130

kt

преди 7 години

Факт е че момчето е тръгнало към метрото, говори достатъчно.Не бедност, не липса на любов към земята, отвратителните хора ме накараха да напусна Бг.

129

Анонимен

преди 7 години

Все пак е християнче. Мюсюлманче в Париж би взело една кошница ръчни гранати и би им развалило празника.Сигурно ще кажете, че преувеличавам, но точно такива са мотивите на изтрещялниците, които тероризират Франция, а не някакви религии и подобни глупости.

128

Анонимен

преди 7 години

Ами, щом го харесвате, приберете го във вас за себе си, дъщеря си или сина си, според предпочитанията! Хората не щат ремаркета, които да влачат със себе си.Те в колите ще се натискат, щипят ще се хапят, дори могат да не стигнат до бала....Той за какво им е там. Да им свети ли?

127

БВВ

преди 7 години

Нещо класната, родителите и абитуриентите много са се разгневили щом Весна и Кристиян отвсякъде са се втурнали да ги извиняват, отчаяно опитвайки да говорят как станало недоразумение и колко всички били готини и великодушни. Всъщност това не е ли най-голямото доказателство колко зле са постъпили? Ако бяха невинни, нямаше да си служат с такива комсомолски прийоми за оневиняване пред обществото.

126

Слава Россия

преди 7 години

...Изгледа тъжно момчетопоследната мощна кола.Въздъхна, пое към метрото!И възмъжа!

125

паказ

преди 7 години

Пълен бОклучарник е днешната завършваща *** .Само извинения - не бил попитал не бил казал .А като го познавате толкоз добре , защо никой не го попита с какво ще доийде с каво ще се предвижи ... ?Извинявате се с *** изказвания след като ви разтръбиха по медиите ....А класната -Антоанетка да се замисли какви хора е възпитала от 9 до 12 клас - браво госпожо ..

124

Анонимен

преди 7 години

Ами и той не разбира сякаш, че са постъпили неприлично с него! Иначе би се врътнал и хайде в къщи или при каката ако е по хищна!

123

Учителка

преди 7 години

Странно ми е поведението на класната. Не мога да си представя да се кача в колата и да тръгна, без да съм изпратила всички ученици. Дори мъжете около мен (приятели и роднини) непрекъснато ми правят забележки, че ги подкарвам като стадо, когато минавам през врата имам навик да изчакам всички да минат и аз минавам последна. Това са обичайни навици за всеки учител.

122

201

преди 7 години

Само да добавя, че това бе при социализма.Предприятието и партийците се погрижиха за жената с 5 деца, останала сама и станаха хора. Работа, жилище, спокойствие...! Сега си представете сама жена с 5 деца да се вдигне от село в града и да оцелее.

121

Анонимен

преди 7 години

Защо направихте от един здрав, прав младеж в разцвета на силите си, зорлем жертва???

120

Анонимен

преди 7 години

Спокойно, Кристиан! Един точно като тебе беше, много деца, баща му почина без време от пиене и последвал уличен замръз. Добре помня, бе втори клас, майка му го изпратила за пари назаем до нас.Другите не ги брояха за хора. Моята майка и тя толкова е имала, извади и му даде 2 железни лева, мисля с паметника на Съветската армия от едната страна.... Сега човекът е супер, спонсорира повечето културни дейности в общината, а тогавашните гъсзари му правят компания и стоят диван - чапраз.

119

До 161 Анонимен

преди 7 години

Весна е застанала с името си и позицията си, действала е както е сметнала за правилно, а ти си Анонимен и най-вероятно или си един от презряните ученици, или някой то техните родители.Затова замълчи и се замисли, защото резилът е голям и много правилно рахата ви на бала е бил съкрушен. Каква гадост, наистина - да похарчиш няколко хилядарки, за да блеснеш и то така добре - пред цяла България!

118

Анонимен

преди 7 години

До чалгарско поколение Абсолютно съм съгласна с теб!Много точно написан коментар!

117

Анонимен

преди 7 години

192, не всички суученици са се отнасяли грозно, но наистина имаше една групичка *** и се опитаха да се налагат. Момчета, гаменчета! Сами не се опитваха, знаеха, че съм размятал техни съгражданчета по тепихите, ошамарих 2-3 насаме, свързах се с влиятелни юнаци, препоръчани от братовчед ми боксьор, който влезе в казармата и ме остави на тях и всичко кротна.

116

БВВ

преди 7 години

Нямам съмнение, че това се е случило и всички са отказали да го вземат - било то като са се направили на невиждащи или като директно са отказали. Виждала съм подобна реакция в едно друго елитно училище преди точно 15 год - всички напуфкани и нахакани си покриха главите в пясъка и заслепени от еуфорията си, забравиха да са хора. Само че нашата класна ги сложи в 2 редици. В крайна сметка момчето вече имаше кола - моята. И другите въздъхнаха облекчено. Тук класната не си е свършила работата.

115

Tina

преди 7 години

Стадният комплекс се проявява и при завършващите младежи.Стадо...Еднаквост...Овце, еднакви в ума, външността, разбиранията. Овце, които се вкупчват, когато има заплаха и реагират блеейки по форумите срещу различния, когото явно отдавна са отхвърлили като "черната овца"...Такова е и бъдещето - стадно... Не могат да оцелеят извън стадото. Така е с всички ни.Да са живи и здрави различните! Те дърпат света!Дано момчето е живо и здраво и реализира мечтите си!

114

Анонимен

преди 7 години

Не бил ги попитал! Каква стена сте издигнали между съученика си и Вас, за да не смее да ви попита? Весна и Динко Ямболски - кандидат президентска двойка!

113

8888

преди 7 години

Напълно го разбирам момчето. И аз преди години учех в Търговският техникум, сега Търговско-Банкова Гимназия, бях с квота от провинцията заедно с още 3 деца, такава изолация, и от съучениците, и от учителите, никой не говореше с нас, защото сме селянчета, подигравки, унижения, само едно момиче ми подаде ръка да се социализирам, за щастие отличничката на класа- Благодаря й! Да си на 14-15 години аутсайдер в клас от снобски настроени деца, наистина стресиращо, но закаляващо духът!

112

Анонимен

преди 7 години

Аз бала го започнах с двете най грозни съученички, защото нямаше кой да им кавалерства. Милосърдие! С тях минах по главната пред целия клюкарски елит и сетне в ресторанта само с тях. Но на втората вечер в друг ресторант след полунощ ме нападна класната. Тогава я имах за голяма и красива кака. Останала сама, беше на 28-29 години! А двете малки грозотии сега изглеждат по хубави от тогавашните уж красавици. Много по хубави. Защото тогава са разбрали, че трябва да се стягат и на никого да не разчит

111

osho

преди 7 години

Ми те прекрасни деца, бе. Според родителката на едно от тези прекрасните. Пък той виновен, че не попитал. Иначе ако бил попитал, те всичките щели да го закарат. Всички видяхме какво е положението и колко струват тези "деца" със собствени автомобили. Пък ако автомобилите са ги карали родителите, значи възрастните, които не са се погрижили всички да отидат заедно са дваж по-прекрасни.