254

pipi

преди 7 години

Вероятно никой от класа му не е знаел какво му е пложението и докато са си говорили кой с Смешници.... *** е, че накрая жената, която разказа историята ще излезе виновна. И се извинява, а НЯМА ЗАЩО. Всъщност тя е нормалният човек тук - единствения. Чак не мога да повярвам как всички са бели и добри, той просто не бил попитал, дали ще го качат. Но няма ненаказано добро.

253

анонимен

преди 7 години

Да е живо и здраво момчето,и да има по-вече хора като Весна.А пък вие,като не можете да се зарадвате на хубавата новина,поне не пишете да се излагате.

252

cat

преди 7 години

Всичко се връща.

251

Анонимен

преди 7 години

Да си беше взел костюм по мярка и можеше и да го качат в колата.

250

Анонимен

преди 7 години

Голяма чудо станало. Аз отидох пешком със скромна рокля взета на заем защото не исках да натоварвам майка ми, която ни гледаше сама а сестра ми беше студентка. Живота си продължава и всичката тая суета въобще нямка смисъл.

249

Анонимен

преди 7 години

Ами днес е бил щастливия ден в живота на младежа. За последен път с префърцунените си съученици чалгари. То си е повод за радост.

248

Анонимен

преди 7 години

Такива са особеностите на чалга поколението.Ако не си "тарикат" или перхидролена фуста с жартиери, не ставаш.Толкова да са заблудени и опростачени , че направо ми става мъчно за тях.

247

aia

преди 7 години

Все ми е на акъла, че съучениците не са забелязали по какъв начин пристига момчето. Трябвало е специално да ги попита, за да се сетят да му предложат транспорт? Слепи ли са? Да, бе, да. Оправдания всякакви, както казваше един прЕател...

246

Анонимен

преди 7 години

nqma kak da sa hora s zaplata 500 lv v BG, pri polojenie, che ti triabvat minimum 1000, za da jiveesh normalno !Thank you na bb..cc..... i EU za uredenata darjava

245

о колко смут

преди 7 години

О колко смут в душата за едно ходене пеша. О, колко смут за убития лъв. О колко сме възмутени за това, че хората ядат месо. О колко сме покрусени, защото не виждаме, че нямаме нито мнение нито прав0 на такова. Защото се кланяме на жертви отпреди векове, а сме слеп1 за вертвите всяка минута. ) какво двул141е окакъв пана1р на суетата. ) жалко, че е навсякъде п0 света. България е най-великата държава, 0 к0лк0 жалк0, 4е Българ1те не г0 разбират и в1ждат.

244

Анонимен

преди 7 години

Това се случва само в гимназиалните и средните училища защото там всички са простаци и *** от най най долните семейства деца на родители пияници и да не ми се правят като всички знаем тези роклички и костюмчета са на кредит както и ЛИМУЗИНАТА и до всички столични абитирионти *** СТЕ от сега показвате че нищо няма да стане от вас

243

Анонимен

преди 7 години

Накрая се оказа, че момчето било попитало само един съученик. Май ще излезе не чак толкова драматична историята.

242

Анонимен

преди 7 години

Сега младежът да осъди клюкарката за злепоставяне в публичното пространство и уронване на престижа и ще си спечели за мерцедес, а и клюкарката ще внимава с лакардиите после.

241

Край

преди 7 години

Май се казва Бугати колата. както вече писах не съм им гледал ценовата листа щото едно да взема и съм приключил.

240

Dessy

преди 7 години

Животът е колело. Днес с метро, утре с мерцедес. А тези "гъзарчетата" с колите под наем :) ще му търсят пари назаем :)

239

Анонимен

преди 7 години

До КрайВярваме ти, че може да си купиш "Богати " , ама първо му научи името :))

238

Край

преди 7 години

А Весна е добра - много добра - винаги мога да я прасна.

237

Край

преди 7 години

На бала си отидох с трамвай 10 сега мога да си купя кола каквато си искам /Богати, Кьонсег и ламбо ще ме озорят/. Кристянчо обаче си е аутсайдер - дано да има късмет.

236

dp

преди 7 години

Такава селения е в БГ, от какъв зор трябва да се показват с коли които не притежават.Или които притежават, все селения е да се хвалиш с нещо, което си купил.Смачкана му работа.

235

Kiko

преди 7 години

Е тея са били некви ***...Иначе имс и свестни хора като да не повярваш