6

Анонимен

преди 7 години

Абе важното е, че падна Берлинската стена. Германия събори Стената, Желязната завеса, и дойдоха гости. Хелмут Кол и Меркел ги поканиха на халба бира, а другите европейци ги пропуснаха до германските граници.

5

сняг се сипе

преди 7 години

грешният или неподходящият човек? някой чеченец няма ли в наличност, или нещо надрусано от Максуда, Столипиново, Изгревите, и без това митрополит Антоний скучае безработен по Коледа, чуди се за какво да се самобичува съвестен праведник пред Господа Бога Иисуса Христа, делфините и те от шарка, не от рибарските мрежи загинали...

4

Анонимен

преди 7 години

И сега, оня героичен маратонец дето тичал два км след шофьора за да го предаде на полицията, какво казва!???

3

Циник

преди 7 години

Каква стъпка накриво - на това му се вика ЧИСТ РЕЗИЛ! Даже и този дето изпомачка жени и деца....сега папка някъде дюнери ...и събира арабски фенове....и се пука от смях на ефективната немска полиция.Снощи шефа на полицията в Берлин се хвалеше, че за разлика от френските си колеги - те никого не са застреляли! Верно! Абсолютно никого! Айде сега шофьора на тира да си избере друг тир.....и друг базар..то в Германия полицията освен да раздава фишове за превишена скорост явно за друго не става!

2

бг

преди 7 години

Ами те са милиони.К'во прайми.Тукс има тука няма.

1

Анонимен

преди 7 години

Ами сега? Няма време. Коледата невъзможна.