26

Анонимен

преди 7 години

"Хванахме грешния човек"даааа Меркел още е на свобода!!! и стига трийте коментарите против Шмъркел не сме в Дойчланд

25

Анонимен

преди 7 години

Пакистанецът е гонен не случайно 2 километра. Явно са го видели да излиза от камиона. Някакси не мога да разбера логиката " Щом пакистанецът отрича, че не е замесен, значи не е той". Естествено, че ще отрича.Те какво очакват. Тези германци ще се окажат пълни ***. Много съм разочарован.

24

Анонимен

преди 7 години

Докато не хванат Меркел и другите политици ще има атентати.

23

Анонимен

преди 7 години

Значи все пак ще се окаже, че е бил поляка.

22

Циник

преди 7 години

Ich schwöre, dass ich meine Kraft dem Wohle des deutschen Volkes widmen, seinen Nutzen mehren, Schaden von ihm wenden..Превеждам:Кълна се че цялата си сила ще отдам на добруването на немския народ...да множа благата му...и ДА ПРЕДОТВРАТЯВАМ ВСЯКАКВИ ЗЛИНИ Служебна клетва полагана от немския канцлер! Мурксел 3 пъти се е кълнала! Резултати???Виждате ги всички!

21

хехе

преди 7 години

пак ще излезне български гражданин ...а на бас ?

20

Мънго Джери

преди 7 години

Путин е виновен!

19

Анонимен

преди 7 години

То си е ясно като бял ден, че пак ще замажат нещата. Ама дано на народа му писне някой ден да го газят, стрелят и изнасилват.

18

Анонимен

преди 7 години

почвам да се радвам, че животът ми е само поп-фолк, както ицото навремето пееше, а не е аллах снекбар

17

Сънчо

преди 7 години

Аз съм Сънчо, ида от горица да ви кажа: Лека нощ, дечица, че е тъмно вече вън - време е за сън. Щом с фенер звездичките запаля, с приказно перце ще ви погаля. Ето в моите ръце чудното перце. Вече спят цветя, гори, тревички, легнаха в гнездата всички птички. Спят градчета и селца.Лека нощ, деца!

16

Анонимен

преди 7 години

Щом и германците почнаха да се правят на луди... "известна утеха им носело".

15

Анонимен

преди 7 години

Да намерят веднага някой изперкал германец, които не знае къде се намира и моментално да го обвинят.Така веднага ще се възцари истинска справедливост и всички ще са доволни.Меркел отново ще докаже че е права и прибраните от нея 1 млн млади мюсюлмани с по две различни имена са кротки като агънца.Така и мюсюлманите ще си цоцат от социалните системи на Германия.

14

Циник до 11

преди 7 години

Още не разбирам.....от какво е бил мъртъв полския шофьор в кабината на тира???? Със сигурност не е от преяждане на небет-шекер , баклава, и тулумби! Явно арабеската му е прерязал гърлото!

13

Значи

преди 7 години

оня,нашия,за един ритник ще го съдят и с пълно право за опит за убийство.Пък тук имаме сексуално посегателство и е на свобода...Нещо не се ли прекалява с либерализма?

12

Анонимен

преди 7 години

Е, сега тоя на халос ли е гонил 2 км, не разбрах. тоя ли е, или не е тоя.

11

Анонимен

преди 7 години

Да не е бил Динко и да ги е помислил за мигранти!?

10

Бай Рашо

преди 7 години

Лъжи, манипулации и полуистини . . .Това можете да чуете от западните средства за дезинформация !Помня първото съобщение вчера по CNN което недвусмисленогласеше че шофьора на камиона е убит от полицията, докато е мачкалхората. Сега за да не си развали отношенията с Полша, госпожа Меркелхвърли вината на това нещастно пакистанче хванато на няколко километра от местопрестъплението.Поляците са достатъчно алчни като нас българите, че за торбас пари са склони да заколят и собствената си майка

9

Анонимен

преди 7 години

Ха, ха, това го очаквахме от вчера вечерта. Свидетелят който гони шофьора е виновен.Ама камионът да не е бил пробен безпилотен от гуглето и е излязъл от релсите?

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонименнапи се от мъка спринтьорът и сега просълзен обикаля сладкарниците да се извинява на всички араби, че се е усъмнил в техен събрат. утре германският президент лети за Сауди да целува ръце в искане на прошка, там с жени няма да се здрависва, да му увисва пак ръката конфузно във въздуха като пред интегрирана германска мюслиманка в светско училище.

7

Анонимен

преди 7 години

Добре е, че не гръмнали този "грешния човек", иначе няма да разберат, че истинки звяр още обикаля Германия.