46

Бай Рашо

преди 7 години

До Анонимен 49За това пък аз съм сигурен че на сестрата и майката на убиеца на руския посланик, вече им се уреждат документитев американското посолство в Анкара и до няколко дни щеотлетят за Дакота, Уайоминг или Върмънт /далеч от хорските погледии въпроси/ да харчат парите на своя питомец изплатени му от ЦРУ !

45

Анонимен

преди 7 години

Нищо не разбрах, аз ли съм ***, статията ли е написана дурацки, швабите ли лъжат!?! Хванали някакъв, ама не бил той, пък някакъв го преследвал, властите му били благодарни, ама оня първия сигурно, ще го пускат, и като извинение, ще му дадат да изнасили 5-6 германки...абе луда работа!

44

Анонимен

преди 7 години

Само да не кажат ,че е Издислав от Столипиново

43

Мелиха

преди 7 години

Трябва да се хване "правилния" човек, че хванат ли грешния... лошо. Съвсем нормално е Паки да пие бира на коледен панаир и да бяга... - Що бягаш бре? - Що ме гонят! Силно ми напомня една случка в 204,2 шведки, едната бърка в чантата на гражданка от български произход, ама я осетила и вика:-Какво ти прави ръката в моята чанта? - Моля?! ооо, нема такова нещо! втори пример : - от Америка ли сте? Не, от Кентъки.

42

Анонимен

преди 7 години

от Максуда е ... ще видите

41

Анонимен

преди 7 години

Kakvi konclageri shte otvarqt nemcite be!? Dneshniq nemec ne stava za nishto.Mladite gi obraborvat ot deca, a starite ne mogat.Dneshnite evropeici sa edni iznejeni hora,koito ne sa sposobni dori da se zashtitqt.

40

Анонимен

преди 7 години

Айфеловата кула е оцветена в цветовете на германското знаме в знак на борба срещу световния тероризъм. В знак за борба с тероризма немските полицаи и военни раздават дъвки, балони и бонбони на народа. Ето така Евросъюза се бори срещу тероризма...

39

Анонимен

преди 7 години

Провинените и известните на полицията,защо не се следят?

38

Анонимен

преди 7 години

Нещо не ми се вярва да е сириец. Все пак там се води война - истинска.

37

Анонимен

преди 7 години

За да успокоят обстановката ще кажат, че е бил афганистанец.

36

Анонимен

преди 7 години

Тц тц тц. Германия ще се окаже по-голяма мафия и от България. Аз си мислих, че ние сме шампиони по потулване.

35

Анонимен

преди 7 години

Още сутринта ви написах, че не е пакистанецът истинският извършител.Ама тогава ми наслагахте минуси.Просто полицията го подхвърли на медиите, за де не линчуват германците бабичката си.

34

Анонимен

преди 7 години

готови са на всичко, само и само да не се окаже бежанец а тоя го гонят 2 километра, а той бяха защото е невинен ... и къде са се гонили толкова време, в полето или гората? в града няма как да минат това разсотяние без някой да го спре

33

Анонимен

преди 7 години

да го търсят около къщата на меркел....

32

:)

преди 7 години

До Анонимен - визиЗащото тези визи ще са за теб и всички свестни хора. Същото е и в момента със засиления контрол по граници и летища - нормалните хора ги побъркват от проверки и разсъбличания. Тези инджинери си минават с раничките през поляни и поточета. Тях проверки, визи и контрол не ги бърка. Подобни мерки ще са в тежест само на нас. Вече е ад да се лети със самолет, защото тези два часа преди полета, които са препоръчителни да си на летището, вече са недостатъчни заради засилените проверк

31

Анонимен

преди 7 години

немците дадоха дом на 1 милион мюсюлмани, болшинството от които дори не са сирийци. Германия не е имала колонии в арабски държави, не обърка живота на хората в Египет, Мароко, Сирия, Ирак, за разлика от британците, американците и французите. Не праща и армия да бомбардират ислямски държави; общо взето, пришълците трябва да *** улиците в Берлин и Франкфурт от благодарност. След това НЕПРОВОКИРАНО нападение над държава НЕАГРЕСОР, немците вече официално могат да отворят концлагерите!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Явно случаят върви към потулване. Но вече е късно. Каквото и да измислят хората на меркел, германците вече разбраха за какво иде реч.

29

Анонимен

преди 7 години

Защо не въведат визи за влизане в Германия? И щателно проучване кой влиза в страната?

28

Циник до 39

преди 7 години

И ние ти казахме ....още вчера че си Р*ЪБ ама кел файда

27

Циник до 31

преди 7 години

Мда....поляка е бил...само не знам трупното вкочанясване дали не му е пречило да върти волана, и да сменя скоростите!