128

Анонимен

преди 8 години

Чудно ми е, въвежда се тест за интелигентност ако искаш да заемеш някаква позиция. Този Рейзи си е питекантропус откъдето и да го погледнеж. С мозък на Попова лъжичка. И се чудите на простотиите му, на занемарения град, на богатството му, на съпия Мерцедес който закупил с общински пари.Масово кметовете са на това ниво и с такова поведение, далавера от всеки и всичко.Дали тов може да стане в Германия, Скандинавия, в държави където има демокрация а не премиер-бивш бандит, вживял се като император.

127

88

преди 8 години

Правова държава,Костентуция,закони...нема такова нещо...АЗ решавам всичко!Вижте,това е гавра с демокрацията!Как да вярвят младите,че нещо ще се оправи като един пожарникар и един селски кмет се поставят над законите?Напускайте...или вземайте властта от тях!

126

продажник

преди 8 години

Бойко, ти не си нищо повече от продажник и поробител.........

125

ХАХО

преди 8 години

ТОЗИ КМЕТ МИ ПРИЛИЧА НА СЕЛСКИ ХИТРЕЦ-ПЕЧАЛБАР!

124

ert

преди 8 години

Браво на Борисов! И сега КРейзи трябва да бъде махнат.

123

Анонимен

преди 8 години

Е как няма да я махне.А се запъна,а го махнаха от кметския пост.Пуста далавера е това властта бе хора.Ама не е честно все едни и същи да лапат.Трябва да се въртим на ротационен принцип и така всички ще станем богати.

122

Анонимен

преди 8 години

А какво става сега с този кмет който е превишил правата си, каква ще е неговата участ и как държавата ще покаже, че не може да позволи такива своеволия на когото и да било.

121

Анонимен

преди 8 години

Това не е телефонно право. Просто живеем абсолютна монархия. Имаме един султан-бащица, от който зависи всичко в тази държава. И който му има телефона е помазан. А, да ползвам случая да питам за един приятел, някой има ли го този телефон...

120

anonimen

преди 8 години

A na anketata-ot 61% SLED KATO MI OTCHETE GLASA,STANAHA-60% .Vzeli da odumvat B.B., vijte si vashiia cirk

119

anonimen

преди 8 години

i koi go krasti:dnes bg? ta tuk niama ni edin balgarin. po pisaniiata shte gi poznaete !

118

Анонимен

преди 8 години

тиквата е супер .но пък си е тиква проста

117

Анонимен

преди 8 години

тиквата , великият на българското стадо , Боже прибериси забравените

116

Анонимен

преди 8 години

ИЗМАМНИКА БОРИСОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО !!!!!!!!!!!!!СЛЕД ТОТАЛНИЯ РЕЗИЛ НА ИЗМАМАТА ГЕРБ ЗА РЕФЕРЕНДУМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ ТОЧНО ДНЕС СТАВА ТАЗИ ИНСЦЕНИРОВКА ТА БОРИСОВ ДА Е СПАСИТЕЛЯ А НЕ РАЗСИПНИКА И!!!ХА ХА ХАБОРИСОВ ЩЕ УМРЕ НО ПРОСТИЯ НАРОД ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО 2014-ТА ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ ***!!!!!!!!!

115

абсурдно, но факт!

преди 8 години

В измислената държава закони няма.Тиквени//к еднолично управлява!Само неговата дума е закон.Да ти кен..зам на държавата!

114

Анонимен

преди 8 години

Що му дадохте пътя, Лиляно? това беше държавен път, той ви го поиска февруари и вие му го дадохте. А за толкова години ползване, няма удавник на този плаж. Какви спасители? Покрай спасителите, ще дойдат и концесионерите, че и чадърите, че и шезлонгите и после и таксата. ОСвен това, ивицата е много специфична - има камъни и водорасли, а няма директно пясък в морето, как ще тичат тия спасители през водораслите, храстите и подводните камъни? Живея на 30 минути от тоя плаж и го познавам достатъчно добре.

113

Анонимен

преди 8 години

Господа! До вчера бях там! И Борисов и Ремзи ви правят на ***! Това е театър! Не става въпрос за нищо друго! Само как да вдигнем цените на имотите в Свети Тома!

112

Анонимен

преди 8 години

А защо Борисов и подопечните му калинки въобще са допуснали такива мутренски безобразия? Това между другото е реторичен въпрос. Мутра допуска други мутри и т.н.

111

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да кажа , ще е малко...хотел с вси1ки екстри, плаж сълза, никой не ти иска пати за чадър, сянка, шезлохг или , че си кихнал....Ядене супер, пресно, вкусно, Обяд, ве44еря, това всичко ми струва 453 лв с пътя....Никага няма да стъпя на нашето море....да плащам за измислени от вас екстри...А да допълня, бях 7 дни с всичко платено..Там хората живеят в бяла държава...А тук за да отида само домо до морето трябва да дам най малко 130 лв за гориво...за друго да не говорим...Така , че не ми говпри за разни глупави и неосъществими идей ...всичко идва от вас !!!

110

Анонимен

преди 8 години

Няма ли накой който да разбие мутрата на този Рейзи?? Ама така да го изгръмоли, че като чуе Созопол треска да то тресе един месец. С този по нормален начин не може да се говори, тупаници като градушка.

109

Анонимен

преди 8 години

"Ако някой може да се похвали с тези успехи за 25 години е добре дошъл. Виждате, че не е нито лесно, нито приятно да си премиер" Тиквата - най успешния премиер. Само тази титла не си беше присвоил...Ако не му бяха вкарали държавата в ЕС, още щеше да бръмчи с бухалката и другарите си от СИК. Българийо,Българийо....