214

Надменния

преди 7 години

Показателно е какви лицемерни съученици е имал през последните 4-5 години . Изглежда , че егоизма и надменноста са били водещия фактор при тяхната комуникация . Слава богу , че момчето се е оттървало от тези "съученици" . Пожелавам му на добър път и да знае , че увереноста се придобива , но да не се бави прекалено много с трансформацията защото ще бъде един от лузърите на нашия скапан живот

213

!

преди 7 години

На мен лично от цялата история ми направи впечатление най-вече едно....В едната кола била класната значи. И тя, този човек, който уж трябва да възпитава децата на морал и човещина въобще не е счела за нужно да помогне на своя подопечен ученик в последния му ден. Най-вероятно се е навряла в лимузината на някой свой любим ученик, да не си помислите, че тя ги възприема като равни. Идея си нямате какви *** обучават децата ви. А те, ако са будни, са в пъти по-образовани от самите днешни "учители".

212

53366 Ира

преди 7 години

Нагли *** консуматори,кой знае какво постигнали завършили едно мизерно образование на гърба на мама и тате.Че и броят на всичко отгоре ГЕРОИТЕ.Плюя на такива *** без сърца и мозъци.

211

Любопитен

преди 7 години

Цял ден следя тази драма. Някой запознат и свидетел от първо лице ще ми разкаже ли какво всъщност се е случило и как е "лъсналата истина"Благодаря!

210

Анонимен

преди 7 години

Тази идиoтщина, трябва да спре!Организирайте децата и отидете на екскурзия, в България, в чужбина, нека прекарат хубаво!Не е нормално това което става!

209

Анонимен

преди 7 години

Живея в един от големите български градове! До една от елитните гимназии-Търговската! Незнам защо, но тази година нещата са доста вяли! И като цяло слаба работа по улиците! Дали на родителите им умаляха башовете или на децата им дойде акъла!? Или просто стана една отживелица в която се хвърлят само шепа първенюта и мутри прахосващи грешните си пари!?

208

ска

преди 7 години

До Истината лъснаа какво всъщност се е случило,че стана интересен филмът:)

207

Анонимен

преди 7 години

Все пак всички сме ставали свидетели на подобни ситуации. В случая може истината да е друга. А идеите на Маркс са си чисто и просто еретични мисли , поръчкови при това.

206

Анонимен

преди 7 години

добре де, жената пуснала поста във ФБ го изтри и опровергадокога "новинарските" сайтове ще разнасят тази неновина?

205

Анонимен

преди 7 години

След 300 коментара от всякакво естество историята се обърна на 180градуса. Нека коментарите започнат отначало.

204

mdaa

преди 7 години

Не съзнанието на хората определя тяхното битие, а напротив, тяхното обществено битие определя тяхното съзнание. Карл Маркс,

203

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 257Възмущаваш се от действията на авторката/госпожата, но правиш ли нещо по-различно от нея с изказаните предположения?

202

Истината лъсна

преди 7 години

И накрая се оказа, че "срамежливкото" освен всичко друго се оказа и лъжец. Но нищо, защитавайте си го момчето - България обича слабите, безпомощните, срамежливите, бездейниците, нищоправещите. Аааа, и лъжците.

201

Анонимен

преди 7 години

Абе то и Бойковата партия не получи мнозинство, но "управлява". Направете справка в сайта на ЦИК. Едва ли събира 14% от гласоподавателите в България. Мижава подкрепа! Както виждате мнозинството не е определящо, и не може да промени нищо. .... Докато не се намери един нов Левски...

200

тя

преди 7 години

Аз съм срещала изключително добри , възпитани , умни хора , което дори ме е учудвало , че ги има в днешно време !

199

Анонимен

преди 7 години

Абе не познавам момчето, но съм сигурен че 80% от съучениците му са гов-на, същото казвам и за "класната" !

198

Анонимен

преди 7 години

"Добре де само на мен ли ми се струва че ако след 5г. са били заедно 30 човека вкупом избягват 1 то проблемът е в единия човек, не в трийсетте."И аз мисля като теб. 5 години да си по цял ден заедно със своите съученици и да не успееш да завържеш и едно приятелство... Не говори добре за момчето.

197

Анонимен

преди 7 години

Много се дразня, когато някои хора започнат да се изявяват като върховни съднициРаздават морални присъди, без да са запознати със ситуациятаВ случая госпожата познава ли изобщо момчето, че се изказва така категорично?Тя самата признава че за пръв път го виждаслед като не го познава, как си позволява да съди хората, които го познаватАми ако е престъпник, ако е наркоман, ако е доносничил срещу съучениците си?Тя откъде знае какъв е и защо го избягват?Не трябва ли да попита и другата страна?

196

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаСаше Саше ... не става въпрос за момчето , става въпрос за останалите като теб ... инвалиди .Когато на човек му липсва част от тялото е инвалид . На вас ви липсва мозъка. Сърце не сте имали никога и ставате болшинство ... та това е проблема !Бедни ще има винаги , за хора се съмнявам ...

195

анонимен

преди 7 години

Дано поне да е боднал вечерта някоя нафукана кифла...ахахахххххх