234

Анонимен

преди 7 години

До Баба ВасилкаЯ, и Баба се е нас.рала...Честито, бабо!;)

233

Анонимен

преди 7 години

Докога в родината ни бащина - тази простащина?! Р.Ралин

232

Чудомир

преди 7 години

ХА ха,ха....ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ!Две и шеста ,синът ми е абитуриент.Първо поиска да му взема костюм на заем и ду му дам предвидените парички.Второ, в уречения ден съм платила на едно близко момче да откара нашия човек до Слънчев бряг с лъскава лимузина.Трето, първия му приятел и съученик моли да откарат и него,естествено искането е уважено.Неговите родители,след като тръгва колата демонстративно се врътват и едно МЕРСИ не казват,може би си мислеха ,че може да им поискам пари,за безплатния превоз

231

Баба Василка

преди 7 години

Тържествени дни, биха били, ако младежите бяха възпитани, грамотни и трудолюбиви. Но едни хрантутници и готованковци, не заслужават ласкателства!

230

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност подобни истории има, но в тези тържествени дни да праснеш подобно обидно заглавие е ярък пример за пошъл вкус! Някои журналисти страшно си падат по дефекация на публично място...Натура, какво да ги правиш ;)

229

Анонимен

преди 7 години

Завършили едно средно голяма радост утре ще ги видя как ще висят в бюрото по труда за работа

228

Иво

преди 7 години

Поучителна история, и много тъжна. Показва човешката жестокост и простотия. Това момче ще успее в живота и ще стане достоен човек. А другите участници в тази случка ще затънат в простотията си и духовната си нищета.

227

Анонимен

преди 7 години

Днеска в лимузина утре в маршрутка

226

Анонимен

преди 7 години

Дойде време на изпратим поредния випуск - бъдещи касиерки в хипремаркети,работници на бензиностанции,пазачи и шофьори.Е,все някой смотлоьо/ла ще стане доктор или инженер ама той ще емигрира,така че не се брои.Оставете децата да изживеят единствения ден в който ще се почустват нещо различно от утайките,каквито ще бъдат цял живот.

225

Баба Василка

преди 7 години

Госпожа Весна Видева е била подложена на психичен тормоз от пряко засегнатите и е била принудена, да се извини за КАЗАНАТА ИСТИНА!!!! ЕТО КОЛКО ДРАЗНИ, КАЗАНАТА ИСТИНА!!!!

224

Анонимен

преди 7 години

А защо не попитахте Кристиян какво мисли по въпроса и дали е съгласен да се публикуват подробности от случката и да се цитира името му?

223

Анонимен

преди 7 години

Защо се е превърнало в традиция това мало.умно и прос1ташко рьвяне в деня на бала? Защо момичетата масово се обличат с платове за пердета си правят прически тип Павиан или Стара градска лелка? И защо демонстрират толкова гордо какви не-девойки са? Човекът, който даде пример за абитуриентите в Австрия знае отговора. А вие, родители на абитуриенти, знаете ли го?

222

пирожка

преди 7 години

Слушайте, да не плюете метрото ей! Бате ви Бойко сам го построи и плати това метро да ходят абитюрентите с него на бал.

221

Смях в залата

преди 7 години

До номер 278Не проблема е, че е вървял пеш, а отношението на лицемерните му съученици.

220

до даскал1

преди 7 години

Не си прав - няма да успеят в живота тези дето са подигравани- Успяват нахалтните ,арогантните и безнравствените- Факт! Огледай се кои ни управляват,кои "момичета " са по телевизиите нон стоп, а знаеш ли колко умни и добри хора ровят в кофите?

219

Анонимен

преди 7 години

Какво се възмущавате ? Вас возят ли ви на яхтите си господа богаташите ? Канят ли ви в дворците си ? във вилите си на екзотични дестинации ! Това е положението ! Като унижиш слабия си избиваш комплексите за малоценност. Най-алчния,най-простия,най-комплексарския народ сме - Затова сме на това положение !

218

Аз

преди 7 години

А какъв е бил проблема да пътува с метро?

217

ddff

преди 7 години

До Анонимен 277нещо не вярвамако са му платили куверта, нямаше да допуснат в дъжда да ходи пешоще малко ще кажете, че са го облеклихубавото е, че са се засрамилино защо все реагираме след свършен факт?

216

Анонимен

преди 7 години

Нещастници - и класната, и съучениците на момчето!Желая всичко най-добро на това момче, дано Господ му помогне да постигне мечтите си!

215

!

преди 7 години

Всъщност се оказа, че класната се е интересувала къде е останало момчето, което й прави чест! Моите извинения към класния ръководител. Това обаче няма как да го разберете от медиите, те все пак търсят единствено и само скандала и жълтото. Колко ме е гнус от тях не е истина. С подобна публикация съсипвате професионалното реноме, а и живота като цяло на една жена, долни драскачи. А иначе е имало и "съученици", които все пак са изоставили момчето....за тях по-добре нищо....