77

Ивайло Иванов

преди 7 години

Който иска да види на живо КАК Е "ВЪЗОБНОВЕНО ТОПЛОПОДАВАНЕТО" В Младост 2, да заповяда ще му покажем ТОПЛОСНАБДЕНИ КООПЕРАЦИИ, в които дори отваряме прозорците за да се поохладим от Любовта на Топлофикация София към своите РОБИ, пардон, АБОНАТИ. тел. 0889315518

76

Анонимен

преди 7 години

От район Младост някой иска ли връзка с журналистката от сутрешния блок на нова те Кремена Тодорова???Жената е съпричастна с нас мръсните и замръзнали хора.

75

Анонимен

преди 7 години

Ами и ние да излъжем, че ще платим сметките си за февруари! Сънародници, не се ли обединим, никаква смяна на управляващите няма да ни помогне. Политическата класа просто пази статута и привилегиите си и вярва, че народът е страхлив и търпелив. Бедата е, че това е истина и тук вече никой не може да ни помогне.

74

Ивайло Иванов

преди 7 години

ЛЪЖИ И ДОЛНИ ИЗМИСЛИЦИ. НИЕ СМЕ НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА. До този момент в Младост 2, бл. 283 Все още няма топлоподаване. И в чера обявихте, че е възстановено топлоподаването в Младост 2. КАКВА Е ТАЗИ АВАРИЯ. НЯКОЙ ВИДЯ ЛИ КЪДЕ Е ТЯ. ЗАЩО НИТО ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ ПОКАЗА КЪДЕ Е АВАРИЯТА И КАК СЕ РАБОТИ ПО ОТСТРАНЯВАНЕТО И ???!!! .....или това е ПОРЕДНАТА РАЗРАБОТКА ЗА НАТИСК И СМАЧКВАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО. ВИДИТЕ ЛИ, ДОЙДОХА ЕДНИ ХОРА И НАСТАНА АПОКАЛИПСИС - ТУНЕЛИ СЕ РУШАТ, ТОПЛОПРОВОДИ СЕ ПУКАТ... и т.н.

73

Анонимен

преди 7 години

ДаниелаАз бих я извикала в нашия блок,но за моя район не са излъгали,че е пуснато топлоподаването,а лъжат за Младост.Хайде съберете се там и полажете,че и ние можем като румънците да си търсим правата!!!А що се отнася до мен аз вече знам какво да правя в моя случай-жалба,че не ми е пусната 48 ч след аварията и искам обезщетение.

72

Анонимен

преди 7 години

ДаниелаЖурналистката ще прави репортаж на живо.Пак казвам ако някой иска ще дам координати.Не се ядосвайте на мен,само предлагам помощ.В същия кошмар съм като вас в "Слатина"нямаме топлоподаване от 05.02 от 16.00 ч до сега

71

Дневник

преди 7 години

Ето, часът е 14.00 на 07.02 , а топла вода и парно отопление в Младост 4 няма. Аварии стават навсякъде, нормално е. Ненормалното е, че нас непрекъснато ни лъжат, сигурно ни мислят за пълни ***. Може и да са прави. Вижте румънците как отговарят на нагълците! Ще доживеем ли някога и ние да се превърнем в истински граждани на държавата си?

70

Жител на Младост 4

преди 7 години

До АнонименКак утре бе?! Ние ще сме измръзнали до тогава.... Ей сега веднага журналистката да изприпка на мястото на аварията и да снима как точно работят за отстраняване на повредата. Какво ще ми цитират прес центрове!

69

Мерси много джурналя

преди 7 години

1:1 copy-paste от публикация в 24часа от преди 14 часа. Кой знае и те от къде са го взели. Иначе, голяма журналистика дето ще се бори с "фалшиви новини". Да се бяхте напрегнали малко пък да отидете да ги питате ли, що ли. То така и аз мога да имам "новинарски сайт". Дето по практики и съдържание по-мяза на трето разряден блог.

68

Анонимен

преди 7 години

ДаниелаАко някой е склонен да отвори абонатната станция на блока си или апартамента си и да докаже че топлофикация лъже да пише ще дам координати на журналистката от сутрешния блок на нова

67

Анонимен

преди 7 години

ДаниелаСвържете се с Нова тв.Искат да направят репортаж утре в който да докажат че в Младост няма топлоподаване

66

Анонимен

преди 7 години

Абе ЛЪЖЕФИКАЦИЯ, много "постепенно" го подавате това парно,бе! Да вземем и ние постепенно да плащаме сметките? Кой знае какви номера ще ни извъртите, само и само да не намалеят заплатите ви? Виж в това сте ненадминати факири, на световно ниво!

65

Некъпан от дни

преди 7 години

Замириса тази работа отвсякъде, в буквалния и преносния смисъл. Дали пък джедаите от Топлофикация барабар с всичките контролни и регулаторни органи не действат в отмъщение за опитите на Мая Манолова бъдат озаптени?Нещо като "Империята отвръща на удара"? Познах ли или ДА?47734

64

Анонимен

преди 7 години

В Топлофикация са си лъжци открай време. Сега е 13.15 часа и в Младост 4 така и не е възстановено топлоподаването. А лъжат безсрамно, защото 48 ч. след спирането на парното и топлата вода са длъжни да компенсират потърпевшите. Лъжат и за обхвата на аварията, много по- голям е! Ще доживеем ли някога да се държат почтено с народа си?

63

Майната ви лъжци

преди 7 години

Вече 84 ч няма топла вода и парно в Младост4,искам обяснение какво се случва,а не шикалкавене и лъжи.Щом изрядно си плащам измислените ви фактури в срок същото го искам и от топлофикация.48 часа отдавна минаха,а от утре падат и температурите.Задълженията са двустранни,наказанията също

62

Стефка Митева

преди 7 години

Нагли лъжци, подла *** ...

61

чукча

преди 7 години

Кво стана бе ,има ли вече парно и къде???

60

НОРА ИВАНОВА

преди 7 години

ТЕЛЕФОНА НА ИЗТОЧНИТЕ КВАРТАЛИ ЗА АВАРИИ В ТОПЛОФИКАЦИЯ Е 029515196 НО ГАДОВЕТЕ НЕ ВДИГАТ И НЕ ЗНАЕМ КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА СПРЯЛАТА ТОПЛА ВОДА И ПАРНО

59

nkavrakov

преди 7 години

Българина само мрънка,набутан е панелки на по 50 години,очакващ чудеса от тръбопроводи неремонтирани 30 години,за него е по важно да е пълна чинията за да си я снима във фейсбук.А свободата на личността и правата на човека ?Не се оплаквайте ,има улици и площади,а идват и избори....Ако не знаете как и какво да направите-румънците ни дадоха пример...всеки народ заслужава съдбата си..

58

младост 3

преди 7 години

току що отговор на Топлофикация :"Топлоподаването във вашия район постепенно се възстановява ,но все още има колебания на някои места.Следва до края на деня всичко да бъде нормализирано "-от център за удовлетвореност на клиентите и искрено се извиняват. Е ,сега ясно ли е .Ззащото аз пак не разбрах кога ще има и как ще ме компенсират.