68

Бойка Борисова

преди 8 години

Стига сте му яли *** на Бойко Борисов . Както казва Камен Воденичаров "В България работиме само аз , братовчеда и Бойко Борисов!". Човекът не е слънце да огрее навсякъде . Има проблем с кадрите , но откъде да ги вземе? Всички УМНИЦИ, които мислите , че може да оправите България , не работите нищо и стоите по цял ден във форумите да пишете просташки коментари , изпълнени с куп правописни грешки . Какво да прави човекът , няма избор .

67

anonimen

преди 8 години

toi vika6e ne edin po rano ei taka ALO i onq gu6na buketa ,xa,xa,xa

66

Анонимен

преди 8 години

какво село министър председател се занимава със ограда

65

анонимен

преди 8 години

Много хитър номер.Около този случай смърди и за други нарушения.Всъщност човекът, който за 30 минути разреши проблема и на когото функциите и задълженията са съвсем други, извърши огромна услуга на кмета.Вместо съответните органи да се поразровят по случая кое налага поставянето на преградата на пътя /не е заразди плажуващите/ и какво ще следва след поставянето й, както и статута на земята наоколо, сега за 30 минути преградата ще се премахне и случаят ще се потули.Ей на това как му се казва?

64

Анонимен

преди 8 години

Моделът #КОЙ функционира така. По телефона. Без правосъдие. Но да тракаш по клавиатурата като потен чиновник в общинска администрация, не е като да си демократ... та, тракай си, корупцията заради такова мислене не спи...Много бързо забравихте Ало Ваньо и Мишо Бирата. Но и проправителствените медии (95% от всички медии в България) имат "заслуга" за това.Мозъчната промивка на простолюдието върви с пълна сила.

63

Анонимен

преди 8 години

Искам да попитам жалките фенчета на Мутрата.Какво е когато не се спазва ни закон, ни Конституция, обаче един телефонен рзговор (с ББ) е достатъчен?

62

Анонимен

преди 8 години

Няма закон, няма нормативни актове на които единият или другият да са се позовали. Има само 'Ало Рейзи, ало Ваньо'... Как ми обяснете, как гласувате за този пожарникар?

61

Анонимен

преди 8 години

да решиш че тоя Рамзи ли е, какъв е сам е решил да отпише пътя, без да се консултира с Вожда в Банкя ми се струва малко наивно... щото просто няма как да стане тая... така че е за вярване че са му се обадили хахах

60

Анонимен

преди 8 години

Реформа ли? Съд? Прокурор? Тцъ... ТЕЛЕФОН! Аз викам, всите кметове да са уво. Спестяваме от заплати и Биби управлява всичко. Ама някой заградил, самоуправствал, дерибействал- ТЕЛЕФОН. Закон!? Комедия... чакаме сега, Биби да се обади и за Античния театър...

59

Анонимен

преди 8 години

При подобна случка в която и да е Западно европейска държава на следващите избориРезни-пръдни и Боко-тиквата щяха да получат по един шут отзад но не и в ***.Българака се е родил рецидивист-***. Той гласува за такива докато го УНИЩОЖАТ!Който има и грам ум в главата да бяга от ***. там ще стане СТРАШНО в недалечно бъдеще.

58

anonimen

преди 8 години

predstavqte li si primerno kanclera da Germania,da se obajda na nqkoi kmet i da mu kaje maxni ogradata ot edi koi si pat -sme6na darjava sme

57

Анонимен

преди 8 години

Хубу, Борисов в типично негов батмански стил действал, ама така и не прочетох адекватен аргумент, защо ще се прегражда един път по този *** начин? Все едно да лепна на подбалканския път две бариери между Казанлък и Карлово с оправданието, че щофьорите си хвърляли ***. Тази държава е пълно безумие. Та това е ПЪТ, инфраструктура. Просто на никой нормален човек не може да му побере акъла каква тази малоумщина. А за наказания няма да говоря. Такива не вирят в българската клоака.

56

Анонимен

преди 8 години

Циркът и евтините забавления са за простолюдието.

55

menkata

преди 8 години

Alo, Borisov sum .....Abe, Reizi ne chuvam da izturvash telefona ne stoish mirno aa?!!I sled ednominuten razgovor vsichko e opraveno.Plaja e svoboden i chak i spasiteli shte ima, ako mu beshe nabil kancheto na toq izdunqk oshte malko mojeshe i kolite da ni mie dokato se placikame.Tez kmetove taka i ne se nauchiha pone da ne draznqt horata s takiva elementarni izpulneniq...

54

Анонимен

преди 8 години

Който не умее да управлява сам върши всичко.Ама не е многоръкия Шива

53

vesko02

преди 8 години

Дали пък някакви хора не създават проблеми нарочно за да може в подходящия момент да се намеси самият учител и вожд

52

Шменти капели

преди 8 години

Пародия на демокрация

51

Анонимен

преди 8 години

Абе кво пискате а??кой го избра тоя Резни,а??Да не съм аз,а??Вие мухльовци гласувахте за Боко и неговите БАНДИТИ!Или забравихте че този е кмет от ГРОБ??Абе тва българака е МЕГА-*** бееееееееее!

50

Анонимен

преди 8 години

У нас проблемите се решават, когато ги покажат "Господари на ефира" или някой мъдър феодал се самосезира

49

Ala_Bala

преди 8 години

Президентът ни и проамериканската клика около него в глупавите си слугинашки приказки прогониха руските туристи. Ченоморието обедня и всички се озвериха: няма от къде да изкарват пари. Просто са били решили да заградят пътя и да наложат рекет. ББ обаче знае - идват избори и той не пропусна да раздаде справедливост. Алчност и простотия тресат България.