28

Балкански синдром

преди 8 години

от коментарите едно разбирам , че каквото и да направи Борисов все е виновен , за една част от пишещите.Ако не беше се намесил , щеше да има 200 коментара в каква държава живеем да не пускат хората до плажа .....Ако се оправят нещата , защо са се оправили , Борисов трупал дивиденти.Като уволни пияната зам министърка на туризма , пак беше , ааа защо е уволнил нея , а не ......ама ако не беше е уволнил , още щяха да го питат за какво е държи , срамота ...

27

Борисов Секурити лтд

преди 8 години

от утре откривам гореща линия за сигнали и проблеми на гражданите. само ми давайте точни координати кой къде какво, да не стават грешки, нали. От вас искам само да гласувате за мен, аз ще се грижа да нямате проблеми ... иначе ще трябва и на вас, да ви се обаждам, нали

26

Анонимен

преди 8 години

"Той повтори, че този път (затворения с ограда участак, бел. ред) на никого не служи, тъй като предназначението му е отпаднало. На въпроса, защо тогава е нужно да бъдат харчени пари за ремонта му, както самият той информира по-рано днес, кметът отговори: "Еми ще го ремонтирам, какво да го правя... На есен ще обсъдим.' хехехе, дърти гербави номера... кой го зададе точно тоя въпрос бе

25

Беселина

преди 8 години

До АнонименДобре е казано:Отново гледаме нискокачественото театро "Лошият кмет и добрият Премиер".Искам само да попитам, кой го сложи този кмет - Орешарски или Станишев може би ?*** народ, 100% си заслужавате съдбата.Ще изгниете в ***.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2015/07/28/alo-borisov-e-i-ogradata-na-pytia-sozopol-primorsko-padna.271462

24

Анонимен

преди 8 години

Каката май открито се подиграва на Магнолията. Тази "държава"........ от фейсбука ли вече...

23

Анонимен

преди 8 години

Боко бръмчи из Фейса....Туитър му е сложен....

22

Анонимен

преди 8 години

Този Рейзи не беше ли гадже с порнозвездата-нотариус Линка Чуткина?

21

ineD

преди 8 години

току що в социалните мрежи излезнаха снимки, на които се вижда брутален изкоп точно под пътя, та не знам какво ни баламосва Бойко, че оградата е била заради неохраняемостта на плажа

20

хаха

преди 8 години

вие заслужавете отново да се върне положението от преди 2 години ...тогава нямаше като Борисов 2 дена протести и той подава оставка , не искал насилие по улиците на София ....След това след коалиция ДПС , Атака .... над 300 дни протести , нямаше кой да ги чуе , имаше си огради , кордони и това е ...Тогава по добре ли беше , че във всяко решение се виждало , че Борисов грейвал ...да ама който и случай да се раздуха , било с бетон на плажа , полицаи биячи , все се намира правилното решение

19

Анонимен

преди 8 години

Отново гледаме нискокачественото театро "Лошият кмет и добрият Премиер".Искам само да попитам, кой го сложи този кмет - Орешарски или Станишев може би ?*** народ, 100% си заслужавате съдбата.Ще изгниете в ***.

18

Анонимен

преди 8 години

Може ли да попитам кой е кандидата за кмет на Созопол от Герп на предстоящите избори. Досегашния Рейзи разбрахме че е от Герп.

17

Анонимен

преди 8 години

Предлагам утре във вестник ПИК да пише с големи букви: Борисов се пребори за правата на плажуващите!!! А отдолу Президента не успя да направи своя референдум,с който тръгна към втори мандат! Ей това е б-я,мизерия и лъжа навсякъде,кратуни управляват,пазарят закони и живота на хората,а будалата най *** не знае всъщност Кой го върти назад напред,защото едно говорят,а друго правят!!!

16

Анонимен

преди 8 години

Кой казва, че по телефона не могат да се оправят нещата.То цяла България се командва по телефона от Банкя, затова е на дереждещо, на което е.

15

Анонимен

преди 8 години

Поредните игри за раздухване на силата на нашия премиер! А в момента в парламента гласуват против референдума,ама калпавия народ знае че Магнолията със своята сила е премахнала великата ограда! Изиграха пак народа ей!!!Егати продажните политици и хора живеят на тази територия,това не е държава а територия!!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

да го назначим за пожизнен диктатор

13

Анонимен

преди 8 години

Може да оди утре да резне лентата на махнатата бариера!

12

Анонимен

преди 8 години

"публикува статус във фейсбук" - СЪДебна реформа, а?! ТЕЛЕфонното право, а?! Къде, къде по-модерни начини за контрол, ред и законност има вече, а! РиФОРМА в действие, по български!

11

Анонимен

преди 8 години

Боко клекна, след като видя, че медиите цяла сутрин разнасяха неговия кмет. Ако е толкоз принципен да оттегли подкрепата си за Крейзи, тъй като тоя е сред най-безскрупулните типове, подобно на колегите си от другите морски общини.

10

Анонимен

преди 8 години

Демократична България, европейска България - 21 век.Командвана от пислужника на Тодор Живков. При това еднолично или в най-добрия случай - споделено с Цветанов Пипона.Алооо, умните и красивите - къде сте бе желки платени бекграунди.

9

Анонимен

преди 8 години

Какво се чудите - бодигард, прочел половин книга е премиер. Какво очаквате, драги медии? И жалващи се журналисти... Че за 14 години медиен комфорт, съответното лице с тъмно минало ще бъде на страната на гражданите ли? Наивници. Не, ще бъде на страната на мафията. Тва е, избирателят е мега глупав. Точка.