да ви е студено.

36

Анонимен

преди 7 години

Nadejda nqma.Nqma li hora s net ot nadejda da kajat kade ima I nqma ?V nadejda 1 ne

35

Анонимен

преди 7 години

Remont na trubite i posle dupki v platnoto.

34

hoodiny

преди 7 години

Къде са мазните журналисти да отразяват от мястото на ремонта ,или трябва да обърнем някой влак на мястото за да си задвижат задниците.

33

Анонимен

преди 7 години

Кемпер де, гугъл пак ме поправил

32

Анонимен

преди 7 години

Давам под наем келнер с парно и бойлер на газ. Баня и тоалетна - заедно.

31

nkavrakov

преди 7 години

Спрете да се оплаквате.Вместо това като не ви харесва нещо излезте на улицата.Сега седите на студено и мрънкате.Ами и пред парламента е студено.Румънския народ ви даде пример,просто го последвайте иначе ще си умрете в бедност в панелната кутийка.Мизерия е и ще бъде така защото не се дават пари за нищо и се краде.Това е положението,втория вариант е емигрирайте.България е бедна и поне още 50 год ще си остане бедна.

30

kim

преди 7 години

Ало и вие лъжете! В "Дружба -1 и 2 " топлата вода беше спряна още в събота по обяд а, дори в момента няма топла вода в "Дружба-1"

29

Охранителят-София

преди 7 години

Дали е случайност след натиска срещу Топлофикация,за разхищение на милионите от дружеството ,да не си дават много присърце да оправят аварията, подбудени от Балканският БГ злобен манталитет вселил се в тях?!?!?

28

Деяна Митева

преди 7 години

Вторник 7.02.2017. Младост4 топла вода и парно няма трети ден. Току що по БТВ изброиха всички останали квартали , но не и Младост. Какво правите бе хора. Имаме малки деца нямате ли милост!!!

27

днес е Вторник

преди 7 години

Младост 2 - вода и парно НЯМА 09:03ч сутринта

26

потребител

преди 7 години

добре , че имаше 1 седмица студено време .проглушиха ни ушите от колко време не е било толкова студено , то не бяха синоприци , то не бяха климатолози и медии. Всички дружно наливаха вода в мелницата на Топлофикация.И сега идва същинската част - сметките. Стига вече с тази демагогия и кражба г-да .Румъния е съвсем наблизо .Гледах протестите и плаката "Тихо да не събудим Българите " за пореден път доказва колко сме разедидени от кого ?- от тези които ни крадат дружно , а сега обещават дружно.

25

Анонимен

преди 7 години

Тогава защо залагат какви ли не неща пред КЕВР и вдигат цените, като се вижда, че нищо не са правили и това е за всичко ток, вода, парно. Само на хартийка пишат, но никой не ги проверява.

24

До 21

преди 7 години

В Младост 4 съм в момента и ток има и не е спирал от месеци.

23

nkavrakov

преди 7 години

Младост от едно време си беше най долнопробния кварталИ метро направиха,разни бизнес паркове и не знам си какво но като теглиш чертата -мизерия.Всички се тъпчат там .мръсотия ,стара инфраструктура ,трагедия изобщо.

22

художника

преди 7 години

Спокойно граждани на София, сега ремонта ще ви го начислят в новите сметки.Излезе истината за скъпото парно. 30г. не са пипани топлопроводите в София. Изолацията им е в окаяно състояние и за да дойде топлото до жилищата ви, пещите и компресорите работят на макс, от там налягането се увеличава и старите тръби се пукат. Ама МОНОПОЛА стриже хората, вместо да си оправи трасето.

21

Слатинец

преди 7 години

В Слатина към 8.45 сутринта няма топла вода/парно.

20

nkavrakov

преди 7 години

Понеже това нали са все елитни квартали като ги почнеш Слатина Младост че и Дружба ,само отбрани живеят там и затова им спират и тока и водата и въздух скоро няма да имат.Вие какво очаквате и къде мислите че живеете ?Да не си мислите че сте граждани на Ню Йорк или Барселона или Сан Франциско ?Огледайте се къде живеете първо и после пишете.Живеете в България -най-бедната държава в ЕС.Друго не може да очаквате.

19

Lili

преди 7 години

И във момента във мл.2 и мл.4 няма нито ток нито парно,за какво въобще говорим.Детските градини са изстинали,добре че учениците не са на училище.Моля компетентните органи да се задействат.......!!!!Срамота!!!

18

edin

преди 7 години

В детската градина децата седят на студено. После пак половината ще са болни.Нищо, аптеките поне просперират...юМафия!