66

Спиридон

преди 7 години

Ако "Очевидец на атаката в Берлин гонил на разстояние два километра предполагаемия шофьор" този съвестен гражданин имаше оръжие щеше да спести цялата тази бумащина и глупостите на берлинската полиция!

65

Анонимен

преди 7 години

"Берлинската полиция хвана грешния човек"Дали? Или просто човека има права и не могат да го задържат, гостенин на мама все пак... Жалко за Германия, беше една прекрасна и подредена страна. Жалко за хората, които живеят там - съсипаха им живота.

64

Циник до 80

преди 7 години

Спокойно - теб кога те изтърваха от Карлуково? Мъчи ли те медикаментозната абстиненция? Кво викаш - толкова коментари, и нито един за теб? Е....сега си имаш! Шемет безподобен :-)

63

Анонимен

преди 7 години

Швабите са тотално сбъркани!Пърделницата кукуферкел покани всички терористи, запали Европа, а полицията им е неадекватна!На тероризма отговарят с плюшени мечета!Третополови мало**умници!

62

Анонимен

преди 7 години

А-а, затова ли света Меркелица - я нЕма цяло денонощие?! Набивала е канчетата на "органите" да кажат, че не са сигурни дали терористът с "дребните престъпления" е едър терорист!!! Браво, Мути. Трябва да те канонизират "Света Меркла закрилница на убийци и изнасилвачио". Случват се такива неща - изнасилено и умъртвено красиво като ангел момиче и смачкани на кайма 12-15 немци - СЛУЧВА СЕ! *** фашистка. Пък и в черно се издокарала фарисейката!

61

Меркел

преди 7 години

Ааа, не! Бежанците не си ги давам, вреди ми на имиджа! Накиснете някого, само да не е бежанец. Този го пуснете и му върнете експлозивите.

60

дончо

преди 7 години

Не разбирам защо полицията не е арестувала меркел

59

Анонимен

преди 7 години

Фрау Меркел е разпоредила терористът да бъде пуснат и да се намери някой по-подходящ, например източноевропеец.

58

Анонимен

преди 7 години

до там ви докараха американските цветни революции и демокрация ..да минавате през пропосквателни пунктове в сред европа ,,, ама и по лошо иде докато не спрете да се кланяте на Сорос и Мекел нема да се оптават нещата ..само терор ви чака в собственните ви квартали и домове

57

Анонимен

преди 7 години

По времето на социлизма се били промивали моцъци!Да,донякъде може да се каже,че беше така!Но партийните функционери,направо бледнеят,пред сегашнити мили еУроатлантици!!! :-) :-)

56

УДЖАСТЪ!

преди 7 години

Баси тъпия народ - 90% от постовете са бълвоч, а в същото време имат 10 пъти повече лайкове от ънлайкове! Баси тъпата нация сме - реве ми се!

55

Анонимен

преди 7 години

Знаейки как досега немските власти прикриваха престъпленията на мигрантите, това, което ще се случи сега е да намерят някой германец с психични отклонения и да му лепнат престъплението, след което да си измият ръцете. Че избори идват, Меркел трябва да е в добра светлина.

54

някой

преди 7 години

ето сега Брейвик беше ли прав?

53

Анонимен

преди 7 години

Еми ние затова лалосваме. Защото хора, като меркел ще унищожат Германия.

52

Дедовия

преди 7 години

Те хубаво лалосват анонимните, защото на чужд гръб и 100 тояги са малко, но не знаят, че свърши ли Германия идва техния ред...

51

Анонимен

преди 7 години

Стъпка накриво: берлинската полиция хвана грешния човек. Спешно се търси подходящия да обере пишкира.

50

Анонимен

преди 7 години

Da sabirat ot vsichki chernokosi dnk material!

49

Анонимен

преди 7 години

Само остава да е някой нашенец като онзи, дето ритна момичето в метрото! Тогава няма да пуснат един българин да припари в Германия.

48

бежанец

преди 7 години

До Мелихапомислил, че ходжата го гони - няма право да пие алкохол, пък за присъствие пред коледна елха и весели песни десет камшика ще отнесе

47

Анонимен

преди 7 години

Да жевеят евроатлантическите ценности. В името на спасяването на демокрацията ще накиснем някой изперкал немец. Няма как. За всяко нещо се иска жертви. Да живеят евроатлантическите ценности. А и мултикултуризма разбира се.