97

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера как може да нямате бойлер и климатик,бойлера като за българската услуга снабдяване с гореща вода ,а климатика за охлаждане през лятото,как може да се разчита на БгУслуга,винаги резервен вариант!

96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимни 93 и 94 - Вярвам Ви, че Ви е трудно, но защо Вашия пресцентър ЛЪЖЕ - какви колебания, какво възстановено топлоподаване - Елате у дома и вижте !!!

95

Анонимен

преди 7 години

До месараМоже би случайно "***" на ББ действат - та после на бял кон да се върне !

94

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 100Точно така-двойно по-ниски сметки за мръсните и измръзнали хора!

93

Анонимен

преди 7 години

Тръбите били стари, заплатите им малки, какви ги говорят! Ние плащаме солено, би трябвало да получаваме адекватна услуга, а как ще стане това, е работа на специалистите. Очакваме двойно по-малки сметки за февруари!

92

фики

преди 7 години

в топлофикация останаха вождове.индианци йок.

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 94Хич не ни интересува с какви машини и с колко стари тръби работите!!!!!!!!!Плащаме си за да ползваме и да знаем кога какво се случва!!!Щом плащаме имаме и права а не само задължения!А относно заплатите за които работите не сме виновни ние"умнико"

90

месара

преди 7 години

в програмата на бсп " за светло бъдеще "е заложено режим на тока и водата - свиквайте ! те ви предупредиха ! честито на избирателите им !!!

89

Анонимен

преди 7 години

Това бяха неприлични думи,които бяха скрити

88

Васил

преди 7 години

До Анонимен 93ДА, поне ще знаем че се прави нещо. Не може от 2 дена да твърдят, че топлата вода е пусната в Младост 2 и 4 (поне за тях имам информация), а там въобще не е идвала. Няма никакво обновяване на сайта и операторите нямат никаква информация. Отговарят само, че екипите работели.

87

Анонимен

преди 7 години

От неделя вечер в Подуене няма парно и топла вода, като вчера дойде през деня, но сега пак е слабо. Искрено съчувствам на жителите, които от 3-4 дни вече са на студено, дано температурите не падат, или пък най-накрая да отстранят тази авария, за която ни държат на тъмно.

86

Безпардонна

преди 7 години

До момента към " Младост"- 4 ,не е възстановено топлоподаването.Топлофикация не вдига телефони, никой не знае къде е аварията,не е предоставена информация зя това.Излизат с брътвежите"Екипите правят всичко възможно",което буквално приемам като,"Не могат да се справят"

85

Васил

преди 7 години

В Младост 2 все още няма топла вода

84

Анонимен

преди 7 години

Айде бе *** от Топлофикация няма ли да направят нещо бе м**** му!!!!!!!!!! Искаме топла вода!!!!!!!!

83

SILENCE

преди 7 години

Събота,28.01.2017 г..

82

SILENCE

преди 7 години

ТУК ДВАМА-ТРИМА СА СЕ ДОСЕТИЛИ ЗА ОЩЕ ЕДНА ГЛЕДНА ТОЧКО ПО ПОРЕДНИЯ "АВАРИРАЛ" МОНОПОЛ.сладурчовците си имат разчети,които метеорологичният Господ им развали. Захлебващите с агитация и пропаганда искат да показват домовете ни,но никой не смее да потърси мястото на ... "аварията". Обяснението е просто - пестят се изразходвани през студените дни пари. Колкото време трябва,толкова ще си "аварират".А слатинци,Гео Милев,Яворов и Ситняково да не си мълчат за погрома в събота,който устроиха от ЧЕЗ!

81

Анонимен

преди 7 години

Съдете ги сега вие,за едностранно нарушаване на договор и отношения с/у неизвестено прекратяване и подаване на топлото.

80

Анонимен

преди 7 години

Аз говорих още сутринта с нея,жената е супер свястна,но на мен не може да ми помогне защото в Слатина не са лъгали че е пусната водата

79

Анонимен

преди 7 години

Ивайло Иванов,ето ти тел. на журналистката 0897898606 Кремена Тодорова

78

Анонимен

преди 7 години

Журналисти, идете и направете репортаж от мястото на събитието! И вас ли ви мотаят, или участвате в това шоу? Щеше да е забавно, но има малки деца, възрастни и болни хора, за тези лъжи и манипулации някой трябва да отговаря! Дори не толкова за аварията, а за отношението към потребителите, от които се иска да са изрядни платци.