48

Хъммм

преди 8 години

Всепризнатият Лидер на венецуела (Уго Чавес) приживе водеше предаването "Добър вечер , президенте" и в него решаваше проблемите на хората - та наш Боко с фейс-решението на ситуацията се извисява на нивото на комунистите от 3-тия свят

47

Анонимен

преди 8 години

Когато кмет от ГЕРБ се издъни веднага свалят доверието от него!Ето това е разликата с комунисти и депесари - те си бранят *** до край!Затова трябва ГЕРБ да е начело на държавата, поне следващите 20 години.

46

Анонимен

преди 8 години

Рейзи ... що за фамилия е това, на орка или на ястреб ?!Явно е кадър на ДПС!

45

до 50

преди 8 години

Рейзи е кмет на ГЕРБ, не се подвеждай от фамилията му.

44

Анонимен

преди 8 години

Това е ИДИОТСКО!!премиер да се обазда на селски кмет за преграден път.Това е ЛУДОСТ!!И .......... кмета вчера обясняваше че нищо не пречело плажуващите да ходели 50-100 метра пеша сега обяснява че преградата е сложена "За безопастноста на хората" и "Липсата на спасители".Вместо прокуратурата да го АРЕСТУВА НЕЗАБАВНО за самоуправство и т.н. ние видяхме .........."РАЗБРАХМЕ СЕ"!

43

Българин

преди 8 години

Никой не може да ми иска пари, че отивам на плаж който е за всеки. Това е резерват и мога спокойно да го разглеждам, мога да се къпя и сам да взимам решения дали е опасно или не. Никой няма да ме накара да дам пари на някой чичко с дебел врат само и само да може той да е добре. Това е все едно да отида на Пирин или Рилските езера и някой да ми иска пари, че ходя в планината. АЙДЕ МОЛЯ ТИ СЕ ! Бал*к

42

Анонимен

преди 8 години

През оная работа ми е как ще гласуваме- с бюлетини или електронно. В единия случай се подменят бюлетините, в другия- масивите с нули и единици. Ако с гласуване се променяше нещо, щяха да забранят изборите. Я си спомнете какво стана с Алиенде в Чили.

41

Анонимен

преди 8 години

Явно само Борисов умее да се справя с проблемите.Тия неща ги имаше и преди, но никой не пишеше за тях, защо ли ?!Защото само комунисти и ДПС са окупирали кметските и държавни места!

40

Анонимен

преди 8 години

Този Рейзи е пълен ***! Гледах го сутринта колко глупости наговори, колко бил загрижен за сигурността на почиващите, щял да направи велоалея и място за тичане, нямало охранители, щяло да има паркинги, естествено платени, и естествено лафки да продават помия на хората и т.н. Пълен ***. Това едно от последните което е по-чисто и се пази от тези които ходят от десетилетия. Лично семейството ми за 14 дни събира около 20 чувала *** от плажа и ги изхвърляме в града. Селяка искал да ***!!!

39

Анонимен

преди 8 години

Кой каза, че нямаме електронно управление?

38

ИСТИНАТА

преди 8 години

Добре че е Борисов , че като се появи някой самозабравил се , да има кой да реагира ...Ако беше друг , щеше да има , ами той пътя е общински , имат си кмет , хората са го избрали ...а сега Бойко звънка и нещата се решават ...защо всички се правите на луди , че всичко от десетки години се решава точно така с едно Алоо ..Ало , абе имам един човек за ...Добре ще го оправим.....От десетилетия точно така се случват нещата в БГ ..с обаждания и кой на кой бил човек

37

Анонимен

преди 8 години

Само аз ли си мисля че това е част от сценарио с предизборен привкус ...сега остава да звънне и на пловдивския кмет Тотев и да му "набие канчето" за античния театър !!!!!

36

до 36

преди 8 години

не ги съди строго хората,които пишат-все пак са на заплата и трябва да отчитат дейност

35

до 42

преди 8 години

И тоя селски дерибей от кои е. Кой го сложи там. Я помисли още веднъж.Не е ли героят Бойко Борисов.

34

Анонимен

преди 8 години

Браво, другарю Борисов.Явно в банановата република, номерата от банксянски вечеринки, все още вървят.

33

Анонимен

преди 8 години

За озаптяването на някакви си селски дерибеи да се налага премиера да се намесва?!Няма съд, прокуратура, нищо. Тоя мишок Цацаров, дай му само да мънка и да се оправдава по телевизията.Е, нема такава "държава"!

32

Анонимен

преди 8 години

тц, искам снимки как Бойко изтръгва оградата с голи ръце, мята я в морето, скача отгоре и и отпрашва да търси удавници(за предпочитане - рускини)... друго не важи

31

Анонимен

преди 8 години

Ало, днес съвсем се оляхте с платените пубикации

30

Анонимен

преди 8 години

"...премиерът ми се обади, по-точно аз му звъннах, каза Рейзи. Кметът на Созопол уточни, че маха оградата "защото е преценил". На тоя австралопитек всеки ТРИ от ДВЕ думи са му лъжливи!!! И най-лошото е, че всеки ТРИМА от ДВАМА наши политици - са точно такива като Рейзи!

29

Анонимен

преди 8 години

Мутрите засега леко се снишават. От намисленото обаче едва и ще се откажат.