171

Анонимен

преди 7 години

Нека да не забравяме Йосиф Весарионович като ще говорим за ционистите.

170

Анонимен

преди 7 години

Има някакво разминаване във мисленето,за начина ни на живот е ясно. Ама тия хора все едно са извън земни .Те ли не ни разбират ,ние ли сме виновни че не им обясняваме правилно нямам си на представа. Друзя абе мнението ви нас не ни интересува . Тук само мумиите и моладци над 70 год. възраст се интересуват от вас и Касчеи безсмертнии дето си мисли че ще живее 1000 год. Много бързо забравихте как сменяхте Т 72 за Голф 2 и се молихте на АМЕРИКАНЦИТЕ да ви подържат ядреният арсенал .ЩЕ ВИ НАПОМН

169

Анонимен

преди 7 години

Боли ме фара за руските реакции ... стига сте писали за руснаците да не ви се разпиша по главите ... ;)

168

pe4eneg

преди 7 години

В коментарите веднага си проличава доколко либерастите от софето са с ошкурени мозъци. За всички други е ясно, че прислугата на сатанаил сталинка е наложена от западните българомразци и демоноиди. Не, че Бокова е стока- и тя е от интернационалната мизантропска олигархия, но е на много по-ниска позиция от рептила сталинка. Вече си представям филма на ужасите - хилъри - президент, а чифутската оподлога - бос на оон. Много секси звучи, нали :)

167

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 243 Ми той Путин си е евреин отвсякъде. Всички руски олигарси са евреи. Мислиш ли, че ще позволят на неевреин да е президент?

166

Анонимен

преди 7 години

По критериите за избор на нов Генерален секретар на ООН, от възможните български кандидати, само Ирина Бокова отговаря на тези критерии. Изборът на България е простичък - Ирина Бокова или никой. Тази очевидно не особено подходяща Кристалина георгиева не знам какъв гръб има с какво нахалство пробива, но в България е така - помните Румяна Желева и Калина Илиева - те са от нейния ранг.

165

Анонимен

преди 7 години

Тези азиатски ***, защо се бъркат във вътрешните работи на суверенна, европейска държава? Да не би да си помислиха, че наистина са ни купили, както си мечтаеше един с ниско чело, под алкохолно опиянение? Аре у лево, ***!

164

Анонимен

преди 7 години

Споко, бе. Боко е говорил с Путин и са се разбра ли :)) Или май по-скоро Путин му е напомнил за руското ресто, а Боко е сричал и заеквал.

163

ОЛАФ

преди 7 години

Кристалина Георгиева заплашила Борисов в проверки на ОЛАФ и спиране на европрогпрамиТемата "Кристалина или Ирина" била обсъждана и по време на разговора между Борисов и Путин вчераКристалина Георгиева заплашила Борисов с проверки на ОЛАФ и спиране на европрограмиВ тази патова ситуация Борисов няма полезен ход, освен страната ни да се появи на световната сцена с две кандидатури, което ще ни направи за смях. Изпуска се и фактът, че дори и да не успее, Бокова остава шеф на ЮНЕСКО

162

Анонимен

преди 7 години

груби внушения и намеса във вътрешните работи на Българи от страна на россия. кво ми цитирате русските официози! санкции до дупка за русската империя. прекратили сме едностранно южната тръба - мили Боже, руска пропаганда в действие. *** кво би бърка бе , русняци!

161

Анонимен

преди 7 години

3ащо се пенят гейбеRастките едеоти, чудя се...Бокова няма да се откаже и е права.Така сталина ще увисне и ни остава 3авинаги и3лагацията като дьржава.Самокух гоV нар-бьлгароубиец като банкянският тьпанар не схващат, че ни и3ложиха навеки.

160

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 225Абе доста мръсни игри е имало в Юнеско вкл. и корупция по времето на Бокова.

159

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 227Ми тогава що ревете ? Нали все 'наши' са ?!

158

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБокова е дъщеря на отявлен комунист и самата тя комунистка. Сталинка - също дъщеря на комунист, но от "комунистка" се е писала "демкоратка", щото повече келепир има след промените. На практика един дол дренки, но Бокова поне си държи на убежденията, вместо да ги смени за шепа долари повече.

157

Анонимен

преди 7 години

Аз друго искам да попитам. Бокова била потомък на комунисти, а Сталинка каква е? Тя на кого е потомък? Смешен плач на всички псевдодемократи.

156

Митко

преди 7 години

До АнонименТи дори собственото не си си написал глупецо.

155

Анонимен

преди 7 години

до shopp - госпожо/господине Ирина Бокова не се е изложила.Тя се ползва с огромно уважение по цял свят. Това е безспорен факт, колкото и да не ви се харесва.Що се отнася до Кристалина - тя е станала за сях - един пудел, който е вързан за полата на Меркел и чака да й бъде подхвърлено кокалче, което да гризе. Жалка женица

154

Анонимен

преди 7 години

До кокоЗнаеш ли, няма да споря с теб, но ми звучиш като онзи македонец с *** на Каймакчалан ...по адрес на България.

153

Анонимен

преди 7 години

Да, наистина голямо унижение за България бе Бокова, личната кандидатка на Путин. Лошото е, че и другата е от същия дол червени дренки. Затова и тя ще бъде наритана!

152

Не е ясно..,

преди 7 години

Колко са тъ---нарите в нашата държава и колко са предателите не е ясно.Ясно е,че са много....Ами,какво пък толкова.Предадохме и убихме най-светлите си личности,сега предадохме и родината си.Голяма работа.Важното е,простотията да е винаги на върха.Тя вече е "каймакът" на обществото.Кошмарът е пълен..