150

aaa

преди 7 години

Пожелавам на Кристиян да е жив и здрав и да постигне мечтите си, а тази случка е жиейски опит, който човек трупа и след време разбира, че исинските хора и приятели са малко на този свят и че трябва да се бори сам в живота и да разчита на семейството си.

149

Анонимен

преди 7 години

257, и едното и другото имат общи корени- липса на човещина и мисъл, на ценностна система и морал.

148

Анонимен

преди 7 години

Решението е от Мон да организират автобуси, които да превозват абитюрентите.

147

Ангел

преди 7 години

Според мен това са пълни глупости че всички са искали да го качат и незнам си какво.Все едно не съм бил ученик.Винаги във всеки клас има по минимум 1 аутсайдер на който се присмиват и нагрубяват.1000% съм сигурен че всичките му съученици са се държали зле с него!!!!!Просто момчето не казва истината за да не ги обиди.Защото е добро!!!! А на Класната не и прави чест да лъже!!!!ТАКИВА КАТО КРИСТИЯН ИМА ВЪВ ВСЕКИ КЛАС!!!!!!!!

146

Анонимен

преди 7 години

БакшишЩях да го закарам. Тъкмо по балоете вземам повече.

145

Анонимен

преди 7 години

Улищата са пълни с комплексари и хора, които се изтъкват, че са богати.

144

мнение

преди 7 години

Едно момче с различен поглед върху живота. Надрасло набора си. С достойнство.....Изключение от настоящата младежка действителност. Брово !До класната - Не ви прави чест , че го "забравихте".

143

Анонимен

преди 7 години

Българите сме егоисти и обичаме да гледаме другите да са зле. Ако ром бие съседката, ще глдаме и ще правим клипове за да ги качим в интернет.

142

249,

преди 7 години

"И за тая новина 200 и кусур коментара... Народа испр.стява..."Новината си е важна! Много по- актуална от 90% от тъпотиите, посветени на нечии ***, кастинги, конкурси, политици - *** и певачки!Защото тя изяснява причините за настоящото състояние на нацията и държавата ни - те са такива, защото мнозинството, обитаващо територията на т. нар. ни държава е скотско, болно, безродно, с огромни духовни и интелектуални дефицити.

141

Срам ме е заради вас

преди 7 години

Гледам,че има голяма активност от страна на няколко съученика на Кристиян или на техни родители. Познават се по еднотипните си постинги и по рядката си липса на езикова и елементарна човешка култура. Поспрете се,че още повече ставате за резил,дами и господа!То се разбра колко човещина,достойнство и дори акъл имате или по- скоро нямате.Ако бяхте замълчали на време и не се бяхте впуснали вкупом да тероризирате момчето и жената,която разказа това,което бе нужно, щяхте поне достойно да излезете...

140

Обобщение

преди 7 години

Историята е ясна , гледах интервюто по Нова. Това момче си личеше ,че свито , бедно и на никой не му пука за него. Станало е точно така , както го е описала момичето, което публикува информацията.В момента и класната и класа замазват положението ,че дори и да не беше отишъл на бала , никой нямаше да забележи

139

Анонимен

преди 7 години

Момчето както по всичко личи е притеснително и срамежливо. Не му е било удобно да притеснява съучениците си и е решило да тръгне пеша. Живее Без баща само с майка си и баба си няма как да си позволи да наеме кола. До тук нищо особено. Една жена от входа го вижда и му предлага да го закара до там където ще се състои бала. Той по принуда е приел жеста и въпреки че му е било неудобно. Всичко щеше да си мине спокойно и нормално ако тази жена не беше раздухала случая! Това са нормални неща от живота

138

Анонимен

преди 7 години

Начина по който се изказва това момче,факта че са "мили с него",ми говори какви са и те и класната им.Аз също съм учител и винаги съм казвала и съм се стремяла децата да са ми задружни и винаги да си помагат,да усещат болката на другия.Но ние сме обикновено училище,при нас няма тълпи от родители ,желаещи да запишат деца си,които вече знаят че са нещо повече от другите,само защото са в "елитно" училище.А дали е така?Браво на момчето,което не хленчи и знае че може сам да намери изход от ситуацията

137

Lora

преди 7 години

До ВелизарМда. Втора английска. Родители облечени в дрехи на Армани, с последн модел автомобили, мобилни телефони и какво ли не, които са първи в списъка за бележка до социалните за получаване на детски Голям смях. Дъщеря ми все ме питаше, защо не взимам бележка за детските - почти всички в класа взимали от класната уверение, че ходят на училище, за да получават родителите детски надбавки. Деца, кито имат мобилни телефони за по 1000 лв. Уникална държава, както казват Господарите на ефира!

136

ази до 237

преди 7 години

От злобата и заряда от яд , от съучениците му, кой ще го защити ?Е, няма кой....

135

Анонимен

преди 7 години

Хубаво бе, хора, аз ли не разбирам? Майката на една от съученичките казва, че лимузината била за класната и момчетата...после разбираме, че мъжът на класната й се обадил, да за й каже, че едно от момчетата няма превоз......е така ли не можа тази лимузина да се върне и да го вземат? И това да не е чанта, че са го забравили? Срамота!

134

Tito

преди 7 години

Как не ви е срам да плюете по едно дете, което на такава малка възраст е останало сираче! Никой никога не знае какво ще му сервира животът. А въпросът с транспорта за баловете се обсъжда преди събитието и се знае кой с кого ще бъде в кола и ако са искали, щяли са да се разпределят така, че никой да не ходи пеш или с метрото. Пожелавам на момчето успешно студентството и реализация в живота!

133

до 232

преди 7 години

Точно така е.

132

ази

преди 7 години

Отказал е да каже истината , за да няма сериозни последствия. Като се има впредвид, че няма кой да го защити , всичко и обяснимо. Да не си сирак, беден и болен в България !!!

131

Анонимен

преди 7 години

Спрете да нападате момчето!Поне е имал елементарно човешко достойнство да не се моли на другите да го вземат.Ако беше някое мамино синче или разглезена кифла,така щеше да ревне ,че няма кола,та чак у сръбско щеше да се чуе.