231

Dinosaurus

преди 7 години

До николаевЯ си пий хапчетата, напусни форума и върви в кварталната пивница да се отваряш! Няма само тебе да слушаме! Марионетно прозападно правителство... Братушките яко реват за доскорошните марионетни проруски правителства на Компартията (сега БСП). А как ни скубеха икономически...те и сега ни скубят - реактори, газови хъбове. На един орач вола му докопал торбата и му изял комата хляб. Орачът се завайкал: е какво - ти не се нахрани, малко ти е, но мен ме остави съвсем гладен. КПСС, БКП !!!

230

Анонимен

преди 7 години

Проклетите *** не могат да преглътнат факта, че България не ги иска, че мнозинството българи ги мразят ...

229

Some

преди 7 години

Абееее....мушмули....какво само повтаряте какаво ви е спусното по отворено обществената поща...Всеки който иска да си състави мнение чете независими източници...а такива дал господ..не е само CNN..

228

николаев

преди 7 години

До SpaceX истината боли нали

227

Анонимен

преди 7 години

До николаевПо-робски народ от руския няма!

226

ДAA.

преди 7 години

Осъди ли ни Русия , осъди ни !

225

николаев

преди 7 години

До SpaceX вие в *** сте нагледен пример как се развивате от 90 та година принадлежащи към запада. колкото до руссия ние се развиваме както ние искаме не както ни диктуват. но това е разбираемо за народ след 700 години византийско и турско робство мисленето и манталитета ви да е РОБСКИ

224

Анонимен

преди 7 години

бъдещето на азиатската част на русия е да стане суровинен колониален придатък на китай.европейската част ще се разпадне на 12-15 държави.татарстан вече си има собствени президент конституция и парламент

223

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен............Русия е свръхдържава номер едно в света ........Русия е регионална сила с издъхваща икономика ръководена от комплексар с мания за величие, който я тласка уверено към пропастта! Само морални *** могат да се възхищават на държава, която непрекъснато лъже, анексира територии от своите съседи, избива гражданите им, тренира въздушните си сили като избива жени и деца, спасявайки диктатори и сваля пътнически самолети!

222

Ха-ха-ха

преди 7 години

Русофилите като едни матросовци защитават руската кандидатура Бокова. Сталинка била комунистка, а Ирина първа демократка!!!!! По-големи идеологически сбърканяци няма никъде по света!

221

Анонимен

преди 7 години

това е международен конголемарт, който управлява света. Сорос е дал стотина милиона аз кампанията на Килъри, преди беше дал сума ти милион на разни НПО-организации като "ОТровено общество", създаде подобни организации и по-света. Четете собствените му интервюта, той разсъждава че света ще се раздели на 5 процента богати и 95 процента обслужващ персонал. Кристалина е била на среща на Групата на Билдербергите. Пласират я хора като Юнкер и Барозу.

220

Анонимен

преди 7 години

руснаците да си гледат разпадащата им се псевдоимперия.скоро тях никой на нищо няма да ги пита

219

матросчо

преди 7 години

До АнонименЗащото,"шепата бандити" ги съди народен съд по настояване на Франция - чети история, а не си я измисляй ...

218

хибридни блядки

преди 7 години

РИА Новости да го д_хате, никога и нищо добро не сте казвали за нашата страна, ае марш.

217

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..............То и венецуела се надигна срещу Сталинка, а...............Мадуро е пръв приятел на жужето. Асад също ще се надигне, Никарагуа и Зимбабве тоже. Всички приятели на руския диктатор да против нея!

216

Анонимен

преди 7 години

тук не си прав . Сорос, рокфелер и още няколко корпоративни играча управляват САЩ.Президентът е само един фигурант. В историята на щатите само братята Кенеди се опънаах на тези кръгове и затова ги убиха. Сега Тръмп се опъва - няма да го допуснат да стане празидент. Обама исакше да направи реформа що се отнася до оръжията, но щеше да засеген бизнес не за мириарди, а за ТРИЛИОНИ и го спряха. Големи компании като Боинг и Хеклер и Кох щяха да фалират.

215

Цецо

преди 7 години

До Анонимен 301Ти пък откъде се пръкна... и какво точно искаш да кажеш? :))

214

ХА ХА

преди 7 години

До БългаринКое и е братското на Русия бе? Че те дои и стриже като овца ли? Или че не ни броят за хора? Колко заблуден народ има...!?

213

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен............Сорос не е държавен деец,дори не партиен деец,...........Сорос е дежурното плашило на кремълската пропаганда, с която тя насъсква нискоинтелектуалните си симпатизанти срещу измислените си врагове! За по-интелигентните има други дежурни плашила!

212

Фронто

преди 7 години

Към Shopp: Ето малко цифри - Генни комплекси характерни за _ Китай,Монголия,Сибир,Япония,,Корея,Казахстан, Камбоджа, Индонезия ... тече във вените на руснаците, от 6-80 до92,5%! При Българите днес този процент е 0,5! Това е привнесено!!! Изключтелно важно за нашия ген е да недопускаме диваците тук да се плодят и наше граждансво да придобиват. На н и к а к в а цена. Бъещите поколения всичко могат да ни простят но не и генното изкривяване!