163

Manon Arthur

преди 6 години

Получих си вече програмираната и забранена банкоматна картаОттегли максимум $ 50,000 МЕСЕЧНО за максимум 12 МЕСЕЦА. Аз съм толкова щастлив за това, защото имах мина миналата седмицаИ аз го използвах, за да получа 150 000 долара. Георг Беднърс Хакерите даваИзвадете картата само, за да помогнете на бедните и нуждаещите се, въпреки че е незаконно, но товаЕ нещо хубаво и той не е като друга измама, която се преструваДа имате празните банкомати. И никой не може да бъде уловен, когатоИзползвайки

162

Анонимен

преди 7 години

eto tova e dobra novina za mladi I ambiciozni balgari.sega ostana samo shengen.people open your mind.misli Edna krachka napred tova e badeshteto.

161

Спиро

преди 7 години

Нали много го боготворяхте бее...сега ще си го търпите.няма да се сърдите че децата ви са разпилени по света.не се сърдете и за пенсиите и за заплатите.Бокича се вози в кола за 500 000 лв.а вие се пишете по тетрадките в магазините...месечната ви заплата е колкото пурата на Бокича.Не се гневете,вече е късно,продадени сте,и то за без пари.Остана да се редвате на деца и внуци но по skype и по телефона.а когато паднете новите българикоито всеки ден преминават границата,ще се настанят на леглата ви

160

Анонимен

преди 7 години

Бойче, остави това, ами кажи КОЙ ще купи банка Виктория? Или не се познавате със Цветито?

159

Анонимен

преди 7 години

Защо падат от 1.12.2017 тогава СЕТА да влезе в сила и тя до кога ще сме все най......ните ???Белгийците си отстояват и защитават интересите а ние се продаваме веднага за едни визи И какво като отпаднат визите ......???? ....това няма да повиши стандарта ни на живот .

158

Анонимен

преди 7 години

До преди няколко години си мислех, че след като сме имали за цар свинар просто няма накъде по-зле да деградираме. Лъгал съм се. Тиквата надмина всичките ми очаквания. Най-големият унищожител на българската държава и народ!

157

Рв

преди 7 години

И кво като паднат визите? Без виза имате право на 90 дни престой, без право на работа и застраховка. Че то и сега който иска да остава нелегален може да си седи. Лед ти Америка, кеф ти Канада, кеф ти Австралия. За метене и чистене в света има много места. Питайте сиднито.

156

ИДЕАЛИСТ

преди 7 години

Стига си ни залъгвал с тези визи. В Канада не се ходи на масов туризъм и няма и голям бизнес. Може да отидеш след 20 дни да видиш гризлите, нали си борец, може и да се побориш с някоя!

155

кон за кокошка?

преди 7 години

вие си дръжте тука коня , аз взимам кокошката и заминавам за Канада .

154

проктолог

преди 7 години

Махнете пожарникаря от политиката! Върнете го на неговите създатели: Маргините, Маджо, Пашата. Нека те си трошат главата с него!

153

Анонимен

преди 7 години

ДАЖЕ И ДВА КОНЯ ЗА КОКОШКА .....

152

Анонимен

преди 7 години

До *** НИНОВА ......НИЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** СМЕ ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА -КОМУНИСТКАТА И РАБФАКА ....ЗА ЧЕРВЕНОГЕРБЕРА ОТ БАНКЯ ......

151

КУРнелия НИНОВА

преди 7 години

АБЕ,МНОГО ДОЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** СА СЕ НАВЪДИЛИ ТУК . НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ ?

150

Анонимен

преди 7 години

До МРАВКА ..... КОН ЗА КОКОШКА ...СЛЕДВА ГМО ,ШИСТОВ ГАЗ ,КОРПОРАТИВНИ ЗАКОНИ НАД БЪЛГАРСКИТЕ .....

149

geogi.kamenov

преди 7 години

Много го харесвах и се надявах, че е различен. Сгреших. Съжалявам. Оттеглям подкрепата си от Вас. Няма да гласувам и за Вашият президент. Визите за Канада не са важни за никого. Ако имам нужда от виза ще ми я дадат и без това. Ако все още има възможност, моля Ви не подкрепяйте това споразумение. Просто не знаем за какво става въпрос. Твърде вероятно е вредно. Като Белене-то, срещу което говорите през цялото време.ЗАСТАВАТЕ ЛИ ЗАД НОВИ 1000 БЕЛЕНЕТА?

148

Анонимен

преди 7 години

цинично е че ни дават нещо от което нямаме нужда ,срещу нещо което не желаем.Все едно да дадеш празна кутия за пица на клошар и да му дадеш разрешение да я хвърли в който кош иска.Кой обикновен гражданин може да си позволи разходка до канада и какво ще спечелим от конкуренция с корпорации освен фалити на родни производители

147

Анонимен

преди 7 години

Колкото абонатите на топлофикация могат да се отърват от такса сградна инсталация и ги съди някакъв напълно нелегитимен "арбитраж", че и плащат луди пари за "адвокатски" на топлофикация, толкова и България ще бъде със защитени интереси след подписването на СЕТА. Пълното разоряване на националния дребен и среден бизнес ни чака, ядене на ГМО, падане на защитни стандарти в екологията, храненето....коорпорациите ще са реалните управляващи. А те ще се грижат само за свръхпечалбите си!

146

Циник

преди 7 години

Всички сте прави....тайно...на затворени врати...без допитване до суверените ( народите ) от ЕС! ! ! Съюза се *** бързо до сбирщина от бюрократи , които нехаят за бъзещето - пълнят джобове от повече от една хранилки, и решават през главите ни - на кой да ни заробят! Яд ме е...мъчно ми е....но става все по-ясно, че големия капитал управлява света! Всичко друго са приказки за малки деца, и наивници!

145

Европейски

преди 7 години

Защо подписват?Масово европейските мафиоти и богаташи са започнали регистрации на фирми в Канада. После с тях ще легализират крадени пари, а ако някое правителство се одръвчи ще бъде съдено. Сещате ли се какво е обещано на много високо ниво?Другото е че Канада е държава директно управлявана от кралицата. Е, Англия напуска за да ни сложи на колене използвайки Канада. Това е меко казано предателство.

144

Анонимен

преди 7 години

Колко хора пътуват до Канада - нищожна бройка . КАКВИ ВИЗИ бе краттунПри 2-3хил за билет и подготовка поне месец , на който му трябва ще изчака визата.Най-великия тъппагьоз СИ на всички времена и епохи.