170

Анонимен

преди 7 години

"Живота се обръща.Тези които са били нагрубявани и отритнати развиват много по силно чувство за самостоятелност и амбиция."За съжаление не е така. Отнасяли са се изключително жестоко с мен без причина или с абсурдни обяснения като това, че гласът ми бил грозен и ги дразнело като говоря. Резултатът - депресия, самота и проблеми със самочувствието с години. Със самостоятелност и амбиция в днешно време не се успява толкова лесно. Успява се с връзки. А връзките ги имат точно те.

169

Ивелина

преди 7 години

Най-близките му приятели-съученици със сигурност са знаели, че той няма кола, която да го закара на бала, нали така? Но никой от тях не се е сетил за него...? И още нещо: класната му , също е знаела прекрасно семейното му положение, но и тя не се е "сетила"! А съвсем нормално е момчето да се притесни и да не каже на никого... С това не изкам да кажа, че останалите деца са лоши, просто са били невнимателни и непричастни..., което говори лошо за цялото наше общество!

168

нина

преди 7 години

До ,,,,272 И всичко това пред погледа на учителите, при негласното тяхно одобрение и поощряване на жестоко отношение към някой скромен и талантлив съученик , с добро сърце и добра душа. И има лице да се оправдава, не се срамува и от това, че Кристиян и майка му ги оправдават и омаловажават случилото се. Но всички те знаят истината и никой от тях няма да я забрави. И като знаем кои стават учители - дипломи с тройки, без приемен изпит и кретат през цялото следване - та после учат децата ни!

167

Анонимен

преди 7 години

Защо ли имам чувството, че Кристиян се явява събирателен образ, в който се припознават доста от пишещите във форума?

166

Анонимен

преди 7 години

Във Велико Търново класната на сега завършващи ученици им организира бал със заря, платен от нейния джоб, шоколадови покани и страхотно изпращане, защото децата са от краен квартал и са доста бедни! Браво на г-жа Веселка Василева от СОУ "Владимир Комаров" , Велико Търново. Другите класни да взимат пример от нея!Класната е като втора майка! Ако някой е станал даскал или лекар за пари, не е за такива постове, тези две професии са призвание и се работят с достойнство и чест, въпреки всичко!

165

нина

преди 7 години

На добър час, Кристияне! И знай, че ти ще успееш в живота! Колкото и после всички, а и ти да ги оправдаваш, това е често явление - цял клас да са безпричинно жестоки към някой свой съученик! Дори те не могат да си обяснят защо го правят! Ти имаш добро сърце. Желая ти здраве, късмет, много щастие и успехи в живота! И да ги защитаваш всички тях, без изключение, ти никога няма да забравиш каква е истината!Дори не се срамуват целият клас и класната да пишат опровержение.А какви учители имахме ние!

164

Психолог

преди 7 години

Тъй наречените Лузъри и Аутсайдери се оправят по добре в живота от "популярните" ученици и това е доказано от психолозите.Живота се обръща.Тези които са били нагрубявани и отритнати развиват много по силно чувство за самостоятелност и амбиция.Те знаят как да губят и винаги са готови за Зима очаквайки лятото.Проблемите не ги възпират защото от малки знаят какво е да имаш проблеми.Кристиян ще се оправи в живота но когато постигне висок социален статус ще развие омраза към определени групи хора.

163

Огорчена

преди 7 години

И какво се оказа? Кристиан се извинява, че не "бил питал" и "били мили". Класната цялата в бяло, момичета танцували с него да не се "чувства" изолиран (от това направо ми се догади, все едно му подхвърлят милостиня), а съучениците му пълнят статиите с анонимни грозни и НЕГРАМОТНИ коментари от типа "***, баболюб" и подобни . Алоу, ВТОРА АНГЛИЙСКА, засрамете се, бе!

162

,,,,

преди 7 години

УЧИЛИЩЕ ,КОЕТО АМПУТИРА ДУШАТА НА УМНИТЕ И СКРОМНИ УЧЕНИЦИ-НЕ Е ДОБРО УЧИЛИЩЕ.

161

......

преди 7 години

Весна много добре е предала случката -която не е единствена. Студени, егоистични, злобни отношения. И учителите се правят, че нищо не се е случило- вината им за атмосферата не е малка. Училище, което бълва егоистични парвенюта не е елитно. УЧИЛИЩЕ ,КОЕТО АМПУТИРА ДУХA НА УМНИТЕ И СКРОМНИ УЧЕНИЦИ-НЕ Е ДОБРО УЧИЛИЩЕ.

160

nina

преди 7 години

"Айде стига глупости.Кристиян е бил нагрубяван и обиждан от съучениците и на това съм била свидетелка. Георгиева винаги си е затваряла очите все едно нея интресува.А сега най-нагло лъже!!!!"Бас ловя,че тази учителка милee за благото на останалите си,не-социално слаби ученици...Ако беше достоен човек,щеше да си наведе главатa и да каже,че е сгрешила.А тя се оправдава като първолкасник.Толкова може жената.

159

10

преди 7 години

Е, като са толкова мили, защото стана така с него? Училището е шега, която не трябва да се взима насериозно! То създава лицемери!

158

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите (99% преразказ по картинка) си давам сметка, че има много нещастен, неудовлетворен и комплексиран народ. Лично мен ме втриса като започнат вариации на тема "изгубеното поколение", актуална още от времето на Платон. Оставете ги тези младежи, какво сте ги захапали толкова.

157

до 263

преди 7 години

Да не иска в дъжда да се придвижи с удобен транспорт както всички ?

156

nina

преди 7 години

Не й прави чест на тази класна да се оправдава толкова нелепо пред медиите-какво значи ,че той не бил казал-тъпана ли да бие момчето?До колкото разбирам,това момче не е от вчера в класа й,а от 3 години,така че ме съмнява да не е наясно със семейното му положение и възможности.,.И класната не трябва ли да тръгне последна все пак,след като се увери,че всичките й ученици са ок?Ама как ще закъснee за купона жената,горката..

155

Анонимен

преди 7 години

Кристиан иска да напусне скапаната ни страна със сигурно не е видял никаква помощ от държавата и със сигурност има достойнство за да не моли за съчувствие.Такива хора с достойнство напускат България .

154

#

преди 7 години

Мого глуповата история!И аз си ходих на бала преди 20 год с градски транспорт.всичко заради едно ЕЖК...А дали не е възможно момчето да НЕ Е ИСКАЛО да се вози с тях?А до "моралистите" - дела трябват, а не думи!Да не би да спирате по ъглите и спирките в дъждовно и ледовито време и да возите бедните деца... жени... хора?Егоисти с претенции за моралисти :)

153

Запозната

преди 7 години

Айде стига глупости.Кристиян е бил нагрубяван и обиждан от съучениците и на това съм била свидетелка. Георгиева винаги си е затваряла очите все едно нея интресува.А сега най-нагло лъже!!!!

152

Анонимен

преди 7 години

Kristiane, ela pri men , momcheto mi! Shte ti dam rabota i dostoen jivot van on kochinata! Za da stanesh konsul triabva da prodadesh dushata si na politicite. Pishi mi: toskobojcev***gmail

151

Стига лъжи!

преди 7 години

"Бях изключително тъжна и се почувствах изключително самотна, като разбрах, че синът ми е тръгнал сам на бала. Както се чувствам непрекъснато", каза Юлиана Гатева. Това казва всичко! Всичко останало СА ПРОСТО ОПИТИ НА КЛАСНАТА И КОМПЛЕКСАРИТЕ ОТ КЛАСА НА МОМЧЕТО И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ ДА ЗАМАЖАТ СЛУЧАЯ! Ако на някого МУ ПУКАШЕ ЗА НЕГО НЯМАШЕ ДА ГО ЗАБРАВЯТ! МОМЧЕТО НЕ Е НЯКАКВО БЕЗДОМНО КУЧЕ ИЛИ КОТЕ! Или пък е ... Сега вече ВСИЧКИ СА МНОГО МИЛИ И ЗАГРИЖЕНИ, АМА Е ПРЕКАЛЕНО КЪСНО! След дъжд качулка!