103

Анонимен

преди 7 години

След като всички останали страни от ЕС пътуват без визи, не трябва ли това да важи за нас и Румъния. Нали в ЕС всички сме едно "семейство и сме равни"? Не трябваше ли ЕС да наложи реципрочност и да сложи визи на Канада?И защо трябва да търгуваме това отпадане на визите, които ни се падат по право след като сме член на ЕС?!

102

Безпартиен

преди 7 години

В момента работя за Норвежка компания. Нека се опитат на норвежците да им пробутат такъв *** в лъскава опаковка като СЕТА. Никога няма да го приемат. Както ти така и аз средно храним 8 души в България само от нашите пари които пристигат. Средно за последните 5 години съм изпратил 94 000 $. Това са над 30 000 ДДС, които държавата е спечелила от мен. Справка средна заплата в страната ни е 600 лева месечно. Годишно това са 1500 лева ДДС на един среден Българин, който се труди в БГ.

101

компир

преди 7 години

До канадецшот си комплексар, зат'ва се силиш

100

до 98

преди 7 години

Всички са маскари! Всеки по свой начин. Споделям мнението ти.

99

Анонимен

преди 7 години

Юнкер: Отмяна на канадските визи за България и Румъния няма да има без търговско споразумени"Искам да напомня на нашите румънски и български приятели, че либерализация на визовия режим (за тези страни с Канада) няма да има без сключване на СЕТА"bta.bg/bg/c/OF/id/1442062и какво излиза,че визите няма да паднат докато ЕК не склщчи споразомението. Боко засега няма да може да се бие в гърдите.

98

Циник до Безпартиен

преди 7 години

Аз самия имам двойно гражданство...но въпреки трудностите постигнах много навън!И пак ти повтарям - не можеш да отречеш стремежа на хората към по-добтър живот!

97

Хасан

преди 7 години

Жилезу има ли у Канада ?

96

Анонимен

преди 7 години

Бойко си е Бойко,кадърен,начетен и решителен,незаменим премиер със много опит и отличен екип зад гърба си.

95

Анонимен

преди 7 години

Продават ни - ще ни залеят с вредните и некачествени стоки а нашето производство съвсем ще замре - земеделие - животновъдство - каквото щете ще се затрие

94

Безпартиен

преди 7 години

Ако хората си мислят, че животът на Запад е лесен и едни визи ще оправят нещата в главите им значи наистина сме много глупав народ. Българските и Румънските (също Кипърските, хърватските и полските) визи бяха обвързани с Шенген.Ние не сме в Шенген, но вече и да влезнем той е изгубил смисъл и пак няма да паднат на тази база. Ама за 1000 "влакови билета" годишно да сложиш такъв риск пред държавата е несъстоятелно. Борисов не го знам какво е учил по история, но явно нищо не е научил от нея. ***

93

Циник до Канадеца

преди 7 години

Олеле мамо ...СУЛИО И ПУЛИО И еФтина....кажи от кое село си ...че си мислех, че е невъзможно човек да допусне толкова много грешки, в толкова малко думи

92

Путин

преди 7 години

Обзалагам се с всички че: 1-ако фирмата(знаем коя е фирмата)намали заплатите в страната народа ще си премълчи.2-ако си направят политиците заплатите 5 пъти по високи народа пак ще си мълчи.3-ако излязат управниците и кажата че са ни продали на албания пак ше се мълчи.4-ако кажат напуснете си къщите за да влязат бежанците(терористи) народа и за тва ще мълчи..Извода-когато един народ се превърне в стадо животни,все му е тая кои какво прави с него.блеите си овце имате 500 г. Стаж

91

канадец

преди 7 години

И кво ся, Сулио и Пулио ще ми идват тука...не ми трябват, тоест трябва ми ефтина работна ръка, разбирай бачкатори за 6$ на час, ще ги гърча здраво

90

Циник да безпартиен

преди 7 години

Хубав пост...съдържателен...ама не можеш да отречеш правото на хората да търсят по-добър живот! Иначи CETA и TTIP всъщност поставят началото на новото индустриялно робство...и края на независима Европа.

89

Анонимен

преди 7 години

Борисов наистина щеше да е силния политик ако беше казал. Ще подкрепим споразумението, но едва след отпадането на визите. Чакали сме достатъчно, ще почакаме още колкото е нужно. Когато визите отпаднат, ще разгледаме въпроса - дотогава вето. Щяхте да видите как твърдия тон, по отношение на България веднага щеше да се смекчи, щяха да ни предложат маса неща, включително и Шенген. Просто един политик трябва да умее да прояви твърдост, както прави Орбан. Но за това трябват топки, а на нашия липсват.

88

Пак неразбралия

преди 7 години

До РазбралАма как така - нали уж ББ тръби че (цитирам): "получихме надлежни писмени потвърждения...". А вие твърдите че канадците могат да се отметнат? Как е възможно тогава. Да не са го преметнали нещо Боко в Брюксел? Или да са му обещали нещичко така лично за него?

87

Анонимен

преди 7 години

До 91Ти имаш ли представа, че отпадането на визите не ти дава право да се установиш трайно там и да печелиш по 10 000 долара на месец? Ограмоти се малко....

86

мдааааааа

преди 7 години

защо лъжат - реално визите ще паднат 2018-та Ама я паднат , я не паднат Как може да имаме такива безродни , продажни политици . И кво ми дреме , че визите с Канада щели да паднат - на 15 000 , цял океан ни дели - кво ще окупираме техните пазари ли ???

85

Armagedon

преди 7 години

До еделвайсСлед Нейков, Калфин е най-мразеният социален министър от българските граждани. И дяволите не го искат в АДА а той се кани Български Президент да стане. Затова и не виждам някакво бъдеще за българите и България , камо ли пък да е светло и то с ГЕРБ. Досега не сме черно петно на картата на света, единствено и само заради ината на българина да оцелява въпреки стремежа на всеки български политик да ни затрие като народ. Казвам като народ , защото като нация вече ни затриха.

84

Анонимен

преди 7 години

До НеразбралВеднага, след като влезеш в Канада, получаваш статут VIP и може да станеш даже дупетат. Да работиш! Какво ще работиш? Защо ти е да работиш?