123

Ех, Канада...

преди 7 години

Какво всъщност ни се казва сега? Казва ни се, хайде ако не искате да ходите да работите за Господарите от ЕС- бегом за Канада па Бойчо ще си седи тук и ще си управлява до към 2020 и после сам ще се откаже. А виновен който да му пречи винаги ще се намери. Смятайте за какво иде реч в тая държава ...народа бяга и ще продължи да бяга. Ама то май това е и целта, да не останат образовани и способни българи, а немощни пенсионери, безработни, ***, турци и както е тръгнало и \"горките сирииски бежанци\". Що се отнася до последните май на всички вече им стана ясно, че те въобще не са сирийци, камо ли

122

когато путеноиди

преди 7 години

ръководят България освен че крадат държавата но им спират и еврофондовете. Затварят им и границите. А при Бойко всички западни партньори ни отварят границите и ни приветснат с Добре дошли.Българите на всякъде са добре дошли(малки изключения агенти на Москва) за разлика от руските терористи.

121

Безпартиен до Циник

преди 7 години

Аз отивам да си сипя една българска крушова ракия, специална доставка по dhl.(някои навици не се променят независимо в коя държава си :) ) Пожелавам всичко най-хубаво и лека вечер. А нашия народ пожелавам да покаже "вълчи характер" и буквално от тук нататък да го навира на всеки, който си позволи да си прави гавра с него.

120

Stan

преди 7 години

Никой не казва защо канадците толкова искат това споразумение....

119

Циник до Безпартиен

преди 7 години

Вече казах - много се иска да успееш навън , започвайки от нулата! Да не повтарям клишета от рода на воля , упоритост, труд , и т.н. Но който иска - поне ще може да се пробва! И това е нещо.

118

Безпартиен до Циник

преди 7 години

Дадох пример само с последните 5 години какво съм пращал. От тогава имам и интернет банкиране та следя всичко. Иначе сумарно за 20 години. Като приравним и инфлационните процеси. Може да има и половин милион. Хората го искат по добрия живот, но с оплакване не става. Не може всичко на нас. Тия пенсии на майки бащи, баби и дядовци кой ги плаща, да не би българите дето работят в България да ги плащат. За последните 5 години сумарно съм платил средната заплата на 4 човека, които работят в България.

117

Циник до Безпартиен

преди 7 години

.....и за останалото си прав! Тук ( в България ) освен Генномодифицираните храни явно не разбират кое е страшното на TTIP и CETA! Това не е ГМО - страшното е новото индустриялно робство , което се задава...властта на Трансконтиненталните концерни ще стане по-голяма от тази на правителствата...профсъюзи...социални придобивки....защита на работника...всичко ще отиде по дяволите!

116

Анонимен

преди 7 години

***, ГОРИ В АДА

115

Циник до Безпартиен

преди 7 години

Сигурно през годините сумата която съм превел в БГ е повече от 93 хил. ? ...наистина парите влизащи в БГ от емигранти са повече от БВП , но хората искат НАЙ-СЕТНЕ по-добър живот. И са принципно прави....ти си прав, че на запад парите не растат по дърветата...без перфектно знание на езика , и без умения ( квалификация ) измъкването от мизерията ще е трудно.Тук за мен нямаше татко, и мама...помощ от никъде...Отдавна този етап е минало за мен.Но който си мисли, че ще го чака добре платена работа

114

Ставри пие рикия

преди 7 години

Честито,Българи . Официално вече сме собственост на големите и алчни корпорации.И преди бяхме ,но неофициално.С ГРОБ стигнахме до дук.Време е да им благодарим за нечовешките усилия да ни погубят.Кой с каквото има ,стига да тежко и евтино.

113

Анонимен

преди 7 години

Само ако може тези писмени уверения да ги покажеш, че нещо така не ви вярвам много на думите...

112

Безпартиен

преди 7 години

Повече няма да говоря, но това споразумение е основно удар срещу средната класа в ЕВРОПА И САЩ, (визирам и бъгарските емигранти в чужбина, които са всички инвестиции на България) и ще донесе много по тежки последици за България. И после какво юрват се 50 000 души за 1 година към КАНАДА и канадците казват..."аа не може да приемем толкова българи, ще наложим мораториум и ще пуснем пак визите" :) После пък ме ограничават да гласувам навън, а иначе ми прибират парите, които пращам в България.

111

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ, ГМ0-ТА КОГА ЩЕ МОЖЕМ СИ КУПИ БЕ , ПРОДАЖНИК

110

ЛАВ

преди 7 години

КОЛКО СТУВА НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС - ЕДНА КАНАДСКА ВИЗА

109

Fuss

преди 7 години

Dotogava 100 kratno uvelichenie na cenite za vizite i mitata za canada ot bg.

108

Минувач

преди 7 години

Страхът от Социална имплозия кара Бойко да се раздвижи и да сключи, очевидно неизгодна за България сделка, която в основната си част е засекретена!Това е като да дадеш концесии за 50-100 години напред, в които държавата не може да се меси, за да останеш на власт още само 2-3години, докато има Евросубсидии...Държавата на Глупаците - колкото по-малко остават, толкова повече ще има за всички в нея!:) :) :)

107

Хенде Хох

преди 7 години

Да се чете К..е..не.ф иК..е ...не...фистан

106

Хенде Хох

преди 7 години

Хахахааа..ЕМи ся,няма такъв *** като ***!;;ДОКО ДОКО ДОКООООО

105

Анонимен

преди 7 години

Българите не се интересуват от визи за Канада !!! Много по важно е това дали имаме интерес от СЕТА и да се позаинтересуват защо испанците не подписват, а канадците се натискат за СЕТА и сами искат да ни свалят визите ако подпишем.

104

тато

преди 7 години

Токвата едва ли е чел споразумението с Канада, то е търговско и там нищо не пише за визите, просто използва случая да си прави реклама.Как глупаво постъпи, като се похвали, че ще гласува за нови санкции кък Русия, тъпата му глава не допусна че такива може да няма и сега оправдава с гупости.Само че Русия не забравя и като си помисля колко време ще го раизграват с плащането на реакторите става страшно.