83

Брaнник

преди 9 години

докaто руските aгенти умирaт от яд зaриди Щaтскaтa бaзa у нaс, която гaрaнтирa неприкосновеност нa Бългaрия от рускa aгресия, нaследниците нa великия Степaн Бaндерa освободихa Углегорск от москaлско иго, контрaнaстъплението нa ВСУ при Дебaлцево- Углегорск дълго ще бъде в учебниците! Слaвa УкрaIнi, Слaвa!

82

Анонимен

преди 9 години

Значи Волен все пак беше прав, като каза че са изтъргували България ?

81

ГЕН ЩАБ

преди 9 години

Шабла не е за база защото няма условия за виши военни и политици Тези са свикнали на готини условия а и комуникационите средства са ограничени Там си е преден пост за наблюдение на флота ПВО полигон и пост на гранична полиция

80

Анонимен

преди 9 години

базата ще бъде в центъра на София че ако има бомбардировки бомбите да падат на политиците на главата защото те искат бази

79

Анонимен

преди 9 години

Военната база на НАТО няма да е в Шабла- ЗАЩООООООООООООООООООООООООООО?

78

Know how

преди 9 години

Важното е да сме независими, така де, нищо не зависи от нас

77

Анонимен

преди 9 години

Не е от значение дали е в Шабла или на друго място. Важното е, че е в България, явява се заплаха за потенциалния противник, а от там и цел за неговото оръжие. Населението на България е цел и е в смъртна опасност, Американците са далече и са в безопасност.

76

ха ха ха до 83

преди 9 години

Наистина сме велики,България на 3 океана.А това колко морета правят,зер на дребно по лесно ще ги продаваме...Колко весело е у нас.

75

Анонимен

преди 9 години

Като си доведете обратно децата от елитните западни университети тук тогава ще правите бази скапан предател

74

до FG

преди 9 години

Абе то като ги знам нашите "съюзници", бомбите могат да дойдат от американски подводници в Черно море...

73

нострадамус

преди 9 години

Познайте кое е агнето което ще е изкупителната жертва от пророчествата на Нострадамус да ви подскажа започва с Б и завършва на ългария.

72

SS

преди 9 години

База на Нато ли ? Когато си *** , то е за цял живот !

71

сс

преди 9 години

Този на снимката само като го видиш и ти става ясно колко му е мила България

70

FG

преди 9 години

Явно всячески ще търсят провокации с цел държава от НАТО и ЕС да бъде зрелищно и жестоко ударена от Русия, за да ѝ скочат всички. Познайте коя е тази държавица, която ще бъде пожертвана за начало на бъдещите им цели?! Какво по-зрелищно, ефектно и убедително за останалите, че трябва незабавно да се включат в нападение срещу "врага", от това - столицата на членка на НАТО и ЕС да бъде изпепелена с милион жертви. Дано не е истина това.

69

Анонимен

преди 9 години

Отворете арсеналите и раздайте оръжие на населението. Всичко си дойде на мястото.

68

Анонимен

преди 9 години

Плъховете първи ще напуснат потъващия кораб. Отдавна са си устроили живота на няколко места в чужбина в зависимост как се развие ситуацията.

67

Анонимен

преди 9 години

От както Бойко (кученце на Путин) спечели изборите пак всички РФ *** "лапнаха" клавиатурите (:),Само в РБ "племето" може да избере за втори път един "бит ***" и да го поставя на пиадестал!На нас не ни трябва демокрация, а дърт, здрав, РУ-олигархически ... - и повече рубли за РУ-троловете!!!

66

ненчев

преди 9 години

Няма да в Шабла. Където каже НАТО там ще е.

65

до 62

преди 9 години

Вие взехте ли си вашите хапчета?

64

Анонимен

преди 9 години

Сега вече е късно да върне духа в бутилката. За съжаление!Слушаме само за санкциите на САЩ и Европейския съюз срещу Русия.Студената война вече е факт дано не прерастне в гореща.