10

Бай Иван

преди 7 години

Последните 2 г. медиите правят от мухата слон. Толкова са го закъсали за сензации че вече си измислят такива. Относно Кристиан, недейте да съдите нито него нито съучениците му. Не знаете кой какво е направил, може съучениците му да са ***, но може и той да си е заслужил да бъде "отритнат".

9

Стефан Гашпаров

преди 7 години

Какво има да се коментира, щял ли е според ВАС някой да се върне, едва ли , всеки се спасява поединично.Момчето няма да има се моли. ха ЗАщо се продължава да се лансира този тип версия за пред медии и прочиие. ИЛИ ХОРАТА СА СЛЯПИ ИЛИ ПРОСТО ТАКА ИМ Е ИЗГОДНО . ХОра огледайте се около себе си - -погледнете се и в огледалото ,и си дайте реална оценка кой какво е направил и би направил в ситуацията.На Жената която го е закарала и свалям шапка .Така бих постъпил и аз в такава ситуация.

8

Анонимен

преди 7 години

До Кофти: Тази държава си заминава също, защото хората са неграмотни. Истории е множествено число на история. Това с Й в края на дума в множествено число незнам коЙ *** или коИ ***.анари го измислиха.

7

ira

преди 7 години

Взели ,невзели ,хайде стига.Милиони пъти в половин вековния си живот оказвах помощ на хора в неговото положение.Само веднъж съм чула "благодаря".Но за сметка на това моето дете беше прието прекрасно навсякъде по света. Мисля,че по тоя начин някак си Всевишния ме е възнаградил за добрините които съм правила.Наскоро синът ми сподели,че му е било мъчно когато шведите от студентската му група все го канили на пътешествия и партита,но той измислял причини за отказ.НИКОГА НЕ КАЗАЛ,ЧЕ НЯМА ПАРИ.Научила съм го,че и последните стотинки да брои,никога да не се оплаква и да предизвиква съжаление към себе

6

Анонимен

преди 7 години

до 7Никой не го е зарязал! Той не е казал на никой че няма кола. Откъде могат да предполагат че няма кола съучениците му?

5

Анонимен

преди 7 години

Каквато и да е историята, явно момчето не таи злоба в себе си, за разлика от много други, включително и тук коментиращи.Пожелавам му да е жив и здрав, и да успее да се реализира в живота.

4

глупости,

преди 7 години

Момчето са си го зарязали като стой та гледай и сега правят некъв зверски ПиАр, за да не пострада реномето на даскалото.

3

Анонимен

преди 7 години

Хората в България не уважават човека до себе си и заради това ще си остане *** дупка

2

Анонимен

преди 7 години

Ако беше тарикат, щеше да използва тоя положението си и да каже на лелката- не аз съм пеша, не ми трябва никой да ме качва!

1

Анонимен

преди 7 години

Дайте да го съжаяваме тоя лузър, а? Такъв ще си бъде и в живота- че даже и е лъжец. Махайте го тоя от главна страница бре!