57

scott

преди 7 години

мноо яко.Майчето, Манолова, вкалва нещо прокуратурата у топлофиказия?ИМПЕРИАТА ОТВРЪЩА НА УДАРА!Ако требва, ше се пукат още 3-5 магистрални и ше пуснеме парното към юни.

56

VDm

преди 7 години

Няма топла вода и парно в Младост 3 и сега в 11.16 на 07.02.217

55

Анонимен

преди 7 години

В Дружба 1??????

54

Ядосана

преди 7 години

Защо спряхте топлата вода и в Младост 2!!!!!

53

д и

преди 7 години

в момента информацията на теца е умешлено грешна - младост 4 от сутринта в неделя от 7 часа до сега няма парно и топла вода , не се колебае , просто няма - 11 часа.

52

Анонимен

преди 7 години

В студентски град,няма топла вода и парно от 05.02!

51

Виноват

преди 7 години

Бойко ни спря парното, щото много строим незаконно в младост.

50

TT

преди 7 години

До Вихър РайчевМоже би си малък, та затова не си спомняш за режима на тока, режима на кока-колата, режима на бананите и портокалите, за купонната система и т.н. благини на "хубавия" според теб социализъм.Аа. И тогава се крадеше.

49

По-специални

преди 7 години

поздрави до всичките шефчета по веригата и на свързаните с дейността!И вместо да наложи предвидените по закон глоби и санкции, органът наречен комисия удобно ще се разсее и ще се пребори само с увеличение от еди-колко си % за този период, съгласно представените разчети. След юли и повече. А за парлама, част от възмутените братя освободители в местното Политбюро, пардон принципали, може да спретнат и нарочна декларация до медиите, в която да заявят колко много не са съгласни, с каквото и да е.

48

Вихър Райчев

преди 7 години

Абе айде да си признаем,магистралния топлопровод е подменен последно през "лошия" социализъм.Сега по време на хубавата "демокрация", само се краде.

47

Анонимен

преди 7 години

Топло може да няма, ама фактурки после ще има. И таз зима каква студена се падна- оле мале, вместо 300 ще бъде 500лв отоплението за боксониерките.

46

Не си прав

преди 7 години

До Анонимен #47Не си прав, пипа се доста сериозно в София, виж колко пара се потопи от дана фъндъчката, още могат. Всяка година в София се строят поне по 500-600 нови апартамнета на ТЕЦ, обаче Топлофикация все е на загуба, и ти твърдиш, че не се пипа?

45

Младост 3

преди 7 години

В " ЕВРОПЕСКА ДЪРЖАВА" живеем хора... В истинска ЕВРОПА има закони за защита на потребителите , след като не се спазват договорите. Нали до 48 часа не било задължение на "Уважаемите господа" -Топлофикация да ни компенсират. Сега питам -каква е компенсацията за хилядите мръзнещи , за всички хора в половин София .Защото ако не си плащаш в срок сметките,търпиш санкции-глоби. Само за монополистите няма. Е ,стига.Трябва Прокуратурата да се самосезира , трябва да се принудят да дадат отчет

44

Анонимен

преди 7 години

Защо няма топла вода в Младост 3

43

Анонимен

преди 7 години

ДаниелаВ жк"Слатина" няма парно и топла вода от 5.02.17г от сутринта.Все още няма.От топлофикация не отговарят на телефонни обаждания и няма от къде да получим информация кога ще бъде пусната водата!!!Това на нищо не прилича!Ако не крадяха толкова отдавна щяха да бъдат подменени поне половината остарели тръбопроводи!!!***!!!!!

42

Анонимен

преди 7 години

30 години без поддръжка и подмяна!!! Пак гласувайте за ГЕРБ и още 30 години нищо няма да се пипне в София.

41

Анонимен

преди 7 години

След 1989 година къде отиват парите за ремонт и поддръжка на Топлофикация? За ремонт и поддръжка или в партийните каси на управляващите демократи? Това е положението - вие си гласувате за крадците и ги избирате да ни управляват, а сега недоволствате!!! Защо? Каквото сте поискали, това и сте получили.

40

САМО ЛАПАТ

преди 7 години

и реват всяка година за увеличение заради "големи" инвестиции

39

Анонимен

преди 7 години

Още от времето на Вальо-топлото паритеу за ремонт на топлофикационната мрежа се крадат.

38

Младост 2

преди 7 години

Топлофикация да си прехвърли телефоните към 112. Норматив за Бърза помощ и безхаберие за Топлофикация.