123

Анонимен

преди 9 години

Значи какво? Да приемаме бежанци, да ги интегрираме / макар че всички знаят, че не се интегрират/, да ядем генномодифицирани храни, да добиваме шистов газ в най-плодородните си земи и накрая да предоставим страната си за бази на НАТО? Браво на нас! Добре че сме на привършване!

122

Анонимен

преди 9 години

През втората световна война САЩ са отпускали помощи и заеми на държави в Европа за да им разрешат след войната да си направят бази там. Ние пък какво получихме?

121

Анонимен

преди 9 години

Бай Тошо върни се.

120

Анонимен

преди 9 години

149. Какво знаеш бе !Светът след || Сетона война е разделен на 2 лагера от Чърчил, Рузвелт и Сталин.Сега ти използват територия , за ракетно нападение и ответен удар.След ||| Световна война ще те изпарят с ядрено оръжие и няма даси в никакъв съюз !

119

калвача

преди 9 години

Тук важи българската поговорка- който не храни своята армия храни чужда.

118

Анонимен

преди 9 години

Къде ще се намира Военната база на НАТО в Румъния ?И там ли ще има международна армия ?Румънския народ съгласен ли е ?( Колкото Българския , кой го пита , че го вкарват във война )

117

Анонимен

преди 9 години

"Алиансът ще създаде командни пунктове и сили за бързо реагиране в шест страни от Източна Европа - България, Румъния, Полша, Литва, Латвия и Естония заради конфликта на Русия с Украйна."А ще ги разкарате ли, след като приключи руско-украинския конфликт? Предполагам ще "забравите".

116

Анонимен

преди 9 години

АБЕ ТО ЗА КЪВ ...ТИ Е ТУКА НАТОВСКА БАЗА. НЕ ПЛАШЕТЕ ХОРАТА С РУСНАЦИТЕ.ЧЕ .ЩЕ ДОЙДАТ ДА НИ ТРЕПЯТ.. И САМО АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ НИ ОПАЗЯТ, ГЛУПОСТИ ТЕ ВИ ШАШНАХА БЕ .

115

не в Шабла

преди 9 години

Военната база на НАТО няма да е в Шабла, рече Ненчев, а в моя апартамент.

114

Блокиран в Дневник

преди 9 години

До Добра новинаДа те светна нещо - ако западния свят започне да се свива икономически, за сметка на Китай, Русия и цяла Азия, смятай че просто ще влезнем в ЕАС.И никой няма да ни пита.Както не ни питаха дали искаме в ЕС.Ние сме малка държавка на границата на 2 свята.

113

Анонимен

преди 9 години

Само Атака! Референдум за НАТО!

112

Добра новина

преди 9 години

Както знаем, през 1963 г. и през 1973 г. по приказ на Москва ЦК на БКП взема решение България да бъде погълната от СССР. Ако политическите обстоятелства не бяха възпрепятсвали изпълнението на това решение, сега щяхме вероятно да споделяме съдбата на Украйна... Затова трябва да приветстваме всяко решение, което укрепва позиционирането на нашата страна в общността на Европейските демокрации !

111

морски

преди 9 години

Референдум за излизане на България от НАТО!

110

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Ясно, а Сергей Шойгу въведе геокоординатите на София в 3 междуконтинентални ракети.После ще ревем пак, че руснаците не ни обичат....

109

Фъщ-шуй Горнобански

преди 9 години

До умен Гущер. Я па помним га една ракета от Натовски самолет летя и удари една къща в Горна Баня при войната в Югославия. И се отказах да живея в Горна Баня. Щото ракетата била с обеднен уран.44805

108

Анонимен

преди 9 години

*** народ слаба държава

107

sila

преди 9 години

ISKAT DA OBGRADQT RUSIA OT VSI4KI NAGAZILI SE STRANI .....I ZA SAJALENIE NIE SME OT TQH.NIKOI NE MISLI ZA NAS ....TRQBVA IM IZLAZA NI NA 4ERNO MORE .

106

Бай ви Ганя

преди 9 години

САЩ не им пука за нас, сега ни ухажват всички и ЕС олигархия също. Искат да правят шпионски център у нас наужким, а целта е да накарат Русия да на строи своя център в Куба. Или предлагат танто за кукуригоу-гоу. Затова и ухажват Куба. Но Фидел вече каза отчетливо - "No pasaran." Не си мислим, че нашите ръководители са глупави. Истинския държавник е този, който вписва тясно партийната си същност в необходимото и нужното държавническо действие. А останалите ги изключете да отиват в забвението.

105

Венелин

преди 9 години

134 - стига глупости!Войната сега няма да се води със щикове, а с атомни оръжия, ако не знаеш. И тъй като руснаците имат достатъчно, за да унищожат целия свят, то не НАТО, ами всички да се обединят слещу тях си е все тая.Пък и както сам си пресметнал, очевидно имат много по-малко за губене от НАТО.

104

SS

преди 9 години

Руската ракета ще удари някъде около добрич и морето и ще бъде изтрелена някъде от към Иран това съм го санувал от преди повече от 10 години и също че по Дунава идват воени кораби и шлепове ама тогава съм си ми слел че това е някъква измишлютина сега ми се струва все по вече възможна реалност.