143

Анонимен

преди 7 години

Референдум за СЕТА! Това трябва да е решение на българите не на Брюксел.

142

прост, по-прост

преди 7 години

Тикво проста знаеш ли какво правиш ?- Малки и средни фирми фалит до 6м- Зърнопроизводители до 1г- Цени по 2 веднага след нова година и няма да е последно- Износ нямаме (освен мускалите на Офорналиев) , та + няма да има- Инвестиции 0 (ако не бройм дупките по Добруджа за шистов газ)- Дори джамбазите ще се хванат за главата (паре за коли след 5-10г)- Лекарства,храни и всичко нетествано ще дойде тук (опитни зайци)- За пропагандата и полицейщината няма да споменавам

141

чиста диктатура

преди 7 години

Това си е чиста диктатура на корумпираните и декадентни бюрократи в Брюксел! Защо няма обществено обсъждане на СЕТА? Защо някакви съмнителни типове от ЕС се срещат в тъмни стаички с лобиисти от съмнителни канадски картели и се "разбират"? Защо темите на преговорите бяха обявени за секретни и дори депутати нямаха достъп до тях? Защо решенията и за България се вземат в Чужбина, в Брюксел, а не в София? Защото някой плаща на политиците ли?

140

без ценности

преди 7 години

Пожарникаря каза, че ще защитава ценностите. А те са: висока безработица, свобода на криминалните елементи да вилнеят, мутренско управление на страната, пълно отсъствие на правораздаване, България се управлява не от София, а от Вашингтон, корупция и бюрокрация, пълна липса на демокрация ...(моля, допълнете списъка).

139

чисто и просто

преди 7 години

А на бас, че пожарникаря си няма понятие какво означава СЕТА и какво му е съдържанието! Чисто и просто изпълнява заповеди, от Вашингтон.

138

Анонимен

преди 7 години

Ах, как ни прецакаха нашите продажници и канадците: визите така или иначе щяха да паднат, защото ЕС ги натисна преди време за нас и Румъния... Честито

137

do 154

преди 7 години

А за теб и твоите деца не е ли по-важно да не се разболеете от рак? Ншма едно изследжане, което да не сжързжа рак и безплодие с ГМО. Но нищо, ще можете да идете да изядете по един Канадски хамбургер. Не е глупаво.

136

Анонимен

преди 7 години

ЛЮТВИ МЕСТАН ОБЯВИ ЗАЩО ТУРЦИЯ ПОДКРЕПЯ ГЕРБ: ОПАСНО Е ЛЕВИЯТ ГЕНЕРАЛ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ! НИЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ПРИЯТЕЛСТВО С РУСИЯ!!!

135

важно е

преди 7 години

За мен и моите деца е важно да пътуваме свободно до Канада. През войните 1912-1914 българите са идвали доброволци от Америка, не от Русия!

134

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли че има един секретен план на ЕС съгласуван с правителството според който България ще приеме 700 000 бежанци или около 1/10 от населението. Това е секретна информация изнесена от доблестни служители на ДАНС с риск за тяхната работа и оцеляване. Тази чужда сгaн която е узурпирала властта трябва да се измете до един. Който гласува пак за ГЕРБ ще бъде виновен за окончателното затриване на родината. Вече изборите са съдбоносни.

133

Анонимен

преди 7 години

До когато путеноидиТи си завършен ***.

132

Анонимен

преди 7 години

В момента оня плешив селяндуp явяващ се министър на отбраната иска да бръкне в джоба на всички вас и да извади 1,5 милиарда за да може да купи 8 стари самолета Ф-16 трета употреба без двигатели , немодернизирани с 8 години по стари от сегашните Миг-29. Защо го прави ли ? Отговора е че го прави защото е корумпиран , алчен и защото му позволявате. Има информация че наши политици са се облажили с по 10 милиона долара за да плюят по нашия съсед Русия.

131

Циник до дърт

преди 7 години

Пхахаха...по - скоро не....ще ни командват ( и обират ) трансконтиненталните концерни! Това означава, че още повече ще се задуши каквато и да е конкуренция...ще има тотален диктат...и в общи линии Европа ще стане презакеанска колония на САЩ! Постепено и правителствата няма да ги избираме ние...а те! То не, че и сега не е така де...ама поне от кумова срама така се води.Едрия капитал накрая ще управлява навсякъде ....и без превземки.Само ми е жал за сина ми - в какъв свят ще му се наложи да живее

130

Анонимен

преди 7 години

Хора на изборите вече има само 2 варианта. Поамериканчената корумпирана cбирщина ГЕРБ да довърши окончателно държавата или да изберете някой който няма да им играе по свирката като генерал Румен Радев и нещата да се позакрепят. Няма 3 няма 4 варианта. Или ГЕРБавата прoдажна cган или един истински българин.

129

Анонимен

преди 7 години

Валония няма един квадратен метър необработена земя. Това ми дава надежда че там поне властите , фермерите и хората знаят какво ще им се случи ако допуснат задокеанското чудовище да стъпи на Европейска земя. Дано да издържат.

128

дърт

преди 7 години

След подписването на СЕТА за глава на колониалната администрация у нас вицекрал ли ще бъде назначен или е достатъчен губернатор?

127

Циник до Безпартиен

преди 7 години

Да ти е сладко...аз ще си отворя Schöfferhofet Weizen прибирам се

126

4455

преди 7 години

Реално Франция отхвърли СЕТА чрез френскоговоряща Валония, както преди това директно отхвърли ТТИП!Това ми дава надежда, че няма да могат да притиснат Валония, тъй като в основата е Франция!

125

бокооо, лъжецооо

преди 7 години

КОЙ ЛИ МУ ВЯРВА! ТОВА КАТО ВЪВ ОНЯ ФИЛМ"ТАТКО ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО, АМА ДРУГ ПЪТ". ВИЗИТЕ ЩЕ ПАДНАТ, АМА ДРУГ ПЪТ ПЪТ. ТЕ В КАНАДА НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК И ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ. И ПОСЛЕ - ДАЛИ ПИСМЕНИ ГАРАНЦИИ/ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ НЕ - НЯМА КОЙ ДА НИ КАЖЕ/, НО ЩЕ РУЧАМЕ КАНАДСКОТО ГМО, ТОВА Е СИГУРНО. ПРОСТО *** ПРОДЪЛЖАВА ДА ВДИГА КРАК, ЗА ДА ГО ПОДКОВАТ. ДА АМА Е БАЙ Х.Й. ПАТОЛОГИЯТА НА БОКО ЛЪЖЕЦА ВЕЧЕ СИ Е АБСОЛЮТНО ИЗВРАЩЕНИЕ.

124

Анонимен

преди 7 години

буда.. на кой слугуваш сега ????