63

бастун

преди 9 години

а за какъв *** ни е тази база? да ни пази? от кого? или да станем мишена заради самата база/

62

Анонимен

преди 9 години

До FGНие не сме малка държава. Проблема е, че в БГ на власт последните 25 години са само продажници и национални предатели.Трябва да се организират протести против тези безумия. НАТО защо не отиде в Румъния? Или мамалигарите са по-прости от нас, че не искат да ги направят мишена?

61

Буревестников

преди 9 години

Мл: + 1!Точно и аз това си мисля. Аз само за една държава ще воювам, и тя не е САЩ.

60

мл

преди 9 години

Аз на война под командването на кениеца не отивам.Ако дадат Калашников-добре,ще преценя според моментното си състояние на коя страна ще стрелям-гаранции не давам.

59

Анонимен

преди 9 години

До 59 "Българка"- Какви повиквателни бе "господине"???- Ти за 20 000 рубли на месец ли пишеш такива простотии???Малее... колко тъпо "нещо" има в РБ ;)

58

Кюриосити

преди 9 години

Кико, така няма да утрепят ни един депутатин бе!По-скоро в резиденциите им около Витоша и хотелите по морето трябва.

57

Анонимен

преди 9 години

сега е модерно на почти всички въпроси да се отговаря уклончиво.нищо конкретно.

56

Анонимен

преди 9 години

Някои постове призовават мишоците из българските министерства да се вразумят и да не тикат България в ада. Досмеша ме. Плъхове не се призовават; спрямо тях се прилага поголовна дератизация, т.е. унищожение.

55

кико

преди 9 години

Дано чуят руснаците: целете се в парламента в работно време.

54

сс

преди 9 години

дано да ни уцели китайска ракета че по има шанс да не гръмне от колкото някоя руска.

53

Пророка

преди 9 години

След войната, русите ще разпределят българските територии между техните верни съюзници - Турция, Сърбия, Гърция. А Русия ще е чак до Дунава..2030 няма да има България! Решено е отдавна...

52

Я,Воленчо ти ли си?

преди 9 години

Тука май Боленчо активно изказва мнения:) Болене я да си пиеш хапчетата,че пак те избива на руски патриотизъм дето все го пробутваш за български.

51

FG

преди 9 години

Големите ще ударят жестоко и ще затрият някоя малка държавица като нашата, за да демонстрират на врага на какво са способни и какво могат да му причинят с най-новото си оръжие. Накрая ще седнат на масата и ще си стиснат ръцете, а жертвите никой няма и да помни. В историята винаги такава е била съдбата на малките държави - ползват ги за боксови круши. Трябва да сме максимално неутрални и да не се врем сами под ракетите за няколко шепи долари/рубли. САЩ и Русия са едно и също - хапват малките.

50

Анонимен

преди 9 години

До Отново срам !*Сега най-големия ни град ще влезе като мишена на руските и китайските атомни оръжия*Цитирам част от коментара ви. Вероятността за употреба на руски и китайски ядрени оръжия съществува, но е пренебрежимо малка. Със сигурност обаче ще се увеличи вероятността за поява на джихадисти-самоубийци и за употреба на мръсни устройства , съдържащи ядрен материал, от фанатизирани, откачени маймуни с всякакъв произход. Включително такива, подготвени от приятелите ни.

49

Българка

преди 9 години

То е ясно накъде отиват нещата вече. Обръщам се към всички български мъже, които са получили или ще получат повиквателни - НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ СТЕ ПОЛАГАЛИ ВОЙНИШКАТА СИ КЛЕТВА НЕ КЪМ НАТО, А КЪМ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

48

мики

преди 9 години

Тези терористи американците от където са минали само разруха и опустошение след тях. Тия мишоци в министерствата дано имат капка доблест и се вразумят. А за война с Русия: щеше да е смешно ако не беше плачевно.

47

Анонимен

преди 9 години

Тоя военен министър откъде го изкопаха???Първо искаше да разкрие цялото ни военно разузнаване , а сега ни слага на амбразурата.Какво става във тази държава ?????????????

46

Ебаси чудото

преди 9 години

Колко светила сме имали в отбраната и почти всичките все тук са си дали "великите"коментари.Никакво НАТО никаква Русия!!! Родината ни си има достатъчно велики умове.

45

до 49

преди 9 години

да бе що не ги сложат в САЩ нали технологиите напреднаха интерактивна връзка ще правят какво значение има в коя точка на света се намират да не е като едно време викача да ходи да ги сабира от квартирите че да се съберат че да обсъдят нещо. Напрао да са логват у фейса или у вайбара и готово даже не им тряяа щаб, Щаба ще е в облака.

44

Анонимен

преди 9 години

ЕС и НАТО са за големи държави със силна икономика, не за малки развиващи се, които ги подмятат като ***. Първо трябваше да си затворим АЕЦ, за да плащаме скъпия американски ток, после да си съсипем земеделието, за да плащаме за вносни ***, после ни забраниха да участваме в Южен поток, за да имаме евтин газ, а трябва да плащаме скъпия американски, а сега искат да ни въвлекат в ядрена война, която да се води на наша територия! Кога ще кажем край?! Наистина си заслужаваме съдбата!