211

Анонимен

преди 7 години

То и венецуела се надигна срещу Сталинка, а не сме сигурни, че и Франция ще я подкрепи.... Русия и Китай със сигурност ще й ударят вето.Сталинка действаше на принципа - не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле.

210

Анонимен

преди 7 години

До Българин..............Напред с братска Русия!............Русофилите никога не сте били и няма да бъдете българи! Българите не могат да бъдем братя с психопати и убийци като Путин и с тълпа, която го поддържа!

209

Анонимен

преди 7 години

Сорос не е държавен деец,дори не партиен деец, а един уж лобист,а го класират финансоф играч ужким по борсите,а не е дори производител,а с новите HR фирми кадри до фондацията им на обучение до къде се напъхал щом се прави на ръководител кой знае до къде в браншовете щом го сочят за дедо милиардер,освен че и имал флот за превоз на туй-онуй,що слагат таквиз за обсъждане при избори на съвет на междудържавни органи в организации институционални,че държавни ръководители да им служат,мода,а зад война.

208

Анонимен

преди 7 години

До Българин-288Ти си толкова българин,колкото аз руснак

207

Анонимен

преди 7 години

До Неделько МиленковскиОти тако бе Несделянко, нали сте стара култура бе или ти си с много стара, направо първобитна?

206

Алоо!

преди 7 години

Руснаците, бъркате! Точно вие ни унижавахте 45 години, след това и още 25 "демокрация" по съветски! Още не можем да се отървем от подривните ви кадри във всички структури! А самата Бокова кой ни я натресе? Никой в България не я е искал и не е гласувал за нея! Между другото, след като не се е отказала, можете вече официално да я обявите за руска кандидатура! Писна ни вече от путинизъм...! Няма отърване от това КГБ!

205

Анонимен

преди 7 години

мине сега някой арабин - не му хареса че някое момиче се е разпищолило - бам застреля я. Ама чакай - ти не си у вас си.някое момиче покани някой на чай, той почне да я натиска, тя каже "не" и той я изнасилва. Довод - щом те е поканила, значи иска да правите секс, няма право да те отрязва.Такива хора трябав да се прилага тяхното собствено законодателство към тях и да им режете яйцата.

204

Анонимен

преди 7 години

До матросчо-272Защо отъждествяваш народа с шепа бандити извън, закона,дошли на власт с руските окупатори през 1944г.

203

матросчо

преди 7 години

Виждам нещо интересант, Ер....*** не "харесва" границите с Гръците, я виж ти, що ли, да не е и той лапнал от 500те милиона на Сорос, май репетира - а вие с ООН се занимавате, там веке се оляме, но не всите, а само, некои...

202

Анонимен

преди 7 години

всичко на този свят се решава с пари. "Цветните" революции ги направи Сорос давайки по 500-600 хиляди за всяка от страните - Египет, Либия - за да подготви почвата с така наречениет "протестъри". - пропагандни материали, компютри, образование, експерти.после трябваше и оръжие - по десетина милиона на държава.А после идват благините. Само в Ирак 40 процента от нефга сега отива за САЩ, 20 за Франция и 15 - за великобритания . Има и някакъв процент за Полша. на ирак му остават под 5 процента.

201

Българин

преди 7 години

Напред с братска Русия!

200

Анонимен

преди 7 години

пустинна буря - Буш старши подкокорса 300 000 шиити да се вдигнат среущ садам. Шиитите се вдигнаха, Сащ не дойде и садам ги изкла.Рейгън подкрепяше Ирак срещу Иран във войната 1989. Загубиха войната след една година Буш смени фронта и воюваше срещу ИРАк.Кенеди искаше кубинците да вдигат бунтове срещу Кастро - изостави ги на съдбата. Кастро ги изкла.

199

матросчо

преди 7 години

Наздраве момци, нашенското си е за предпочитанйе и се гответе, за сега арабеските са без оръжие и проучват дали сме тъпоглави и разединени - ако е така, първо мъжете на дръвника, а после жените у арема ...историята се повтаря, ако се създадат подобни условия - спомних си, на Косово поле само българска войска не е имало, защо ли ...

198

Анонимен

преди 7 години

какво украйне бе ***. УКрайна си имаше законен президент, САЩ организираха Пуч, пуснаха Тимошенко от затвора даже без да има амнистира - направо отвориха вратата. ИСкаха да я присъединят къ НАТО и да денонсират договора на Рейгън и горбачов. И тогаав Путин им отговори а те си глътнаха езиците.В Грузия САЩ насърчавах Грузия да нападне Северан Осетия, а когато Русия им отпра един по опашката не се намесиха.1968 САЩ подкокоросваше ЧССР да се вдигне. Вдигнаха се - Съветите им скриха лагера.

197

Анонимен

преди 7 години

До матросчо......................Ааааааа, забравих, лайте, бързо взимайте парите на сорос и компания.............Тръмп е уволнен преди да дойде. А щом още спрягате Сорос като най-големия враг на Русия значи изобщо не сте в час. Щом "велика" Русия вижда враг в един 86 годишен старец значи или руските ръководители или нейните фенове са неадекватни. Най-големия враг на Русия е Путин!

196

Анонимен

преди 7 години

До матросчо.............най сетне и си запушете фашизоидните уста, губим бе, туркофили *** ............По фашиcтка държава от Русия днес няма. Питай в Грузия, питай в Украйна, питай в Сирия! А факта, че обиждаш показва, че нямаш никакви аргументи.

195

матросчо

преди 7 години

Ааааааа, забравих, лайте, бързо взимайте парите на сорос и компания, защото Тръмп - ИДЕ ...

194

Анонимен

преди 7 години

Щом Кремъл роптае за смяната на Ирина с Кристалина значи, че България може да е зависима и от Буркина Фасо но не и от Русия !

193

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...............НАПИШЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА ЕВРЕИ В ПОЛИТИЧЕСКИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ,ДОБРЕ,ЧЕ Я ИМА ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ ,КОЯТО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ЦИОНИОСТКОТО ЗЛО.......!Не знам защо антисемитизма на русофилите се толерира толкова много? Ако беше жив Хитлер щеше да стане путинист и да се запише в единна Русия. Или да стане отявлен русофил

192

матросчо

преди 7 години

Защо ви съветвам , да не лаете срещу Русия( и американеца ви го каза), историята го съветва, а не аз, вземете па я прочетете най сетне и си запушете фашизоидните уста, губим бе, туркофили *** ...